foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Ceturtdiena, 16. maijs
Cita pasaule
2019. gada 16. maijs, 04:11

Tavs horoskops šodienai. Ceturtdiena, 16. maijs

Jauns.lv

Veiksmes visiem!

AUNS

Būtu jāpiedomā pie naudas tērēšanas paradumiem. Šodien tā aizplūdīs no taviem pirkstiem gluži neticamā ātrumā un daudzumā, ja rūpīgi neplānosi un nedomāsi trejus gājienus uz priekšu.

VĒRSIS

Reformators tevī šodien būs savā elementā. Pārveidot, mainīt, noslaucīt vecās metodes, ieviest savu kārtību - apmēram tādas ir šīs dienas enerģijas. Mēģināt vari, taču uz ātriem rezultātiem gan neceri.

DVĪŅI

Idejas krāsies, arī duka tās realizēt būs, taču procesus var kavēt citi cilvēki, ar kuriem kopā jāstrādā. Parūpējies par to, lai vidē ap tevi nesākas prastas intrigas un klāt neesošu personu aprunāšana.

VĒZIS

Padarot sevi pieejamāku citiem, vari gūt lielo laimestu. Tas var atnākt kāda cilvēka veidolā. Negaidītā vidē un vietā vari sastapt savu nākamo dzīves partneri. Romantiskā plānā šī ir vislabākā diena maijā.

LAUVA

Viegli veidosies jaunas attiecības. Pastāv risks "iekrist" kaislību virpulī, kā saka, "iemīlējos uz līdzenas vietas". Labs laiks nepiespiestai dīkdienībai, fantazēšanai par tuvāko nākotni. Slinkuma diena ar tendenci uz mīlestības izrādīšanu.

JAUNAVA

Vispārējā labuma diena. Visi vārti būs vaļā - ej un klauvē pie jebkurām durvīm, tevi ielaidīs. Izdosies viss, ko iepriekš uzsākt bija bailes. Šodien jāuzliek pārliecinātības maska un jāiet sevi pieteikt. Vajag lielāku algu? Ej pie priekšniecības runāt.

SVARI

Šūmēties par lietām, kuras ietekmēt vairs nevari, nav vērts. Gājēju jāpalaiž, sirds jāatbrīvo no pērnā gada "miskastes". Jaunavām priekšā liels pārmaiņu laiks, kas liks citādāk paskatīties uz dažu labu iepriekš augstu vērtētu cilvēku.

SKORPIONS

Koncentrēties uz darīšanu būs visai grūti - galvā pavasaris, un domas tikai pie baudām vien. Svārstīga enerģija un tendence nodarboties ar paššaustīšanos. Laba diena tam, lai investētu nekustamajā īpašumā.

STRĒLNIEKS

Rīkojies izlēmīgi un bez kurnēšanas ķeries klāt iepriekš atliktiem darbiem. Vērts rūpīgi izplānot dzīvē gaidāmās pārmaiņas. Piemēram, jau augustā Vēzis var vairs pilnīgi nepazīt to dzīvi, kādu dzīvo tagad, maijā. Viss mainīsies, un esi tam gatavs.

MEŽĀZIS

Dzirksteļojoša diena tiem, kuri šobrīd virzās uz savu profesionālo mērķu sasniegšanu. Tevi novērtēs pat sīvākie konkurenti, veiksmīgi veidosies ikvienas attiecības darba vidē. Vakarpuse lieliski piemērota mīlas priekiem.

ŪDENSVĪRS

Ieplāno laiku sev - sarunām ar sevi, savu vēlmju apmierināšanai, izdabāšanai savam ego. Tas atmaksāsies labā garastāvoklī. Laba diena, lai plānotu ceļojumu, gatavotos tam. Vislabākais laiks ņemt pelnītu atvaļinājumu kaut uz vienu nedēļu.

ZIVIS

Lielāko enerģiju paredzi darbiem, kurus iepriekš biji atlicis kā tādus, kas var pagaidīt, vai nešķita būtiski. Tagad tieši šie neizdarītie sīkumi var sagādāt lielākās raizes un bremzēt citus, svarīgus procesus. Laba diena pirkumiem.