foto: David Fisher/REX/ Vida Press
Melānijas Trampas patiesā dzīve Baltajā namā: par viņas ērtībām rūpējas 100 palīgu
2019. gada 5. jūlijs, 11:21

Melānijas Trampas patiesā dzīve Baltajā namā: par viņas ērtībām rūpējas 100 palīgu

Jauns.lv

ASV pirmā lēdija Melānija Trampa viesojusies "Blaze TV" raidījumā un tā vadītājam Erikam Bollingam pastāstījusi, ar ko aizpilda savas dienas Baltajā namā, kā arī atklājusi, ko ģimene parasti ēd. Saruna notikusi Lasvegasā 1500 skatītāju klātbūtnē, informē express.co.uk.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

2017. gada janvārī Donalds Tramps tika inaugurēts par ASV prezidentu un viņa sieva Melānija Trampa kļuva par valsts pirmo lēdiju.

Par savu ikdienu Trampa kundze stāsta, lūk, ko: "Man katru dienu ir daudz uzdevumu. Es no rīta mostos ļoti agri, palīdzu dēlam sagatavoties skolai un sāku strādāt. Baltā nama austrumu spārnā mums ir 12 cilvēku komanda. Mēs saspringti strādājam. Vēl ir 100 cilvēku, kuri pieskata rezidenci un cieši sadarbojas ar Baltā nama vēsturisko asociāciju - viņi pieskata, lai Baltais nams izskatītos skaisti."

foto: Michael Brochstein/Sipa USA/ Vida Press
ASV Neatkarības dienas svinībās 2019. gada 4. jūlijā.

Jau sen nav noslēpums, ka par prezidenta un viņa ģimenes ērtībām rūpējas krietns pulciņš apkalpojošā personāla un administrācijas darbinieku. Viņu uzdevums - darīt visu, lai darbs Baltajā namā notiktu perfekti un valsts pirmais pāris un viņu bērni justos pēc iespējas labāk.

Daudzi brīnījās, ka pēc prezidenta pārcelšanās uz Balto namu Melānija un dēls Barons vēl vairākus mēnešus dzīvoja Trampa debesskrāpī. Uz vēsturisko rezidenci viņa kopā ar dēlu pārcēlās piecus mēnešus vēlāk nekā vīrs - 2007. gada jūnijā.

Eriks Bollings ASV pirmajai lēdijai pajautāja: "Ko jūs gatavotu sev un prezidentam?" Melānija Trampa atbildēja: "Atzīšos - es vispār negatavoju. Mums vienmēr mājās ir nelielas uzkodas. Varu tās iedot mūsu dēlam, kad viņš vēlu atgriežas no skolas."

Melānija Trampa un viņas stils - uz sarkanā paklāja un ikdienā

gallery icon
48