foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Piektdiena, 19. aprīlis
Cita pasaule
2019. gada 19. aprīlis, 04:33

Tavs horoskops šodienai. Piektdiena, 19. aprīlis

Jauns.lv

Lai priecīgi un forši ;)

AUNS

Tev pašam, iespējams, liksies, ka tu pilnībā kontrolē notiekošo, taču kāda situācija var likt aizdomāties par to, cik liela nozīme notikumu attīstībā ir tavai izvēlei, cik – apstākļu sakritībai. Attiecībās ar darījuma partneriem neiztiksi bez domstarpībām.

VĒRSIS

Rīkojies patstāvīgi, izlēmīgi un savā ziņā pat asi kā ar nazi: izlēmīgums šodien var atnest tikai veiksmi un un lielo izdošanos. Riskē un “nerausties”! Daudzi sajutīs mentālu uzrāvienu, lielisku garastāvokli un sajūtu, ka vari gāzt kalnus. Un tas tik tiešām tā var notikt.

DVĪŅI

Risinot attiecības ar mīļoto, ne emocijas, ne pārlieka atklātība nebūs labākie palīgi. Nezaudē mērķtiecību arī tad, ja iesāktais uz priekšu virzās ar grūtībām. Maini skatījumu uz dzīvi, tiec vaļā no stereotipiem. Prasmīgi pielāgojoties apstākļiem, atradīsi veidu, kā tikt galā ar problēmām.

VĒZIS

Nedaudz kaujinieciskuma cīņā par savu vietu zem saules šajās dienās nenāks par sliktu, tikai nepieļauj konfliktus, tas var slikti ietekmēt attiecības ar kolēģiem. Neaizraujies ar prātojumiem par to, kā tava dzīve būtu iegrozījusies, ja būtu rīkojies citādāk. Nepieķeries varbūtībām, tās traucēs novērtēt reālo situāciju.

LAUVA

Lietderīgāks būs laiks, ko pavadīsi kopā ar draugiem un paziņām. Tikai nepārspīlē ar vaļībām – var atļauties dažādību attiecībās ar cilvēkiem, bet visam ir savas robežas, un reizēm tās der ievērot. Ja gribi pārliecināties, ka tavas idejas ir īstenošanas vērtas, meklē domubiedrus.

JAUNAVA

Tavi panākumi būs atkarīgi no tā, cik enerģiski ķersies pie lietas. Jo vairāk laika pavadīsi sabiedrībā un pārliecinošāk runāsi par savām iecerēm, jo būs lielākas izredzes atrast piemērotus sabiedrotos. Grūtāk klāsies tad, ja dzīvosi ilūzijās, ka tev citu palīdzība nav vajadzīga.

SVARI

Darbā valdošā spriedze var nelabvēlīgi ietekmēt tavu noskaņojumu. Lai nezaudētu dzīvesprieku un paļāvību, ka problēmas reiz atrisināsies, stiprini sevi ar vitamīniem un domu, ka grūtības cilvēku norūda. Ne velti mēdz teikt, kas viss, kas nenogalina, padara cilvēku stiprāku.

SKORPIONS

Nepievērs uzmanību, ja tava savdabīgā rīcība kādam šķiet nepieņemama. Ar tevi būs grūti diskutēt, jo visam tev būs savs mērs. Gribēsi pamācīt tuviniekus, dot padomus apkārtējiem, uztiept savu gribu. Lai cik pārliecināts tu par sevi būtu, centies nepārkāpt robežu.

STRĒLNIEKS

Izvērtē savas vēlmes un dižu nākotnes ideju vārdā neļaujies mirkļa vājībām – vieglprātīga pakļaušanās kaprīzēm var sabojāt labu ideju īstenošanu. Iespējams, tu ar tādu aizrautību iesaistīsies sabiedriskās aktivitātēs, ka daži personīgi jautājumi atvirzīsies otrajā plānā.

MEŽĀZIS

Kamēr tava uzmanība būs aizņemta ar lietišķu jautājumu risināšanu, liksies, ka viss ir kārtībā. Neapmierinātība ar notiekošo piezagsies tad, kad sapratīsi, ka neesi ne pietiekami atpūties, ne veltījis laiku ģimenei. Ja nekļūdīgi novērtēsi situāciju un atradīsi pareizu pieeju, izdosies sakārtot attiecības.

ŪDENSVĪRS

Šodien lieliska diena ieviest sen lolotas pārmaiņas mājās vai vismaz sākt tās. Tērzējot ar draugiem, domā, ko runā, tad mazāk cietīsi gan pats, gan citas ieinteresētās personas. Neesi valdonīgs, tā tu vari zaudēt apkārtējo simpātijas un labvēlīgo attieksmi.

ZIVIS

Finansiālā situācija var būt nestabila. Var rasties neskaidrības ar naudas pārskaitījumiem, darba samaksu, parādu kārtošanu. Nesteidzies iesaistīties šķietami izdevīgos darījumos. Pēdējā brīdī noteikumi var mainīties, un izdevīgums var pārvērsties zaudējumā.