foto: Facebook
No lidmašīnas ASV izsēdina māti ar mazu puisīti, kuram ir iedzimta slimība
Bērni
2019. gada 5. marts, 12:32

No lidmašīnas ASV izsēdina māti ar mazu puisīti, kuram ir iedzimta slimība

Jauns.lv

Rūgtus brīžus nācies piedzīvot māmiņai, kura audzina dēlu ar ģenētisku slimību, kura dēļ viņa āda izskatās iekaisusi un saplaisājusi. Aviokompānijas "American Airlines" apkalpi izbiedējis mazā Džeksona izskats, un viņi nav ļāvuši abiem atrasties lidmašīnas reisā uz Dalasu, un mātei nācies pirkt biļetes uz citu reisu. Lidsabiedrība pēc tam atvainojusies par šo pārpratumu.

Notikušo Džordana Fleika atceras kā dzīves lielāko pazemojumu. Abi kopā ar gadu veco dēlu Džeksonu jau bija iekāpuši lidmašīnā, kad pie viņiem pienāca apkalpes pārstāvis un lūdzis uzrādīt ārsta zīmi, ka viņi drīkst lidot. Džordana paskaidrojusi, ka mazajam ir ihtioze - reta ādas slimība, kuras dēļ āda ir sausa un plaisā. Apkalpes darbinieks uz mirkli aizgājis, bet pēc tam atgriezies un lūdzis ģimeni pamest lidmašīnu.

"Acīmredzot viņš tikmēr meklēja informāciju Google... Nekad dzīvē neesmu jutusies tik pazemota," sociālajos tīklos raksta apbēdinātā Džordana. 

Pēc viņas stāstītā, neesot bijis citas izejas, kā izpildīt šo prasību. Viņa arī atklāj, ka pazemojums ar to neesot beidzies - pēc tam, kad abi devušies ārā, stjuarte esot viņiem veltījusi nepieklājīgu piezīmi.

Incidents beidzies ar to, ka māmiņa ar dēlu bijusi spiesta palikt lidostas viesnīcā un pirkt biļetes uz citu reisu.

Pēc viņas ieraksta sociālajos tīklos American Airlines atvainojusies par notikušo un apsolījusi veikt dienesta izmeklēšanu par notikušā apstākļiem.

Tēmas