foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Ceturtdiena, 20. jūnijs
Cita pasaule
2019. gada 20. jūnijs, 04:31

Tavs horoskops šodienai. Ceturtdiena, 20. jūnijs

Jauns.lv

Uzzini, ko zvaigznes tev sola šai dienai.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

AUNS
Atļaujies izkāpt no ierastajiem attiecību rāmjiem un doties jaunu domubiedru meklējumos. Patīkamus brīžus var sagādāt tikšanās neierastos apstākļos.

VĒRSIS
Vari būt apveltīts ar lielisku intuīciju naudas lietās un īpašu veiklību darījumos. Tev būs grūti palikt malā un neiejaukties, ja redzēsi, ka tiek pieņemti aplami lēmumi vai nepareizi risinājumi.

DVĪŅI
Var pavērties jaunas sadarbības iespējas. Tikai nepieliec punktu sarunām par ātru – vienošanās, ko tik viegli izdosies panākt, vēlāk var tikt pārskatīta.

VĒZIS
Lai arī tava dzīves pozīcija būs stabila, tomēr attiecībā uz darbu var būt ne mazums pretrunu. Tu nelabprāt uzņemsies jaunus pienākumus, var rasties grūtības ar reglamentu ievērošanu, būs grūti ievērot secīgu un mērķtiecīgu rīcības plānu.

LAUVA
Izturies piesardzīgi pret saņemto informāciju un citu viedokli. Lai izvairītos no kļūdainiem spriedumiem, pārbaudi un precizē visu, kas rada kaut mazākās aizdomas.

JAUNAVA
Rūpējies par savas dzīves stabilitāti. Esi mērķtiecīgs un radošs! Ja jūti, ka tērē enerģiju sīkumos, pārskati savus plānus un atsakies no aktivitātēm, kam ir zems lietderības koeficients.

SVARI
Šodiena var palikt tavā atmiņā kā romantisku attiecību sākums. Neapmulsti, ja uzklausīsi neparastu atzīšanos vai dzirdēsi par sevi daudz cildinošu vārdu.

SKORPIONS
Vari pievērsties sadzīviskiem jautājumiem. Ieviešot kārtību mazās lietās, sakārtosies arī lielās. Nebūtisks sīkums var dot impulsu jaunām nākotnes iecerēm. Draugi labprāt tevi uzklausīs.

STRĒLNIEKS
Par garlaicību sūdzēties nevarēsi. Būsi ideju pārpilns un gatavs tās laist apritē. Viegli atradīsi kopīgu valodu ar jauniem paziņām un bez lielām grūtībām tiksi galā pat ar vairākiem darbiem vienlaikus.

MEŽĀZIS
Ārējais miers var neatspoguļot to, kā jūties patiesībā. Tuvinieki intuitīvi nojautīs tavu dvēseles stāvokli un mācēs apiet diskutējamus jautājumus. Mazāk veiksmīga būs mijiedarbība ar kolēģiem, viņi nebūs tik toleranti un iejūtīgi.

ŪDENSVĪRS
Strauji, negaidīti notikumi var tevi izprovocēt uz rīcību, kas nenāks par labu tavai reputācijai. Vari atklāt sevī rakstura iezīmes, par kurām biji pārliecināts, ka tās tev nepiemīt.

ZIVIS
Kompromisu un kopējas valodas meklēšana, interešu krustošanās un savstarpēja izpalīdzēšana – tās būs šo dienu aktualitātes. Ar tālas nākotnes plānošanu gan neaizraujies.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās