foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Trešdiena, 15. maijs
Cita pasaule
2019. gada 15. maijs, 04:21

Tavs horoskops šodienai. Trešdiena, 15. maijs

Jauns.lv

Ko debesjums sarūpējis tavai šodienai:

AUNS

Pārlieku nekritizē ne sevi, ne citus. Satiecies tikai ar tiem, ar kuriem ir patīkami būt kopā. Pievēršot nevajadzīgi lielu uzmanību sīkām nebūšanām, var rasties izjūta, ka šajā dzīvē ir pārāk maz priecīgu brīžu. Nepūlies šodien būt "ūber" pareizs, atbildīgs par visu un visiem.

VĒRSIS

Dod sev nelielas atlaides, izvēlies nodarbes, kas šodien rada mazāk spriedzes. Vārdu sakot, vienkārši atpūties! Lielākais akcents šodien būs uz attiecību tēmu - var nākties sākt apdomāt kādu lielāku, būtiskāku lēmumu... Dažiem pat juridisku šķiršanos. Diemžēl.

DVĪŅI

Patīkamas ziņas kliedēs šaubas un nelāgu garastāvokli. Ģimenes stiprināšanai noderēs kāds atmiņu vakars, tikšanās ar ilgi neredzētu tuvu cilvēku. Vēlāk pat tad, ja nebiji paredzējis neko mainīt ne mājās, ne attiecībās ar tuviniekiem, apstākļi tevi var nostādīt fakta priekšā. 

VĒZIS

Kontrolē emocijas, mierini sevi ar domu, ka nekas nenotiek tāpat vien. Uzmanīgi seko līdzi visam, ko saki un dari. Apjukuma brīdī var pasprukt kāda aplamība, kuru pēcāk būs grūti atsaukt. Dienas vidū iespējama saskarsme ar melīgu, blēdīgu cilvēku, tāpēc tici savai intuīcijai un sajūtai par satikto cilvēku.

LAUVA

Meklējot risinājumu sarežģītā situācijā, ar prieku secināsi, ka tev ir draugi, uz kuriem vari paļauties. Kopīgiem spēkiem izdosies novērst kļūdainas rīcības sekas. Būs tikai jāmāk atklāt veidu, kā to īstenot, un saskaņoti jārīkojas.

JAUNAVA

Neatsakies palīdzēt risināt citu problēmas, pārsteidz apkārtējos ar augstsirdību un iedvesmas pilnu rīcību. Vakarpusē vari kļūt diezgan bezrūpīgs. Ar apskaužamu vieglumu, iespējams, kalsi nākotnes plānus, neuzskatot par vajadzīgu ieklausīties apkārtējo aicinājumos reāli izvērtēt savas iespējas.

SVARI

Nesteidzies slēgt līgumu saistībā ar personisko īpašumu. Tajā var ieviesties kļūdas vai kavēties tā noformēšana. Savukārt personisko mīlas lietu jomā šī diena var būt gluži vai pagrieziena punkts. Uz priekšu vai atpakaļ - tas atkarīgs no tā, cik tavas attiecības ir pašam (-ai) būtiskas.

SKORPIONS

Ģimenes labklājības un saskaņas stiprināšanā ieguldītā enerģija nebūs tērēta velti – attiecības ar radiem sakārtosies, kopīgi organizētie pasākumi ritēs patīkamā gaisotnē. Meklē laimi un prieku sevī, dari to, kas tev mīļš un tuvs.

STRĒLNIEKS

Izvairies no svešas ietekmes intīmajā telpā. Negaidītas atklāsmes ļaus palūkoties uz dzīvi optimistiskāk. Parūpējies, lai attiecībās ar tuviem cilvēkiem valdītu savstarpēja saprašanās un labvēlība.

MEŽĀZIS

Lai nepietrūkst iejūtības un mīļu vārdu! Uzturi garīgo saikni ar mīļoto cilvēku, izrādi izpratni par viņa vaļaspriekiem un interesēm. Aizstāvot savus uzskatus, neļaujies emocijām. Dienas vidū iespējamas nesaskaņas ar tiešo priekšniecību.

ŪDENSVĪRS

Iespējama patīkama atkalredzēšanās ar skolas vai studiju biedriem, par sevi atgādinās seni notikumi, kaislības un aizraušanās. Sāc ko jaunu sevis pilnveidē. Ģimenes apspriedes beigsies ar vērtīgiem plāniem par dzīvokļa labiekārtošanu vai radniecīgo saišu stiprināšanu.

ZIVIS

Uzmanīgi apejies ar darba instrumentiem un dažādām iekārtām. Iesaisties sabiedriskajās aktivitātēs. Starp daudziem lietišķiem kontaktiem var gadīties tikšanās, kas modinās pozitīvas emocijas, dažiem var aizsākties pat dienesta romāniņš... Kā vējš - te bija, te vairs nebūs.