foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 24. februāris
Cita pasaule
2019. gada 24. februāris, 04:30

Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 24. februāris

Jauns.lv

Viss notiek!

AUNS

Tu izpelnīsies apkārtējo simpātijas. Iepriecini mīļoto ar kādu dāvanu – viņa prieks darīs laimīgu arī tevi! Risinot sadzīviskas nebūšanas, esi gatavs likt lietā visu, ko zini un māki. Lai gan itin raiti tiksi galā ar saimnieciskām lietām, gaisotne mājās būs diezgan saspringta.

VĒRSIS

Brīžiem tuvinieku viedoklis būtiski atšķirsies no tavējā, būs grūti viņus pierunāt piekāpties un vienoties par kopīgu rīcību. Par vienu no strīdīgākajām tēmām var kļūt finanses. Doma par naudas taupīšanu, protams, ir apsveicama, diemžēl tuvākajā laikā šo ieceri īstenot neizdosies.

DVĪŅI

Nepārdzīvo, ja jūties vientuļš, apkārtējo nesaprasts. Ļaudis ir dažādi, meklē tādu cilvēku sabiedrību, kuriem nav svešs tavs dvēseles stāvoklis, kas tevi necenšas pierunāt uz izklaidēm un jautrību tad, kad gribas pasēdēt un pārdomāt dzīvi.

VĒZIS

Rūpīgi zvēlies veidu, kā komunicēt, lai neaizbaidītu domubiedrus – ar humoru panāksi vairāk nekā ar skarbu vārdu. Šodien dienās plaša mēroga aktivitātes neieceri, vispirms tiec galā ar rūpēm par materiālo labklājību. Gādā par iztikas minimumu, nevis par ekstrām.

LAUVA

Mēģini palūkoties uz ikdienišķām situācijām mazliet citādi, un tad nebūs grūti tām rast kādu attapīgāku risinājumu. Iespējama arī kāda interesanta iepazīšanas. Nebrīnies, ja tevi uzrunā svešinieks uz ielas.

JAUNAVA

Par spīti tam, ka arī brīvdienās liekas, ka laika nekam nepietiek, tev izdosies saglabāt labu pašsajūtu, būt emocionāli līdzsvarotam un ar optimismu raudzīties nākotnē. Piekrīti sadarboties, esi gatavs uzklausīt, mācīties un iegūt jaunus domubiedrus.

SVARI

Prātīga rīcība ļaus ātrāk virzīties uz izraudzīto mērķi. Daļēji par to varēsi pateikties sabalansētam dienas režīmam, kā arī prasmei saskatīt labo ikvienā situācijā. Mīlas dzīvē šodien var iestāties tāds kā medusmēnesis...

SKORPIONS

Ja darba nedēļa bijusi bagātīga, šodien esi pelnījis varenu atpūtu. Dari visu to, kas vien ienāk prātā! Lieliskas emocijas sniegs tikšanās ar vistuvākajiem draugiem un mērena baudvielu lietošana.

STRĒLNIEKS

Personības krīze uz dažām dienām atvirzīsies otrajā plānā. Laiks šodien pieder tev!  Laiks atpūtai, īpaši dvēseles atpūtināšanai. Veiksmīga un darbīga diena, kurai jānoslēdzas ar svētu vienpatību, lai sagatavotos nākamajam darba cēlienam.

MEŽĀZIS

Vari saskarties ar prasīgiem radiniekiem, kuriem nekad nav gana un kuriem tīri labi patīk, ja Mežāzis mokās vainas apziņā. Spēlītes uz jūtām spēsi viegli atšifrēt, taču reakcija gan var būt nedaudz pārspīlēta.

ŪDENSVĪRS

Atceries par pieklājību un labām manierēm. Kā arī veco faktu: dots devējam atdodas. Jāsaprot sava jūtu dzīve, patiesās ilgas. Nav vēlami ātri vienas nakts sakari. Toties tikšanās ar draugiem sniegs milzīgu gandarījumu.

ZIVIS

Aktuāli varētu kļūt perspektīvas jautājumi. Dažas Zivis jau ilgāku laiku svārstās pārdomās par to, vai dara to, ko tiešām grib, vai atrodas tajā vietā, kura jāatrodas. Skats vērsts uz nākotni, pagātnei kļūstot arvien blāvākai.