foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Ceturtdiena, 11. jūlijs
Cita pasaule
2019. gada 11. jūlijs, 04:49

Tavs horoskops šodienai. Ceturtdiena, 11. jūlijs

Jauns.lv

Foršu dienu mums un jums!

AUNS

Ja esi sliktā garastāvoklī, nemāci citus dzīvot, neslēpies aiz tukšas bravūras – var nepietikt spēka iesākto pabeigt. Rīkojies tā, lai nevienam nebūtu iemesla tev kaut ko pārmest. Izmaiņas iespējamas attiecībās ar kaimiņiem, tuviem radiem, kolēģiem.

VĒRSIS

Pēkšņi būs svarīgi noskaidrot, kurš ir galvenais, kurš – strīda meklētājs, kurš – neslavas cēlājs. Ieceru virzību uz priekšu var nobremzēt nepieciešamība pārskatīt līdzšinējos uzskatus, atsvaidzināt zināšanas. Mīlas jomā šodien visi ceļi vaļā.

DVĪŅI

Atsakies no konservatīvas dzīves pieejas, meklē jaunus ceļus. Ieguldi naudu aktivitātēs, kas sniedz garīgu un emocionālu baudījumu. Risinot ar laulības dzīvi saistītus jautājumus, pacietīgi uzklausi pretējo pusi.

VĒZIS

Pārlieku pašpārliecināta rīcība var kļūt par iemeslu nesaskaņām. Nezaudē kontroli pār procesiem, kas saistīti ar tēriņiem un materiālo vajadzību apmierināšanu. Ja tevi neapmierina finansiālā situācija, meklē jaunu peļņas avotu.

LAUVA

Veiksmīgas būs konsultācijas, kas saistītas ar stila un izskata uzlabošanu. Būs labs noskaņojums un sapratne ar citiem cilvēkiem. Neesi pārspīlēti ziņkārīgs, nejautā neko lieku, necenties par katru cenu atklāt patiesību.

JAUNAVA

Attiecībā uz tuvāko cilvēku mīlas lietām dažkārt labāk ir neko nezināt vai vismaz izlikties nezinām. Dabiskums un sirsnība būs īsākais ceļš uz laikabiedru sirdīm. Rīta pusē atturies no iedziļināšanās filozofiskos jautājumos.

SVARI

Šodien īpaši saudzē veselību! Labi zināsi, kas tevi neapmierina, taču pietrūks izpratnes, kā to novērst. Lai kā tu mēģinātu izvairīties no stresa un uztraukumiem, sadzīviskas nebūšanas tomēr pabojās tavu noskaņojumu.

SKORPIONS

Pašsajūtu var iedragāt kāds ar reputāciju saistīts intrigu pilns aspekts. Salīdzinot ar notiekošo apkārt, tās būs tikai sīkas nepatikšanas, kuras aizēnos daudzi jauki notikumi mājās un darbā. Vakarpusē kāda notikuma vai cilvēka ietekmē, iespējams, būs jāmaina savi plāni.

STRĒLNIEKS

Par plānu un ieceru trūkumu sūdzēties nevarēsi. Uzņēmības tev būs pietiekami daudz, taču traucēs pārmērīga daudzpusība un nepastāvība, daudz ko no iesāktā nepabeigsi. Vērtē, meklē likumsakarības, un tu tiksi pie atziņām.

MEŽĀZIS

Atrodi kādu, kas palīdzēs nogludināt domstarpības, ja tādas darba vietā vai mājā radušās. Uzsākot kaislīgas attiecības, neiedomājies, ka tās būs ilglaicīgas un noturīgas. Šodien vispār jaunas mīlas iepazīšanās var nest bēdas un asaras.

ŪDENSVĪRS

Lai gan darāmā daudz un laika maz, šodien tas jāspēj saplānot labi. Nepadarītais darbs vēlāk var rūgti atspēlēties un sist pa karjeru. Pievērs uzmanību arī dzīves romantiskajam plānam. Kāds no tevis gaida īpašu uzmanību un patikas izrādīšanu.

ZIVIS

Ilgi nedomā un droši dari to, kas pirmais iešaujas galvā. Intuīcija nepievils. Kopumā priecīgi noskaņota diena un liela enerģija paveikt visu visaugstākajā līmenī. Naudas darījumiem šī gan nebūs tā piemērotākā diena.