foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 19. maijs
Cita pasaule
2019. gada 19. maijs, 04:30

Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 19. maijs

Jauns.lv

Ļauj notikumiem ritēt savu gaitu!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

AUNS

Uzticies, tad arī tev uzticēsies. Vakarpusē tavu uzmanību piesaistīs viss mistiskais un vēl neizzinātais. Nonāksi pie negaidītām atklāsmēm. Īstā diena izlīgt ar kādu, ar kuru, tavuprāt, ir konflikts un aizvainojums, - tur sen jau viss ir norimis, un otrs gaida tavu pretimnākšanu!

VĒRSIS

Nule sastaptais cilvēks, visticamāk, nebūs tavā dzīvē ilgstoši. Lielas - patiešām lielas! - iespējas sastapt savu mūža mīlestību pavērsies jūnija mēnesī. Tiem, kas jau ir kopā ar kādu, iespējama kolosāla saiknes atjaunošanās. Kopumā diena veltāma sev pašam, savām pārdomām un cietiem secinājumiem.

DVĪŅI

Mīlējies un izrādi savu patikšanu. Privātu attiecību stiprināšanas diena. Brīvie Dvīņi kādā publiskā vietā var burtiski tikt Amora bultas skarti - tik ātra šodien var būt iepatikšanās, liktenīga satikšanās, jaunas mīlestības sākums. Vērts saposties, savākties un doties laukā. Pilnīgi noteikti vērts mēģināt!

VĒZIS

Ja nu kādu tiešām vajag vainot pie šodienas likstām un nepatikšanām, tad - tikai sevi vien. Daudzi Vēži pēdējo laiku dzīvo, saslējuši degunu mākoņos, un nu var nākt sāpīgs kritiens. Paliec apakšā spilventiņu! Šodien itin labi par to kalpos kāda gudra, vecāka cilvēka padoms.

LAUVA

Laiks pievērsties saviem hobijiem, kas silda sirdi, bet nekādi neatsaucas uz maciņu. Vislielāko baudu gūsi, darot kaut ko, kas sagādā personisku prieku. Apkārtējo attieksmei nav nozīmes. Parūpējies par savas dvēseles labklājību. Naudu šodien neaizdod un neaizņemies.

JAUNAVA

Ceļā uz uzvaru visi līdzekļi labi? Citkārt jā, taču ne šodien. Pastāv liels risks sabojāt labas attiecības, ja priekšplānā izvirzīsi savas egoistiskas vēlmes un prasības. Arī darba jomā labāk stāvēt maziņam un klusam, nekā ar vērienu izpausties. Tas atmaksāsies.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

SVARI

Morālas dabas pārdomas šodien ir gluži vēlamas. Īpaši, ja pats zina, "ko ēdis". Vakarpusē pieslēdzies radiniekiem un viņu vajadzībām; caur palīdzēšanu citiem vari tikt pie sajūtas, ka esi labs cilvēks un ka citiem tevi vajag. Viss ir uz labu. Neaizdod šodien naudu.

SKORPIONS

Lielāko dienas daļu velti rūpīgam, uzcītīgam, rutīnas pilnam darbam. Divreiz pārbaudi vissvarīgākās nianses, jo pastāv kļūdas iespēja. Pēcpusdienā kāds nejauši satikts sens paziņa var sniegt padomu, kas noderēs tavā pašizaugsmē.

STRĒLNIEKS

Diena ar ģimeni var būt lielisks veids, kā izkāpt ārā no vāveres riteņa. Saspringtas attiecības nogludināsi viegli; strīda gadījumā esi pirmais, kas piekāpjas vai lūdz piedošanu. Naudas jautājumu risināšanu atliec uz nākamo nedēļu.

MEŽĀZIS

Neklausies baumās un neklausies svešu cilvēku vērtējumā par savu personu vai kādu, kurš tev patīk un kuru tu pats augstu vērtē. Ļaunākais, ko šodien darīt, ir - kā avij ar klapēm uz acīm sekot baram. Ej savu ceļu un domā savu tīru domu, neļaujies iespaidoties.

ŪDENSVĪRS

Siltuma klimatu tuvienieku starpā var veicināt kāds visus vienojošs notikums, piemēram, izbrauciens, pārgājiens vai pat ģimenes sapulce par kādu visiem aktuālu jautājumu. Sirdī brīvie sev netipiskā (!tas būtiski!) vidē var ieraudzīt savu nākamo dzīvesbiedru.

ZIVIS

Nospriegoti nervi un dažbrīd kaitinoši tuvinieki nav iemesls bēgt no sūrās ikdienas. Izturi visu stoiciskā mierā, pēc tam varēsi lepoties ar sevi. Karjeras sfērā šodien vari saskarties ar pilnīgu atbalstu tavām idejām; darba tikšanās ies no rokas un nesīs augļus jau drīzumā.