Cita pasaule
2019. gada 26. maijs, 04:43

Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 26. maijs

Jauns.lv

Uzzini, kas tev šodienai rakstīts zvaigznēs.

AUNS
Ģimenes labklājības un saskaņas stiprināšanā ieguldītā enerģija nebūs tērēta velti – attiecības ar radiem sakārtosies, kopīgi organizētie pasākumi ritēs patīkamā gaisotnē.

VĒRSIS
Meklē laimi un prieku sevī, dari to, kas tev mīļš un tuvs. Izvairies no svešas ietekmes intīmajā telpā. Negaidītas atklāsmes ļaus palūkoties uz dzīvi optimistiskāk.

DVĪŅI
Parūpējies, lai attiecībās ar tuviem cilvēkiem valdītu savstarpēja saprašanās un labvēlība. Lai nepietrūkst iejūtības un mīļu vārdu!

VĒZIS
Uzturi garīgo saikni ar mīļoto cilvēku, izrādi izpratni par viņa vaļaspriekiem un interesēm. Aizstāvot savus uzskatus, neļaujies emocijām.

LAUVA
Iespējama patīkama atkalredzēšanās ar skolas vai studiju biedriem, par sevi atgādinās seni notikumi, kaislības un aizraušanās. Sāc ko jaunu sevis pilnveidē.

JAUNAVA
Ģimenes apspriedes beigsies ar vērtīgiem plāniem par dzīvokļa labiekārtošanu vai radniecīgo saišu stiprināšanu. Uzmanīgi apejies ar darba instrumentiem un dažādām iekārtām.

SVARI
Iesaisties sabiedriskajās aktivitātēs. Starp daudziem lietišķiem kontaktiem var gadīties tikšanās, kas modinās pozitīvas emocijas.

SKORPIONS
Mērķtiecīgi rīkojoties, atrisināsi sociālās problēmas, saņemsi gan morālu atbalstu, gan finansiālu atlīdzību. Ja nepārspīlēsi un savos plecos neuzkrausi pārāk daudz, atliks laika arī atpūtai un izklaidēm.

STRĒLNIEKS
Paplašini redzesloku. Kad pietrūkst padoma, atceries agrāk apgūto, reāli novērtē situāciju un pievērsies tikai tām problēmām, kas attiecas tieši uz tevi.

MEŽĀZIS
Ar labi padarīta darba izjūtu ļausies atpūtai un izklaidei. Pozitīvas emocijas sniegs ceļojums, arī tad, ja nebūsi tam gatavojies.

ŪDENSVĪRS
Satiksi sen neredzētus cilvēkus, ar kuriem līdz galam neesi pabeidzis nopietnas sarunas vai īstenojis kādu kopīgu plānu. Tavi lēmumi būs nekļūdīgi.

ZIVIS
Laiks samazināt tempu, pārskatīt ieceres, revidēt mērķu sarakstu, atmest to, kas vairs nav aktuāls. Labāk izdarīt mazumiņu, bet rūpīgi.