foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Trešdiena, 10. jūlijs
Cita pasaule
2019. gada 10. jūlijs, 04:45

Tavs horoskops šodienai. Trešdiena, 10. jūlijs

Jauns.lv

Ej ar augstu paceltu galvu!

AUNS

Daudz prieka sagādās vaļasprieks vai kāda īpaša nodarbe. Esi oriģināls, taču neaizmirsti arī par praktisko pusi! Domstarpības var rasties sadzīviskos jautājumos, kur nepieciešams izšķirties par konkrētu rīcību, atteikties no kāda iesīkstējuša uzskata vai principa.

VĒRSIS

Šodien nāksies un vajadzēs padomāt, kā pēc iespējas lietderīgāk izmantot tavā rīcībā esošos resursus. Vari doties romantiskā ceļojumā vai īstenot kādu trakulīgu, elpu aizraujošu ideju, bet vari izvēlēties arī mazāk riskantu nodarbošanos.

DVĪŅI

Ja neizdodas pakāpties pa karjeras kāpnēm, uzlabo attiecības ar tuviniekiem. Tiksi pie vērtīgas balvas ne tāpēc, ka tu to būtu pelnījis vairāk nekā citi, bet gan tādēļ, ka veiksme būs tava sabiedrotā. Radoša spēka un enerģijas tev netrūks.

VĒZIS

Pārmērīgs optimisms traucēs objektīvi novērtēt reālo situāciju. Nepieļauj, ka šaubas nomāc tavu apņēmību. Ne jau tādēļ tu kal nākotnes plānus, lai tie izčibētu kā nebijuši! Ļauj idejām nobriest – visam savs laiks!

LAUVA

Nevienu sarunu šodien nesāc ar pārmetumiem – tas palīdzēs izvairīties no domstarpībām, bet tev paliks vairāk laika atpūtai un sevis lutināšanai. Vēlme pēc stabilitātes un pārliecības, ka tavs ieguldījums tiek novērtēts, liks sasparoties un rīkoties apņēmīgāk.

JAUNAVA

Aktīvi iesaisties sabiedriskajā dzīvē, organizē pasākumus, uzstājies pats, katrā ziņā mājās nesēdi. Pateicoties piesardzībai un tālredzībai, izdosies izvairīties no nevajadzīgiem tēriņiem. Esi pacietīgs, apvaldi impulsivitāti!

SVARI

Katrs uzmundrinājums būs kā eliksīrs, kas vairo enerģiju un prieku. Kaut domāsi un rīkosies racionāli, tomēr brīžiem var pietrūkt ideju, kā ar esošiem līdzekļiem panākt vēlamo rezultātu. Pat tad, ja darbosies apņēmīgi, progress būs niecīgs.

SKORPIONS

Esi gatavs risināt domstarpības ar tuviniekiem, skaidrot savu rīcību, novērs pārpratumus. Uzsākot jaunu darbu vai ambicioza plāna īstenošanu, lieti noderēs tavs paziņu loks, īpaši vērtīgs būs priekšniecības atbalsts.

STRĒLNIEKS

Darbā centies iekļauties noteiktajos termiņos, citādi var sanākt “ziepes”. Tavs noskaņojums lielā mērā būs atkarīgs no tā, cik veiksmīgi pratīsi atsvaidzināt rutīnā iestigušas attiecības. Nemeklē trūkumus citu rīcībā.

MEŽĀZIS

Pareiza darba organizācija un plānošana palīdzēs tikt galā ar lielu darāmā apjomu. Pēcpusdienā par sevi var atgādināt kāds cilvēks, kuram esi parādā naudu vai ko citu – tas var būt arī VID vai cita valsts iestāde.

ŪDENSVĪRS

Savas domas neuztiep, atšķirīgu viedokļu gadījumā centies rast kompromisu. Pieņem to, kas notiek apkārt, rodot visam, kas tev svarīgs, pamatojumu. Jaunas iespējas un pārmaiņas izmanto savā labā.

ZIVIS

Liela nozīme būs tavam pasaules redzējumam un dzīves pieredzei. Vairies no situācijām, kurās vari zaudēt savaldību, kļūt neiecietīgs. Gādā par saticību ģimenē. Dāvana mīļotajam cilvēkam var stipri uzlabot attiecības un veicināt romantiku.

Tēmas