foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Ceturtdiena, 18. aprīlis
Cita pasaule
2019. gada 18. aprīlis, 04:30

Tavs horoskops šodienai. Ceturtdiena, 18. aprīlis

Jauns.lv

Lai viss notiek tieši tā, kā tu vēlies!

AUNS

Pārdomājot tuvākā laika plānus, seko racionāliem apsvērumiem, taču neaizmirsti par vajadzību arī pēc garīga piepildījuma. Sabiedriskā dzīve, jauni kontakti, iepazīšanās būs iedvesmojošas, tomēr var nesniegt to, ko gaidīji.

VĒRSIS

Plaisa attiecībās veidosies dažādu gaumes izjūtu un atšķirīgu garīgo vērtību dēļ. Risini domstarpības ar diplomātiskiem paņēmieniem. Dienas pirmā puse ideāli piemērota publiskiem pasākumiem, kuros jāuzstājas ar runu un jāprezentē savas idejas.

DVĪŅI

Pat ja iepriekš kāds riskants solis attaisnojies, tas nenozīmē, ka tev atkal uzsmaidīs veiksme – atkārtota aizraušanās var pārvērsties apmātībā. Ja nepratīsi laikus apstāties, vari piedzīvot sāpīgu vilšanos. Riskanta diena jebkādiem darījumiem ar lielu naudu.

VĒZIS

Aizmirst sarūgtinājumu un atgūt garīgo līdzsvaru palīdzēs cilvēki, kuriem nav sveši tavi uzskati. Piedošana un atvainošanās šodien var pavērt jaunus ceļus. Aizstāvot savas intereses, ievēro likumus.

LAUVA

Šodien situāciju var sarežģīt tas, ka būs par vēlu mainīt plānus, būs vai nu jāatsakās no iecerētā, vai jāmeklē cits ceļš, kā nokļūt līdz izvirzītajam mērķim. Ideju un ambīciju tev netrūks, atliks tikai ņemt vērā iepriekšējo pieredzi.

JAUNAVA

Nepieļauj situācijas, kad kāds tevi izmanto vai “kāpj uz galvas”. Tādi varianti būs ar tendenci uz atkārtošanos. Izsakies precīzi, nerunā to, ko nedomā. Novelc robežu starp lietišķām attiecībām un ģimeni.

SVARI

Lai paplašinātu redzesloku, tālus braucienus neieplāno un citus ar savu zinātkāri neapgrūtini. Saskarsmē ar kolēģiem esi atturīgs, strādā mierīgi, lēni, vairākkārt pārbaudi paveikto. Uz ātru rezultātu gan neceri.

SKORPIONS

No jauna sākts darbs sekmēsies tikai pēc atkārtotas sākšanas. Nelielas ķibeles var izrādīties vislielākie sprunguļi panākumu gūšanai. Atbrīvo prātu no aizspriedumiem, nestandarta situācijai meklē nestandarta risinājumu.

STRĒLNIEKS

Labāk kaut ko atlikt uz vēlāku laiku nekā riskēt un vienalga pie vēlamā rezultāta netikt. Esi disciplinēts darbā un mācībās. Izmanto izdevību labot kādu pagātnē pieļautu kļūdu. Rīts veiksmīgāks par vakaru.

MEŽĀZIS

Rotaslietas un mākslas priekšmetus nepērc. Tevi var pievilt gaumes izjūta un spēja noteikt priekšmetu patieso vērtību. Būvējot savstarpējās sapratnes tiltus, mācies rēķināties ar citu interesēm.

ŪDENSVĪRS

Pastāstot citiem par saviem nākotnes plāniem, iespējams, nekas neliecinās, ka kādam tavi nodomi varētu nepatikt, taču laika gaitā situācija var mainīties. Saņemies, nepadodies provokācijām! Neraugoties uz kritiku, rīkojies tā, kā uzskati par pareizu, jo par sekām būs jāatbild tev.

ZIVIS

Apkārtējo reakcija var ietekmēt arī tavu uzvedību – vari kļūt nelīdzsvarotāks, neaprēķināmāks. Neskaidrības finanšu darījumos var radīt sajukumu. Lai to novērstu, nāksies būs vajadzīgas laiks un enerģija. Ja gribi izvairīties no strīdiem un nesaskaņām, neprasi, ko par tavu rīcību domā apkārtējie.