foto: Mirrorpix / Vida Press
Zelta meitene no Austrālijas: kas ir Holivudas jaunā karaliene Margo Robija
2019. gada 20. jūnijs, 05:46

Zelta meitene no Austrālijas: kas ir Holivudas jaunā karaliene Margo Robija

Zane Dzene

Žurnāls "OK!"

Dēvēta par Holivudas jauno karalieni, salīdzināta ar Greisu Kelliju, apskausta par nevainojamo izskatu un talantu – austrāliete Margo Robija nudien ir uz viļņa.

Kannās maijā notika Kventina Tarantīno filmas Reiz Holivudā pirmizrāde. Viņa atveido Šeronu Teitu. Aktrisi un Romāna Polaņska sievu, kuru astotajā grūtniecības mēnesī noslaktēja Čārlza Mensona banda.

Burzma un idille

Var jau būt, ka lielā mīla aizmālēja Sarijas Kesleres un Daga Robija acis, taču, piedzimstot bērniem – Margo ir vecāks brālis Lahlans, jaunāks brālis Kamerons un māsa Anija –, ikdienas rūpes ņēma virsroku pār kaisles tauriņiem, un Dags ģimeni pameta. Sarija, kura naudu pelnīja kā fizioterapeite, strādājot ar bērniem, kam nepieciešama īpaša aprūpe, cīnījās, kā prata, un, klausoties bērnu sajūsminātajos apgalvojumos, acīmredzami prata tikt galā lieliski.

foto: CAMERA PRESS/James Veysey / Vida Press

Kaut gan – cik lieliska dzīve var būt sievietei, kura viena pati cenšas savilkt galus un rūpēties par četru atvašu vajadzībām? Margo jau skolas laikā saprata, ka turīgos no ne tik turīgajiem šķir teju bezdibenis, un viņas ģimene piederēja pie otrajiem. Taču vecvecāku rūpes un viņu fermā piedzīvotais ļāva izbaudīt fantastisku bērnību, kurai piestāvēja gan sērfošana – pirmo sērfa dēli Margo iegādājās garāžas izpārdošanā jau 10 gadu vecumā –, gan mežacūku medības, gan centieni pašai savām rokām sameistarot sienas plauktu un braucieni ar motociklu.

Robija dejoja, spēlēja hokeju un bija sajūsmā par aktiermākslas pulciņu. Meitēns pacilāti citēja mammai dialogus no filmām, taču, lai tas notiktu, iepriekš bija smagi jāpacīnās. Robijiem bija viens televizors, kas rādīja tikai trīs kanālus, un pieci skatītāji, kas dažādiem paņēmieniem centās iegūt varu pār to.

Margo parasti nebija starp vinnētājiem, tāpēc televīzijas dzīles viņai ir svešas vēl šobaltdien, taču viņa atklāja citu veidu, kā skatīties filmas, – video. Tad filmu varēja arī tīt uz priekšu un atpakaļ, pauzēt un skatīties vairākas reizes pēc kārtas, lai izmēģinātu redzēto un to iegaumētu.

foto: CAMERA PRESS/Joanne Davidson / Vida Press

Lielais plāns

Margo Elīze piedzima 1990. gada 2. jūlijā Dalbijā, Austrālijas austrumu krastā. Ģimenē nekad neviens nav bijis aktieris, Margo pat nepazina nevienu, kurš būtu savu kāju spēris filmēšanas laukumā, taču tagad ar šo indevi inficējusi arī abus brāļus un jokojot uzņemas visu vainu. Kamerons jau nospēlējis nelielu lomu Andželīnas Džolijas kara drāmā Nesalauztais (2014), taču lielā veiksme viņam vēl nav uzspīdējusi, savukārt Lahlans ir kaskadieris.

Bērnības iztēles plašumus iegrožot nespēja neviens – lauku ainava priecēja, cik vien acis spēja saredzēt, un ģimenes fermas atrašanās vieta bija tik stratēģiski pareiza, ka visur varēja nokļūt salīdzinoši īsā laikā, arī līdz okeāna viļņiem varēja aizbraukt nieka 20 minūtēs. Robijiem piederēja divas govis, kas deva vērā ņemamu atspaidu ikdienā, un, kad kādā no filmām Margo Robijas varonei scenārists bija iedalījis vienu māvēju, viņa lūdza to nodēvēt bērnības atmiņu noskaņās – par Endžiju, jo arī šī gotele, tāpat kā īstenā vaininiece, bija pārliecināta, ka zaļāka zāle aug kaimiņu ganībās.

Tā kā Robiju finanses nebija spožas, Margo jau 16 gadu vecumā strādāja trīs darbos, turklāt nesmādēja arī fiziski grūtu darbu ātrās ēdināšanas uzņēmumā. Viņa dievināja māti un daļu smaguma vēlējās noņemt no viņas pleciem. Kad pēc gadiem par lomu Mārtina Skorsēzes filmā Volstrītas vilks (2013) Margo saņēma 347 000 ASV dolāru, viņa atmaksāja mātes kredītu.

foto: ACME film
Filmā "Volstrītas vilks".

Ar naudu viņa vienmēr bijusi uzmanīga un apdomīga, tāpēc, mācoties aktiermākslu Somersetas koledžā, topošā aktrise dzīvoja ar prātu, lai pēc iespējas vairāk paglabātu priekšdienām. Margo bija plāns, kam vajadzēja daudz naudas. Taču tas nenozīmē, ka Somersetas laiki bija askēzes iemiesojums, nebūt ne, turklāt tur Margo kļuva par vienu no 16 cilvēku pulka, kas vēl joprojām ir cieši draugi. “

Mēs pazinām cits citu, pirms sākām iet skolā,” viņa atzinās kādā intervijā, “un joprojām esam labākie draugi.” Saņēmusi diplomu, septiņpadsmitgadīgā Robija sakravāja mantas un pārcēlās uz Melburnu. Aktiermāksla pieprasīja visu, un sava sapņa labā Margo bija ar mieru upurēties, kaut arī mazliet smeldza vientulība. Puiši, protams, viņai uzmanību pievērsa, flirta netrūka, taču tāds viens, ko saukt par īsto, gan nenāca. Un labi, ka tā, jo darāmā pietika.

Meitene ziepju operā

Margo Robijas vārds parādījās dažās neatkarīgajās austrāliešu filmās, viņa pavīdēja arī komercreklāmās un... pievienojās Austrālijas vispopulārākajai ziepju operai Kaimiņi. Sākotnēji bija iecerēts, ka Donna uzmirdzēs tikai mazu brītiņu, taču Margo bija tik pārliecinoša, ka scenāristi ļāva vaļu fantāzijai, un viņas varone kļuva par vienu no pirmajām Austrālijas televīzijas biseksuālajām varonēm.

Skandalozais fakts vēl nebija nekas salīdzinājumā ar atklāsmi, ka seriālu skatījās arī Margo vectētiņš, un viņa acis, redzējušas mīļo mazmeitiņu seksa ainā... Vienalga, ka inscenētā, jaunajai aktrisei bija mazliet neērti, taču daudz problemātiskāk bija faniem ieskaidrot, ka viņa ir viena persona, bet Donna – pavisam kas cits, ka abas nav ne mazdrusciņ līdzīgas.

foto: ACME film
Filmā "Pašnāvnieku vienība".

Trīs gadi paskrien nemanot. Robija ir iemantojusi austrāliešu mīlestību, kino profesionāļu cieņu un bijusi nominēta vairākām balvām, un, kad apkārtējie miedz ar aci, sakot, ka ir sasniegta popularitātes virsotne, Margo paziņo, ka aiziet no seriāla. Vēlāk aktrise atzinās, ka nav vēlējusies iestrēgt vienā lomā, lai neierūsētu, turklāt viņa arī labi apzinās, kur aktrisei ir vairāk iespēju.

Protams, Holivudā, un dažas dienas pēc tam, kad viņa pēdējoreiz iejutusies Donnas lomā un visu nakti pavadījusi, nu jau bijušajiem kolēģiem gatavodama dāvaniņas – pašas apgleznotas kafijas krūzes, viņa sēž lidmašīnā, kas dodas uz Losandželosu. Ardievas Margo bija pateikusi arī savam draugam, taču sirdēstu smeldzi tušēja jautājums – kas viņu sagaida? Vai viņai izdosies? Un, ja jā, kad un kā tas notiks?

foto: SplashNews.com/ Vida Press

Pļauka Di Kaprio

Savas cerības Robija lika uz jauno Čārlija eņģeļi sēriju, bet ieguva lomu seriālā Pan Am, kur spēlēja kopā ar Kristīnu Riču. Glamūrā stjuarte Laura bija Margo pavadone divus gadus, taču ar labām atsauksmēm bija par maz, un nepārliecinošo reitingu dēļ seriāla uzņemšanu pārtrauca. Robijai piedāvāja otrā plāna lomu britu klasiķa Ričarda Kērtisa romantiskajā komēdijā Ir laiks (2013), taču jaunās aktrises vārdu visa pasaule iemācījās pēc fantastiskās lomas Mārtina Skorsēzes filmā Volstrītas vilks (2013).

foto: ACME film
Filmā "Volstrītas vilks".

2012. gada 3. jūnijā Margo bija Londonā. Visā pilsētā svinēja karalienes jubileju, un viņa, tāpat kā pulciņš citu austrāliešu, bija uzaicināta uz pikniku, kas iestiepās dziļi naktī. Margo pārradās mājās tikai sešos, kur uzzināja, ka jau pēc dažām stundām viņai jākāpj lidmašīnā, lai lidotu uz ASV un piedalītos provēs ar pašu Leonardo Di Kaprio!

Džinsus un bezpapēžu kurpes viņai silti ieteica nomainīt pret ko satriecošu, un, kad viņa patiešām apspīlētā minikleitā un ar visaugstākajiem papēžiem, kādi tuvākajā apkārtnē bija nopērkami, ieradās uz tikšanos, elpa nudien aizrāvās, taču bailes tas nekādi nesamazināja, gluži otrādi – Margo bija kā sālsstabs un nespēja izdarīt neko.

Bet tad kā baznīcas zvans viņai galvā iedunējās balss – lielā izdevība ir pienākusi, tagad vai nekad! Un, novērtējusi situāciju, viņa uz mirkli abu spēlētā strīda karstumā iedomājās Di Kaprio noskūpstīt. Tas būtu banāli, tāpēc Robija atvēzējās un iecirta viņam pamatīgu pļauku, un tajā pašā acumirklī gar viņas acīm pazibēja nākotnes notikumu scenārijs: ierodas policija un viņu arestē par miesas bojājumu nodarīšanu vai pat Leonardo Di Kaprio sejas sakropļošanu, un – atā visam, ko viņa rūpīgi bija veidojusi, atā karjerai, atā Holivudai.

Taču, pārlaiduši mulsuma brīdi, viegli šokētais Mārtins Skorsēze, novērtējis zilacainās smukulītes improvizāciju, izplūda smieklos, un Di Kaprio smejoties lūdza: “Iesit man vēl!” Nedēļu vēlāk viņu apstiprināja Naomi lomai, un 22 gadu vecumā Margo dzīve izmainījās uz visiem laikiem. “Nekas bez šīs lomas nebūtu noticis,” Robija ir pārliecināta. “Bet, ja arī būtu, tad tas prasītu vēl piecus, desmit gadus...”

Pirms dažām epizodēm Margo iztrieca trīs tekilas šotiņus drosmei un atteicās no Mārtina piedāvājuma vienā no ainām patverties krūšturī vai halātā. Kailums, ja tas nepieciešams lomai, viņai ir pieņemams, taču Playboy piedāvājumam gan Robija iedeva kurvīti.

foto: Mirrorpix / Vida Press

Tobrīd aktrise nepadomāja, kā uz tik izaicinošu soli reaģēs ģimene. Mājās, filmu noskatījusies kopā ar mammu, māsu un brāļiem, Margo pamatīgi nervozēja – par TO ainu viņa nebija bildusi ne pušplēsta vārdiņa. Lahijs piedāvāja abiem dažas nedēļas izvairīties no komunicēšanas, taču tas, protams, drīz aizmirsās.

Mārtina Skorsēzes visienesīgāko filmu nominēja pieciem Oskariem – arī kā labāko filmu –, un Margo saņēma tik daudz komplimentu kā vēl nekad. Viņa saņēma arī vairākas balvas, un publicitātes rats uzņēma apgriezienus. Bulvārpreses skribenti rakstīja, ka Margo un Leo kļuvuši par mīļotajiem – vēlāk Di Kaprio “pēdās” ies arī Vils Smits –, un Robija bija šokā, cik ļoti šīs muļķības pie sirds ņem ģimene, īpaši vecmāmiņa. Kundze, lai izvairītos no nosodošiem skatieniem, atteicās apmeklēt baznīcu.

Darba garoza ir gan uzmācīgi žurnālisti, gan bezkaunīgi paparaci, gan prātam neaptverami komentāri internetā. Labu laiku fotogrāfi pie Margo mājas Londonā gaidīja, kad viņa parādīsies neglaimojošā paskatā. Gaidīja, slēpās un sagaidīja.

Margo rokās ir burgers, alus glāze, uz viņas sejas nav ne grama kosmētikas, un bilde aplidoja visu pasauli. “Taču es varu tikt ar to galā,” viņa apgalvo. Jo, ja esi aktieris, tas jāiemācās, citādi nav iespējams. Šādai neglaimojošai bildei ir vēl viena blakne – zvans no Holivudas bosiem, kuri liek sajusties sīciņam un neievērojamam, jo kāpēc Margo neizmanto apmaksātos personīgā trenera pakalpojumus, un kāda velna pēc viņa vispār ēd hamburgerus? Maksa par dzīvi kontrolētā, kaut arī zelta, krātiņā ir augsta.

foto: ACME film
"Leģenda par Tarzānu".

Holivudas superzvaigzne

Baidīdamās, vai nekļūs par aktrisi, kuru pavada apgalvojums “ja jau Skorsēze viņu apstiprināja lomai, viņai jābūt lieliskai”, Margo paņēma mugursomu un devās uz Eiropu, lai ceļotu pa Horvātiju. Ieplānotās brīvdienas iztraucēja telefona zvans, un viņa nesās uz Parīzi, lidoja uz Ņujorku un 48 stundu laikā bija norunātajā vietā. Bagāža pazuda kaut kur starp kontinentiem, taču viņa stāvēja pretī Vilam Smitam un ieguva lomu filmā Fokuss (2015).

Aktiermākslu Margo spodrināja filmā Leģenda par Tarzānu (2016), kur atveidoja Džeinu un atteicās zaudēt dažus kilogramus svara. Kaut Robiju visvisādi mēģināja pierunāt, viņa palika pie sava – labāk veselīga, ne pārmēru kārna. Un piekrita piedalīties komiksā Pašnāvnieku vienība (2016), kurā jau bija piekrituši filmēties Vils Smits, Džareds Leto, Viola Deivisa, Džoels Kinemans...

foto: ACME film
Filmā "Pašnāvnieku vienība".

Nevaldāmā Hārlija Kvinna, Džokera draudzenīte, Margo Robiju padarīja par superzvaigzni – viņa bija piepildījusi savu lielo sapni, kaut arī loma paģērēja vienu izskūtu uzaci un ilgas stundas grimētavā. Ik dienu viņas ādu noklāja ar balto krāsu, uzlīmēja 20 tetovējumus, uzlika parūku un palīdzēja uzvilkt pieticīgo kostīmu.

Pusgadu Robija trenējās, tostarp boksēties un apieties ar ieročiem, un gandrīz visus trikus veica pati. To izpildē palīdzēja arī bērnībā gūtās cirka pamatu prasmes, un, kad filmēšana bija pabeigta, viņa sev par piemiņu izlūdzās beisbola nūju. Un jaku arīdzan.

Margo atzīst, ka Hārlija ir psihopāte, kurai patīk slepkavot, un šajā lomā viņa iejutīsies vēl vismaz vienu reizi – pašreiz tiek filmētas Putnu lūgšanas, uz ekrāniem filmu sola nākamgad, taču tiek runāts par vēl vairākiem projektiem. Hārlija Robijai iemācīja mīlēt tetovējumus – kopā ar modeli Karu Delavinju viņa tika pie smaidiņa, kas rotā kājas īkšķi, un vēl Robija ir uztetovējusi enkuru un nepareizi uzrakstītu daļu no filmas Pašnāvnieku vienība oriģinālnosaukuma.

Ar slidām pēc Oskara

Prātīga meitene būdama, Robija saprata, ka paļauties tikai uz aktrises darbu vien nav laba doma, un kopā ar draugiem Tomu Akerliju, Džosiju Maknamaru un bērnības draudzeni Sofiju Kerru, kas ir arī Margo personīgā asistente, jau 2014. gadā dibināja filmu producēšanas kompāniju LuckyChap Entertainment.

Nosaukumam esot kāda saistība ar Čārliju Čaplinu, taču kompānijas radīšanas brīdī alkohola bijis tik daudz, ka neko konkrēti neviens neatceroties. Biogrāfiskā filma Es, Tonija (2017) tapa LuckyChap paspārnē. Robija ir viena no producentēm un atveido galveno, daiļslidotājas Tonijas Hārdingas, lomu.

foto: ACME film
"Es, Tonija".

Trīs mēnešu laikā, piedzīvojot neskaitāmus kritienus un zilumus, viņa apguva slidošanas prasmi, taču Hārdingas leģendāros lēcienus atkārtot nav iespējams – tie tapa, pateicoties datorgrafikai.

foto: ACME film
"Es, Tonija".

Pati Hārdinga radošajai grupai deva savu svētību, un filma iekļuva Amerikas Kinoakadēmijas biedru uzmanības lokā, to izvirzīja trīs nominācijās: labākā montāža, otrā plāna aktrise (Elisone Dženija arī saņēma šo kāroto statueti) un labākā aktrise! Togad par labāko Kinoakadēmija gan atzina Frēnsisu Makdormandi, taču Margo Robija nokļuva visaugstākajā līgā.

foto: ACME film
"Es, Tonija".

Viņas nākamās lomas ir dažādas: Alana Milna sieva filmā Ardievu, Kristofer Robin (2017), kur slavenās grāmatas autoru atveido Donels Glīsons, Flopsija ģimenes filmā Trusītis Pēterītis (2018) un Elizabete I biogrāfiskā drāma Mērija, Skotijas karaliene (2018). Margo jau atkal stundām nīka grimētavā – visilgāko laiku aizņēma parūku uzlikšana, un tās bija dažādas, lai attēlotu Elizabetes I slimības procesu, bet pārsteidzošā kārtā pavisam raiti ritēja karalienes baku rētainās sejas paslēpšana aiz baltās krāsas.

foto: action press/ Vida Press

Nu pirmizrādi nosvinējusi Kventina Tarantīno jaunākā filma. Reiz Holivudā aizved uz 1969. gadu, un tajā slavas un veiksmes pamests aktieris un viņa dubultnieks – kaskadieris – cenšas aiz astes notvert lielo iespēju.

Margo Robija atveido aktrisi, Romāna Polaņska sievu Šaronu Teitu, kuru 26 gadu vecumā astotajā grūtniecības mēnesī 9. augustā nogalināja Čārlza Mensona banda. Ar sirmo režisoru, lai uzzinātu nianses, viņa nav mēģinājusi sazināties. Viņa rūpīgi izstudēja viņa grāmatu.

“Tajā ir ļoti daudz detaļu,” atzīst aktrise, neslēpjot, ka filmēšanas laikā, neraugoties uz Teitas traģisko likteni, jutusies kā bērns konfekšu veikalā. Viņas sapnis taču bija filmēties pie Tarantīno, un tas ir piepildīts! Ar Leonardo Di Kaprio un Bredu Pitu, Robijai par nožēlu, nav daudz kopīgu epizožu, taču tas netraucēja bulvārpreses pārstāvjiem atkal margot pasaciņas par jaunās aktrises un Breda Pita it kā romantiskajām attiecībām.

Toms un Harijs

Viena no filmām, kurā Robiju redzēsim jau nākamgad, ir Bārbija, kurā viņa attēlo titullomu. Taču ne jau tikai darbs, protams, aizņem viņas dzīvi. 2013. gadā, filmējoties kādā kinostāstā, Margo iepazinās ar režisora asistentu Tomu Akerliju.

Anglis viņai sākumā nav paticis, turklāt Margo bija pārliecināta vienpate, kuru šķebināja pat doma par attiecībām. Taču viņi sadraudzējās, un laika gaitā Robija arvien biežāk pieķēra sevi domājam par Tomu. Patiesību sakot, nedomāt par viņu nebija iespējams, jo abi un vēl daži draugi kopīgi īrēja māju. Margo iemīlējās un, lai gan bija pārliecināta, ka Akerlijs nekādas jūtas pret viņu nelolo, tomēr saņēma drosmi, atzinās viņam mīlestībā un izvilka lielo kārti – abi ir kopā.

foto: Gio/X17online.com/All Over Press/ Vida Press
Margo Robija ar vīru Tomu Akerliju.

Pāris savas attiecības ilgu laiku slēpa, taču 2016. gada 19. decembrī Bairona līča pludmalē, Austrālijā, apprecējās – bildes viņa publicēja instagramā. Margo pie vīra izdeva viņas māte, māsa bija līgavas māsa, un klāt bija tik daudz draugu, ka pasākums izvērtās izcils.

Tāpat kā Robijas draudzeņu sarīkotā vecmeitu ballīte Harija Potera noskaņās – striptīzdejotājs bija lieliski iemācījies Džoannas Roulingas slavenā varoņa tekstu, un Margo nekur nevarēja piesieties. Aktrise ar Hariju Poteru pavadījusi daudz laika – grāmatas par viņa piedzīvojumiem Robija regulāri pārlasa kopš astoņu gadu vecuma, un tomēr zina teju no galvas.

Kašķu ar Tomu netrūkst, jo katru vakaru vismaz stundu, dažreiz arī divas, Robija grimst grāmatas pasaulē, un Akerlijs to ienīst. Jaunlaulāto idillisko noskaņojumu drīz pēc kāzām iztraucēja viņu līdzīrnieki. Kā, vai viņi tiešām nav pamanījuši, ka ir precēts pāris, kas nozīmē, ka jāmeklē pašiem sava ligzdiņa? Margo un Toms pārcēlās uz Losandželosu, un jaunajai sievai vajadzēja laiku, lai pierastu pie divvientulības.

Viņa visu mūžu bija dzīvojusi burzmā, taču pārmaiņas bija svētīgas. Uz žurnālistu jautājumiem, kad tad gaidāms mantinieks, viņa apskaišas, taču, vaicāta par nākotni, stāsta, ka pēc gadiem trīsdesmit redz lielas Ziemassvētku viesības, kurās piedalās “tonnām bērnu”. Taču šobrīd bērnu laiks viņas dzīvē vēl nav pienācis. “Par to es esmu simtprocentīgi pārliecināta,” viņa apgalvo.

Kad darbu dēļ Robija un Akerlijs atrodas dažādās pasaules malās, viņi no rokām neizlaiž telefonus. Aktīva saziņa ļauj uzturēt attiecības arī no attāluma, taču ilgāk par trīs nedēļām abi nav bijuši šķirti. Viņai patīk ceļot un ģimenei un draugiem sūtīt ar roku rakstītas vēstules un pastkartes.

foto: DIGGZY / SplashNews.com/ Vida Press
Margo Robija un Toms Akerlijs.

Viņa vēl joprojām nav zaudējusi pašpuikas intereses (sērfs, motocikls un visu izdarīt savām rokām), bet tas arī netraucē kļūt par glamūru meiteni dažādos reklāmas projektos. Margo vārds ne reizi vien iekļauts dažādos planētas pievilcīgāko, seksīgāko un iekārojamāko cilvēku topos, un viņa arī minēta kā viena no vislabāk ģērbtajām sievietēm.

Meitene, kura reiz servēja hotdogus, ir pieņēmusi spēles noteikumus – sapratusi, ka kino industrija priekšroku patiešām dod blondīnēm, viņa atvadījās no savas oriģinālās – brūnās – matu krāsas, taču tas nenozīmē, ka viņa tiem akli pakļaujas. “Skatoties kino,” viņa reiz ieminējās, “galvenā varone parasti ir brīnišķīga un tieva. Valda stereotipi, kā jāizskatās, un, kad nokļūsti šajā biznesā, jāpiecieš spiediens.”

Slava Robijai nākusi ar pamatīgu devu cinisma, taču bez tā nudien nevar. Un katru reizi, kad kāds izdara kaut ko jauku, viņas galvā ieskanas balss: vai viņš pret mani ir jauks tikai tāpēc, ka es viņam patīku, vai tomēr tāpēc, ka viņš no manis kaut ko vēlas?

Pašu Margo šīs domas apbēdina, jo viņa pēc dabas ir neglābjama optimiste, kura katram dotu simto iespēju, taču pozitīvā domāšana šajā jomā ar gadiem ir sarukusi, ko nekādā veidā nav iespējams attiecināt uz viņas pašas vietu zem kino debesīm. Viņai vēl nav trīsdesmit, visas durvis plaši atvērtas, ja vien tas nenotiek agri no rītiem; tad Margo Robija mēdz būt pūcīga.

Margota Robija un Toms Akerlijs

Margota Robija un Toms Akerlijs iepazinās 2013. gadā Francijā, strādājot pie drāmas par Otro pasaules karu „Suite Française”. 2016. gada ...

gallery icon
45