foto: Instagram
Kāda pasažiere "British Airways" lidmašīnā uzdūrusies "ļoti noguruša paskata" princim Harijam
2019. gada 1. jūnijs, 17:23

Kāda pasažiere "British Airways" lidmašīnā uzdūrusies "ļoti noguruša paskata" princim Harijam

Jauns.lv

Lielbritānijas karaliskās ģimenes pārstāvis princis Harijs pārsteidzis "British Airways" lidmašīnas pasažierus, kopā ar viņiem ierodoties uz reisu no Romas uz Londonu.

Zināms, ka princis Harijs pirmo reizi vienatnē atstāja savu sievu Saseksas hercogieni Meganu un jaundzimušo dēliņu Ārčiju, lai piedalītos Romā notiekošajā labdarības polo spēlē.

Pasažiere Eimija Gerika stāsta, ka ieraudzīt princi lidmašīnā kopā ar pārējiem "mirstīgajiem" bijis neviltots pārsteigums.

"Parasti man nav nekā nozīmīga, ar ko dalīties, bet šorīt es lidoju no Romas un devos uz tualeti. Kamēr gaidīju rindā, es paskatījos apkārt un ieraudzīju vīrieti, kurš ir ļoti līdzīgs princim Harijam. Viņa pirkstā bija laulības gredzens un viņš izskatījās ļoti noguris," ierakstā pie fotogrāfijām stāsta sieviete.

foto: Instagram

"Viņam blakus sēdēja vīrietis, kurš izskatījās pēc apsarga. Visbeidzot es sapratu, ka tas taču ir princis Harijs, kurš dodas uz Londonu no Romas. Viņš taču bija polo spēlē. Viņš pieklājīgi pasmaidīja un sasveicinājās, kad pamanīja, ka esmu viņu atpazinusi."

foto: Instagram

Sieviete fotogrāfiju uzņēmusi nedaudz vēlāk, jo nav gribējusi karaliskās ģimenes pārstāvi samulsināt. 

Ierasti britu karaļnama pārstāvji pārvietojas ar privātajiem lidaparātiem.

Ikgadējais labdarības polo mačs, kurā regulāri piedalās princis Harijs, kopš 2010.gada bērnu veselības un produktīvas dzīves nodrošināšanai ir savācis vairāk nekā 6 miljonus Lielbritānijas mārciņu. 

Princis Harijs un Megana Mārkla apmeklē polo maču

2017. gada maijā princis Harijs un Megana Mārkla redzēti kopā apmeklējam polo maču Berkšīras grāfistē Anglijā.

gallery icon
17

Princis Džordžs polo spēles laikā sper pirmos soļus

Turoties pie mātes Ketrinas rokas, mazais princis paspēra nelielu bumbu.

gallery icon
27

Zināms, ka Saseksas hercogi Megana Mārkla un princis Harijs kļuvuši par vecākiem dēlam 6. maija rītā - 5.26 pēc Lielbritānijas laika. Mazuļa svars bija septiņas mārciņas un 3 unces (3 kilogrami un 95 grami). Par dēla nākšanu pasaulē sociālajā tīklā "Instagram" paziņojis pats princis Harijs.

Princis Harijs un hercogiene Megana dalās ar pirmajiem jaundzimušā dēla foto

gallery icon
12

Iepriekš neredzēti kadri no prinča Harija un Meganas Mārklas kāzām

gallery icon
16