foto: LETA
Tavs horoskops šodienai. Trešdiena, 12. jūnijs
Cita pasaule
2019. gada 12. jūnijs, 04:36

Tavs horoskops šodienai. Trešdiena, 12. jūnijs

Jauns.lv

Ko gaidīt no šodienas?

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

AUNS

Lielāko daļu dienas nāksies domāt par tālākiem soļiem sava labuma gūšanai. Ja jūti strupceļu, ej pavisam otru - citādāku, neparastāku - ceļu! Viss ir uz labu, arī nepatikšanas, un šodiena to apliecinās.

VĒRSIS

Grandiozu panākumu priekšnojauta? Tā ir lieliska sajūta, taču pilnīgu sasniegumu virzienā vēl daudz darba. Laiska vakarpuse var nozīmēt daudz vairāk nekā vāveres skrējiens. Saudzē savu nervu sistēmu, kā arī nebojā jau tā vārīgas attiecības ar citiem.

DVĪŅI

Ja pārņem sajūta, ka viss pagalam apnicis un jābeidz - iespējams, tā arī ir. Ļoti duāla diena, daudz svārstīgu enerģiju, var arī piemeklēt bezspēks. Meklē palīdzību pie enerģētiski stipriem cilvēkiem.

VĒZIS

Izrunāšanās ar savu autoritāti var nostrādāt vislabāk - tādējādi šodien vari tikt pie nenovērtējami labiem padomiem, kas nogludinās tavu tālāko ceļu. Konkurences sajūta var radīt mieles. Ja tev ar kādu kaut kādā jomā ir jāsacenšas, dari to gudri.

LAUVA

Nelēc uz ecēšām! Rāms gars un dvēseliskums šodien var šķirt daudzus labus ceļus tieši tava ieguvuma virzienā. Nestrīdies ar gados vecākiem cilvēkiem. Izdarīgums un iztapība šodien atmaksāsies ar uzviju.

JAUNAVA

Laba reputācija "labām meitām". Ja uznāk slinkuma mirklis, to nevienam neafišē. Daudzi var nolemt doties laulības ostā, taču bildinājumam konkrēti šodiena nav vislabākā diena. Tomēr plānus vari nostiprināt!

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

SVARI

Rūpes par dzimtas īpašumu sagādās jaunus pārsteigumus. Rīta pusē uzmanīgi veic maksājumus, pastāv kļūdīšanās iespēja. Svaru sievietes šodien var izlemt par labu ģimenes papildinājumam - vai tas būtu savs bērns, vai sveša bērna pieņemšana ģimenē.

SKORPIONS

Lielus pirkumus šodien labāk neplāno. Labākais dienas aspekts - varēsi baudīt reiz smagi veikta darba augļus. Privātās attiecībās klusē, tāpat arī jāuzmanās ar citu cilvēku noslēpumu izpļāpāšanu. Var smagi nākt atpakaļ!

STRĒLNIEKS

Naktī redzētie sapņi ir ar divējādu dabu. Kam noticēsi - tas notiks. Šodien ļoti nepieciešams sevi noslogot fiziski - darbošanās atslogos galvu, ļaus citādāk paskatīties uz darba jomā notiekošajām negācijām. 

MEŽĀZIS

Laba diena, lai tiktos ar nepazīstamiem cilvēkiem un kaut vai domās sākt būvēt tālākās nākotnes plānus. Starp svešiem cilvēkiem negaidīti vari atklāt īstenu "savējo". Lūdz, un tev tiks dots. Šī ir diena, kad var piepildīties sen kārotas vēlmes.

ŪDENSVĪRS

Tīri sadzīviska palīdzība pēc tava lūguma var veiksmīgi realizēties. Ikdienas sīkumainībai neļaujies, strādā pie savas morālās stājas un skaidri nosaki pieļaujamības robežas ikvienā jomā. Rēķinies ar īstermiņa ieguvumiem.

ZIVIS

Tālejošiem plāniem šis nav labākais brīdis. Rūpīgi pārdomā, ko saki sev mīļiem un tuviem cilvēkiem; asi vārdi šodien var ļoti atspēlēties. Aktivitāti attiecībās novērtēs visi iesaistītie. Mīlestības, maiguma un romantika diena.