foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 24.jūnijs
Cita pasaule
2019. gada 24. jūnijs, 00:25

Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 24.jūnijs

Jauns.lv

Lai priecīgi Jāņi!

AUNS

Draudzīgas attiecības kļūs emocionāli piesātinātākas – lieliska Jāņu diena, lai satiktu sen neredzētus draugus. Tiesa gan, šodien Auniem alkohola lietošana var nest tikai postu un nelaimes, tāpēc ar nekontrolējamu bohēmu vajag sevišķi uzmanīgi, pat ja reibums ļauj “izrunāt sirdi ārā”.

VĒRSIS

Aktīva sabiedriskā rosība ļaus iegūt jaunus draugus un domubiedrus, padarīs dzīvi dinamiskāku un interesantāku. Pozitīvas emocijas sniegs ceļojums. Iespējamas noderīgas, pamācošas tikšanās. Iepriecinās draugi un mīļotais cilvēks.

DVĪŅI

Paplašini redzesloku ceļojot vai izglītojoties. Šodien neliedz sev atpūtu! Dzīve nav tikai rūpes un pienākumi. Piekrīti draugu piedāvājumiem izklaidēties, baudi dzīvi! Centies saglabāt skaidrību naudas lietās. Netici dāsniem solījumiem, nepaļaujies uz mutisku vienošanos.

VĒZIS

Kāda projekta īstenošanā ieguldītais darbs palielinās izredzes pakāpties pa karjeras kāpnēm. Nepievērs uzmanību baumām, neietekmējies no tā, kā dzīvo un ko domā citi. Dalies pieredzē, pamāci, palīdzi izvairīties no kļūdām, novērst pārpratumus.

LAUVA

Izšķirīgos brīžos būs grūti savaldīt emocijas. Iespējamas negaidītas pārmaiņas tavos plānos. Būs jāatsakās no kādas ieceres par labu citu vēlmēm. Pietiks ar mazām sadzīviskām veiksmēm un panākumiem darbā, un dzīve šķitīs droša un stabila.

JAUNAVA

Gribēsi drīzu rezultātu, taču radīsies sarežģījumi, būs jāpārvar grūtības un jānovērš neskaidrības. Apkopojot zaudējumus un ieguvumus, secināsi, ka esi ieguvis vērtīgu pieredzi, taču tava materiālā situācija nav uzlabojusies.

SVARI

Pievērs uzmanību arī garīgām aktivitātēm un procesiem, ar kuru starpniecību iespējams iepazīt sevi un apzināties, uz ko tu būtu gatavs tuvu cilvēku dēļ. Ne ar ko pārlieku neaizraujies. Tavi plāni, iespējams, būs grandiozi, taču rīkoties saskaņā ar tiem būs grūti.

SKORPIONS

Kāda nodarbe var kļūt par tavu vaļasprieku un būtisku dzīves sastāvdaļu. Šodien tevi var piemeklēt pasivitātes uzplūdi, taču draugi neļaus dzīvot bezdarbībā. Viņi atmodinās tevī interesi par dzīvi. Tiecies ar cilvēkiem, izklāsti savas idejas un nākotnes vīzijas.

STRĒLNIEKS

Nevilcinies izmantot negaidīti labu piedāvājumu, tā būs lieliska izdevība parādīt savu kompetenci un profesionālismu. Tikai parūpējies, lai tavi labie nodomi netiktu pārprasti. Darbs sagādās prieku un būs ražīgs, ja netrūks jaunu ideju un iedvesmas tās īstenot.

MEŽĀZIS

Vakarpusē katru soli rūpīgi apsver. Iekšējais dialogs palīdzēs rast atbildes uz jautājumiem, kas tevi nomāc. Veidosies izpratne par to, kā un ko mainīt, lai dzīve kļūtu patīkamāka, harmoniskāka. Izvēloties nestandarta risinājumus, turpināsi mirdzēt apkārtējo acīs.

ŪDENSVĪRS

Iespējamas jaunas iepazīšanās, var veidoties noderīgi lietišķie kontakti. Būs grūti nepamanīt tavu aizrautību un spēju iepatikties cilvēkiem. Mazāk runā par sevi un nākotnes iecerēm, vairāk ieklausies citos. Nerīkojies emociju iespaidā!

ZIVIS

Šodien esi īpaši apdomīgs. Pastiprināsies vēlme pēc estētiskā, tāpēc ieceri aktivitātes, kurās iespējams izpausties pašam vai baudīt citu māksliniecisko veikumu. Radoši meklējumi novērsīs domas no ikdienas rūpēm un palīdzēs ieraudzīt veiksmi neveiksmē.

Tēmas