foto: Pixabay.com
Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 20. maijs
Cita pasaule
2019. gada 20. maijs, 04:42

Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 20. maijs

Jauns.lv

Uzzini, ko zvaigznes tev sola šai pirmdienai.

AUNS
Nepalaid garām lielisku izdevību. Uzklausi jebkuru priekšlikumu, izturies nopietni arī pret tiem piedāvājumiem, kas sākumā nekādas lielās izredzes nesola.

VĒRSIS
Veidosies jaunas draudzīgas attiecības, kas balstīsies ne vien uz kopīgām interesēm, bet arī kopīgiem uzskatiem par dzīvi un garīgām vērtībām.

DVĪŅI
Pārņems sajūta, ka no tevis tiek prasīts pārāk daudz. Neskaidrība un šaubas piezagsies, uzzinot par izmaiņām darbā, jo ne viss būs tik vienkārši, kā biji cerējis.

VĒZIS
Jebkurā sabiedrībā jutīsies kā zivs ūdenī, iespējama gan interesanta iepazīšanās, gan atkalredzēšanās ar seniem paziņām un draugiem. Ja vien tāds būs tavs nolūks, atradīsi lieliskus biznesa partnerus un savu ideju atbalstītājus.

LAUVA
Šodien situācija mājās prasīs no tevis drosmīgus lēmumus. Darbā par kaut ko vienoties būs grūtāk, kolektīvs darbs nogurdinās, jo partneri negribēs ieviest neko jaunu.

JAUNAVA
Izrādi iniciatīvu, pirmais sper soli ceļā uz jaunām attiecībām vai sapņu piepildījumu. Nekavējies apliecināt uzmanību mīļotajam cilvēkam, atklāj viņam savas vēlmes un izjūtas.

SVARI
Kaut arī nelabprāt paskaidrosi savu atturīgo un ne visai dāsno rīcību, attiecības ar tuviniekiem tas neietekmēs. Rēķinies ar grūtībām, taču nenoskaņojies uz sliktāko.

SKORPIONS
Tev patiks atrasties uzmanības centrā, gudri izteikties un paspīdēt ar intelektu. Strīdi uz līdzenas vietas gan nebūs nekas neparasts.

STRĒLNIEKS
Iesaisties tikai tādos procesos, kur viss ir saprotams, pārskatāms un izskaidrojams. Ļaušanās mirkļa vājībām beigsies ar sarūgtinājumu un vilšanos.

MEŽĀZIS
Grūti tev būs sevi iedomāties sēžam vienatnē un mokāmies ar garlaicību. Esi atvērts attiecībām un jaunām idejām, gatavs dalīties zināšanās un pieredzē, uzmundrināt rūpju nomāktos un neizlēmīgos.

ŪDENSVĪRS
Iespējami notikumi, kas kļūs par nopietnu pārbaudījumu tavai pārliecībai. Ja spriedzi izturēsi, uzelposi un bez īpašiem šķēršļiem turpināsi savu pilnveidošanās procesu.

ZIVIS
Radīsies sajūta, ka tevi izmanto, ka uz taviem pleciem tiek uzkrauts pārāk daudz. Kad gribēsi iebilst, sapratīsi, ka ir jau par vēlu, un solītais būs jāizpilda.