foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Otrdiena, 21. maijs
Cita pasaule
2019. gada 21. maijs, 04:44

Tavs horoskops šodienai. Otrdiena, 21. maijs

Jauns.lv

Uzzini, ko zvaigznes tev sola šai dienai.

AUNS
Būs daudz spēka un pašpārliecinātības, ja apkārt valdīs miers un būs saprotoši cilvēki. Patīkamu pārsteigumu sagādās kāds tuvs radinieks.

VĒRSIS
Apkārtējo ieteikumi var vedināt uz aplamu rīcību. Kārdinājumu būs daudz, un ne visiem spēsi pretoties. Uzmanies!

DVĪŅI
No nogurdinošiem strīdiem izbēgsi vai nu darbā, vai atpūtā vienatnē. Ambiciozus plānus aizstāj ar pieticīgākām aktivitātēm.

VĒZIS
Būs grūti pielāgoties straujam dzīves tempam, ātri pieņemt lēmumus un rīkoties. Vēro situāciju, nogaidi, sakopo domas, lai saprastu, kā turpmāk rīkoties.

LAUVA
Tālu uz priekšu dzīvi neplāno. Nepūlies nevienu pārsteigt asprātībā, nesapinies pats savos plānos. Pirms sāc rīkoties, aizmirsti bezrūpību, citādi sasniegt iecerēto būs grūti.

JAUNAVA
Neraugoties uz domstarpībām ar priekšniecību, gūsi itin labas sekmes darbā. Tava autoritāte pieaugs, un panākt, ka tevī ieklausās, būs vieglāk.

SVARI
Attiecībās būs svarīga harmonija un saticība. Uzlabo komunikācijas prasmes, vienkāršu patērzēšanu aizstāj ar saturīgu diskusiju. Izzini visu, kas tevi interesē.

SKORPIONS
Gribot visu ātri un viegli, vari kļūt paviršs un zaudēt uzmanību. Neapskaud tos, kam panākumi nāk vieglāk nekā tev. Apzinies un izmanto savas stiprās puses.

STRĒLNIEKS
Konfliktēsi ar tiem, kas nerespektēs tavu mieru. Prātīgi darīsi, ja attiecībās ievērosi distanci, jo izdarīt tev pa prātam būs grūti.

MEŽĀZIS
Apņēmība un vēss prāts noderēs sadzīvē, ar draugu optimismu izkļūsi no personisko pārdzīvojumu dzelmes. Paplašini redzesloku, ceļojot vai turpinot izglītoties.

ŪDENSVĪRS
Esot blakus saprotošiem un izpalīdzīgiem cilvēkiem, būs vieglāk īstenot savus nodomus. Nemēģini uzzināt vairāk, nekā tev vēlas atklāt. Soli tikai to, ko vari izpildīt.

ZIVIS
Pieņemot lēmumus, neizmirsti iepriekšējās neveiksmes. Iespējami veiksmīgi pirkumi, kas sagādās prieku pašam un ģimenei.