foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Trešdiena, 26. jūnijs
Cita pasaule
2019. gada 26. jūnijs, 04:24

Tavs horoskops šodienai. Trešdiena, 26. jūnijs

Jauns.lv

Galvu augšā un uz priekšu!

AUNS

Šodien iepriekš sākti darbi vai pieņemti lēmumi dos augļus. Vari uzņemties aizstāvja lomu, palīdzēt citiem īstenot viņu ieceres. Vēlāk iespējami strīdi ar laulāto draugu, vecākiem. Neatbildi ar pārmetumu uz pārmetumu, tas būs taisnākais ceļš uz konfliktu.

VĒRSIS

Izmanto izdevību noskaidrot muļķīgu pārpratumu, kura dēļ sastrīdējies ar kādu draugu. Naudu centies tērēt pēc iespējas mazāk. Neizvēlies dārgas izklaides, neapmeklē ekskluzīvas atpūtas vietas. Noderīgi izrādīsies seni kontakti un pazīšanās.

DVĪŅI

Ja skaidri zināsi mērķi, plānosi savu rīcību un daudz strādāsi, rezultāti būs. Lai izvairītos no rutīnas attiecībās ar tuviniekiem, atver sirdi un dvēseli, nekautrējies runāt par savām vēlmēm. Atbrīvojies no domām, kas nomāc prātu un sirdi.

VĒZIS

Būsi nepārtrauktā kustībā. Veiksmīgi būs nelieli braucieni, tikšanās ar draugiem, radiem. Par savu taisnību un idejām sāc cīnīties tad, kad esi atbrīvojies no maldīgiem priekšstatiem un bez svārstīšanās zini, ko gribi sasniegt.

LAUVA

Emocionāli iedvesmojoši gandarījuma mirkļi, prieks par paaugstinājumu amatā, par sasniegto labklājības līmeni, publiska atzinība – tas priecēs sirdi un arī prātu. Rīta pusē neļaujies kārdinājumam iesaistīties morāla rakstura konfliktā.

JAUNAVA

Sāc jaunu projektu vai veic saprātīgu ieguldījumu. Ja būsi neatlaidīgs, pierādīsi, ka esi spējīgs uz kaut ko vairāk nekā tikai izpildīt uzticētos pienākumus, šodien iespējamas pozitīvas izmaiņas tavā karjerā.

SVARI

Tas, kas šķitīs interesants tev, var nebūt pa prātam mīļotajam cilvēkam. Vajadzēs pacietību, lai pārliecinātu, ka, ierobežojot savas intereses, tiek ierobežota arī tava neatkarība. Lai cik apšaubāmas brīžiem šķistu izredzes uz veiksmīgu iznākumu, liela nozīme būs pārliecībai.

SKORPIONS

Ierastās vides maiņa palīdzēs uz apkārt notiekošo paraudzīties ar citām acīm, bet jauna pieredze – izdarīt nozīmīgus secinājumus. Tava panākumu atslēga slēpsies aizrautībā, entuziasmā un radošā attieksmē pret ikvienu dzīves situāciju.

STRĒLNIEKS

Pacenties lielāku uzmanību pievērst procesiem, kam pienācis laiks pielikt punktu vai nepieciešams izdarīt kopsavilkumu. Esi uzmanīgs, nepieļauj, ka kāds cits izlemj tavā vietā, jo ar sekām būs jātiek galā tev.

MEŽĀZIS

Veiksme un izdošanās būs tavas sabiedrotās. Draugi viegli uztvers tavas idejas un palīdzēs tās īstenot. Attiecībām centies piešķirt rotaļīgu vieglumu. Spītība un nepiekāpība mijiedarbībai par labu nenāks.

ŪDENSVĪRS

Noskaņojumu lielā mērā ietekmēs apkārtējo attieksme pret tevi. Uz cilvēkiem, kas sarunas laikā pārtrauc tevi pusvārdā, nedusmojies! Noderīgas būs tikšanās ar gados vecākiem cilvēkiem.

ZIVIS

Domas labi raisīsies vienatnē, radīsies iedvesma sakārtot personisko dzīvi, panākt lielāku materiālo un garīgo stabilitāti. Rīkojies pašaizliedzīgi, pēc labākās sirdsapziņas – tas atmaksāsies. Grūtības būs īslaicīgas.