Attiecības
2019. gada 3. aprīlis, 06:19

Megana Mārkla lauž tradīcijas un nedzemdēs turpat, kur princese Diāna un Keita Midltone

Jauns.lv

Britu lielākais bulvārpreses izdevums „The Sun” informē, ka Saseksas hercogiene Megana lauzīšot četrus gadu desmitus seno tradīciju un bērna nākšanai pasaulē neizvēlēsies Svētās Marijas slimnīcu Londonā. Tieši šeit pasaulē nākuši visi trīs Kembridžas hercogienes bērni, kā arī Meganas vīrs princis Harijs.

Princis Harijs un Megana Mārkla, kuri apprecējās aizvadītā gada maijā, gaida šopavasar pasaulē nākam savu pirmdzimto. Kāds vārdā nenosaukts paziņa britu laikrakstam „The Sun” apliecinājis, ka seriāla „Suits” bijusī aktrise kā dzemdību vietu neesot izvēlējusies Svētās Marijas slimnīcas Lindo spārnu, kuru britu karaliskā ģimene iecienījusi jau kopš 1977. gada.

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press

Princese Diāna 1984. gadā šajā slimnīcā pasaulē laida savu jaunāko dēlu princi Hariju, bet Kembridžas hercogiene Ketrīna šeit devusi dzīvību visiem trim bērniem – princim Džordžam, princesei Šarlotei un princim Luisam.

Princis Viljams un Kembridžas hercogiene ar jaundzimušo dēlu pamet Svētās Marijas slimnīcu

Princis Viljams un Kembridžas hercogiene ar jaundzimušo dēlu pamet Svētās Marijas slimnīcu.

gallery icon
46

Taču Saseksas hercogiene Megana esot izvēlējusies slimnīcu, kas atrodas tuvāk viņas un vīra prinča Harija jaunajām mājām Vindzorā, – apliecina laikraksts „The Sun” publikācijā ar virsrakstu „Megana noraidījusi Keitas un Dī slimnīcu”.

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press

„Bērns nepiedzims Lindo spārnā,” norādījis vārdā nenosauktais paziņa.

„Viņi abi ar Hariju nolēmuši, ka tā vietā, lai izvēlētos kaut ko tik publisku kā Lindo spārns, viņi ļaus Meganai atlabt daudz privātākā vietā,” norāda informators.

Princis Čārlzs un princese Diāna ar jaunāko dēlu

Princis Čārlzs un princese Diāna ar jaunāko dēlu

gallery icon
20

Kensingtonas pils šos izteikumus pagaidām nav komentējusi.

Lai gan Meganas un Harija bērns būs tikai septītais rindā uz Lielbritānijas troni, par karaliskās atvases dzimšanu ziņos visi vadošie plašsaziņas līdzekļi pasaulē.

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press

Ne tikai Lielbritānijā un Eiropā fani seko līdzi britu karaliskās ģimenes dzīvei, bet arī ASV un citās zemēs Viljama, Ketrīnas, Harija un Meganas vizītes vienmēr pulcē lielus sagaidītāju pūļus un britu karalisko ģimeni sveic līdzīgi kā kinozvaigznes.

Keitas un Viljama meitas pirmā fotosesija

Jau dažas stundas pēc piedzimšanas 2015. gada 2. maijā publiskoti Lielbritānijas prinča Viljama un viņa sievas Keitas meitas pirmie fotoattēli.

gallery icon
34

Meganas Mārklas topošās māmiņas stils

gallery icon
25