foto: Vida Press
Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 21. aprīlis
Cita pasaule
2019. gada 21. aprīlis, 04:55

Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 21. aprīlis

Jauns.lv

Lai jauka un pavasarīga svētdiena!

AUNS

Pēc lielas uzmanības netiecies, jo tā var nesagādāt cerēto prieku. Braucienā uz ārzemēm darba darīšanās vai ceļojumā paplašināsi redzesloku, sakārtosi savas domas un paskatīsies uz savu dzīvi no cita skatupunkta. Noskaņojums uzlabosies, būs vieglāk saprasties ar apkārtējiem, iekļauties sabiedriskajā dzīvē.

VĒRSIS

Attaisnosies tavi centieni sevi parādīt no vislabākās puses. Nekļūsti sīkumains – veltot nevajadzīgi daudz uzmanības nebūtiskām lietām, būs grūti sasniegt vēlamo rezultātu. Pārlieku intensīvs dienas ritms izraisīs stresu, tāpēc neaizmirsti atpūsties. Cilvēki tavus centienus nenovērtēs.

DVĪŅI

Iespējams, tuvākie cilvēki mēģinās ietekmēt tavus lēmumus un rīcību, apelējot pie savas pieredzes un zināšanām. Māka atrast līdzsvaru starp savām un citu vēlmēm palīdzēs gūt vienlīdz labus panākumus gan citu vadītos projektos, gan veicot organizatoriskus pienākumus.

VĒZIS

Nekautrējies no savām idejām vai vēlmes būt uzmanības centrā. Apciemo sen nesatiktus draugus, pavadi laiku labā sabiedrībā, jo vienatnē var uznākt bēdīgas domas. Seksuāliem priekiem šī ir ļoti piemērota diena, var gadīties arī ieņemt mazuli.

LAUVA

Lietām, kas skar mājas un ģimenes dzīvi, pieej nopietni. Sadzirdi kāda tuvinieka teikto, lasot starp rindiņām, jo svarīgākais būs ietverts tieši nepateiktajā. Vakarpuse piemērota tam, lai dotos cilvēkos un dibinātu jaunus kontaktus.

JAUNAVA

Atskatīšanās uz paveikto un nākamo lielo plānu nospraušana. Viss izdosies, ja tava komanda būs ar tevi. Tas attiecas kā uz darbu, tā uz ģimenes dzīvi. Velti laiku kādam draugam, kuram nepieciešams tavs padoms vai palīdzība.

SVARI

Cenšanās skriet pilnos auļos var apstādināt tevi ar galvu sienā. Šodien labāk neveikt nekādus krasus pavērsienus ikdienas dzīvē, kā arī pamatus kam fundamentāli jaunam dzīvē labāk likt nākamnedēļ. 

SKORPIONS

Dvēseliskais stāvoklis ietekmēs pilnībā visu. Meklē mieru tur, kur iepriekš juties labi. Aprunājies ar gudriem cilvēkiem, vari gūt kādas vērtīgas atziņas, kas kalpos par iedrošinājumu un atspēriena punktu tālākajiem dzīves plāniem.

STRĒLNIEKS

Vienīgais, no kā šodien jāuzmanās: paša egoistiskās vēlmes, kā arī it kā labi nodomi, kas var bruģēt ceļu uz elli. Emocionāli sarežģīta diena, taču pievakarē, pateicoties kāda mīļa cilvēka atbalstam, gūsi sirdsmieru.

MEŽĀZIS

Lietas, kas palikušas iesāktas, bet nepabeigtas, arī šodien rezultātu nenesīs. Sarežģītus jautājumus labāk risini citudien, jaunnedēļ. Par sevi var likt manīt jautājumi, kurus atliki. Dienas pirmā puse krietni ražīgāka par pēcpusdienu.

ŪDENSVĪRS

Pārpratumiem visnotaļ bagāta diena. Taču gandarījumu var dot kāda negaidīta satuvināšanās. Nav izslēgta dienesta romāna sākšanās. Ja abi esat brīvi, attiecības pamazām var sākt veidot.

ZIVIS

Draudzības stiprināšanai ļoti laba diena. Satiecies ar tiem, kuri sen nav manīti! Mīļas dzīvē ilgosies pēc uzmanības pierādījumiem, kas var radīt arī dažādas domstarpības. Liec lietā savu prātīgumu.