foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Otrdiena, 16. aprīlis
Cita pasaule
2019. gada 16. aprīlis, 04:38

Tavs horoskops šodienai. Otrdiena, 16. aprīlis

Jauns.lv

Saulainu dienu iekšēji un ārēji!

AUNS

Lai neiedzīvotos parādos, pieklusini savas vēlmes. Tērē tik, cik vari atļauties. Liela nozīme grūtību pārvarēšanā būs apkārtējo atbalstam. Tas nekas, ka viņu teiktais tev ne vienmēr būs pa prātam – labāk rūgta patiesība nekā saldi meli.

VĒRSIS

Ja tevi kaut kas neapmierina, atklāti izrunājies, tas palīdzēs novērst nesaskaņas. Labu gribēdams, vari ievārīt putru, kas pašam būs jāizstrebj. Attiecībās šis būs samērā nemierīgs un saspringts laiks.

DVĪŅI

Ar mēru iepriecini, ar mēru atklāj savas jūtas, taču vispiesardzīgākais esi, iepērkoties un izdabājot iegribām. Azarta pārņemts, vari kļūt pārlieku vieglprātīgs un uzņemties finansiālas saistības, kuras vēlāk būs grūti pildīt.

VĒZIS

Uzmanīgi seko līdzi visam, ko dari, arī tad, ja darbs ir labi zināms un ierasts. Dalies pieredzē, taču neuzsver savu pārākumu. Veiksmīgas būs kolektīvas aktivitātes, lietišķi braucieni un sadarbības nostiprināšana ar ārzemēm.

LAUVA

Tiklīdz šodien pavērsies iespēja savā dzīvē kaut ko būtiski mainīt, tev lieti noderēs gan nodibinātie sakari, gan uzkrātā pieredze. Mājās sarīko ģenerāltīrīšanu, izšķiro un izmet nevajadzīgās mantas.

JAUNAVA

Uzmanīgi izturies pret nejaušiem notikumiem un netīši sastaptiem cilvēkiem. Nopietni izvērtē padarīto, apzini savas veiksmes un neveiksmes. Ja tevi kaut kas neapmierina, šis ir piemērots brīdis, lai kaut ko mainītu.

SVARI

Izvēlies tādus risinājumus, kas neietekmē tavas finanses. Iepērcies pēc saraksta, bezmērķīga klejošana pa veikaliem var beigties ar nevajadzīgiem tēriņiem. Ieguvumus un zaudējumus fiksē, lai pēc tam izvairītos no bardaka.

SKORPIONS

Lai gan attiecības ar tuviniekiem brīžiem būs diezgan saspringtas, tas netraucēs veiksmīgi risināt finansiālus un citus lietišķus jautājumus. Vēlāk emocijas pierims, saprasties ar apkārtējiem būs vieglāk, tomēr iekšējā spriedze saglabāsies.

STRĒLNIEKS

Sliktas un bēdīgas domas pārvarēt palīdzēs aktivitātes, kurās nav laika domāt par sajūtām, bet jākoncentrējas mērķa sasniegšanai. Šodien jāiztēlojas sevi kā bultu un “jābliež” tik uz priekšu. Mīlas priekiem ļoti piemērots laiks.

MEŽĀZIS

Lielu pašatdevi prasīs ar mājām un ģimeni saistītu ieceru īstenošana. Traucēs strīdi ar laulāto draugu, vajadzēs pierādīt katra sava ierosinājuma lietderību. Neizsaki neparastus priekšlikumus, nemaini nodomus pēdējā brīdī.

ŪDENSVĪRS

Nekur nav tik labi kā mājās, pie savējiem – to šodien sapratīsi īpaši skaidri. Nedodies tālā ceļojumā un nepiešķir lielu nozīmi nejaušiem kontaktiem. Noderīga būs tikšanās ar kādu gados vecāku cilvēku.

ZIVIS

Lielāku uzmanību vēlams veltīt partnerattiecībām. Ne ar ko jaunu tās tevi nepārsteigs, drīzāk visu saliks pa plauktiņiem vecajās vietās. Pratīsi nomierināt citus, samazināt spriedzi.