foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Sestdiena, 23. februāris
Cita pasaule
2019. gada 23. februāris, 04:50

Tavs horoskops šodienai. Sestdiena, 23. februāris

Jauns.lv

Lai izdodas, mīļie draugi!

AUNS

Vēro, pēti, meklē kopsakarības, centies izzināt savu sapņu nozīmi. Pareizi iztulkojot zemapziņas raidītos signālus, būs vieglāk izlemt, kā rīkoties, būt pārliecinātam ar sevi un iedvesmot apkārtējos.

VĒRSIS

Ja tavās rokās nonāk vērtības, par kuru esamību pat nenojauti, nesteidzies par to stāstīt cietiem, rūpīgi glabā noslēpumus un jebkuru konfidenciālu informāciju. Nedod iemeslu liekām spekulācijām. Pragmatiska pieeja ļaus izvairīties no liekām galvassāpēm.

DVĪŅI

Šodien tev pilnībā sevi jākontrolē un jāatsakās no impulsīvas rīcības. Pārlieku liels piesardzīgums var kļūt apnicīgs. Labas manieres un trāpīgi joki padarīs tevi pamanāmu jebkurā sabiedrībā.

VĒZIS

Esi gatavs mobilizēt spēkus un meklēt jaunus iedvesmas un enerģijas avotus. Ejot uz mērķi, spēsi izturēt lielu fizisku un emocionālu slodzi, taču problēmas var sagādāt cilvēki, kuri komandē, izsaka pavēles un norāda, kā labāk un pareizāk strādāt.

LAUVA

Vienatnē darbs ritēs raitāk un būs produktīvāks. Seko savām izjūtām, un tev izdosies atrast pareizos vārdus uz tuvu cilvēku sirdīm. Plāno savu dzīvi saprātīgi, ņem vērā iespējas un netiecies pēc tā, kas nav paša spēkiem sasniedzams.

JAUNAVA

Iegrimis darbos līdz ausīm, vari nepamanīt, ka paslīdējis garām kas svarīgs. Vairies no virspusējas, vienkāršotas pieejas, neizdari secinājumus, pirms neesi rūpīgi iepazinies ar faktiem, citādi tavs viedoklis tiks apstrīdēts.

SVARI

Jo mierīgāk uzklausīsi kritiku, jo lielākas būs iespējas saprast, kur esi kļūdījies, un ar saprotošu cilvēku palīdzību koriģēt savus plānus. Pat ja viss rit raiti un bez aizķeršanās, nezaudē modrību, jo pastāv iespēja kļūdīties, kļūt pārmēru lētticīgam un iedzīvoties nepatikšanās.

SKORPIONS

Skaidri formulē uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas – tālākā nākotnē. Kritiski izturies pret dāsniem solījumiem, neļauj sevi iekārdināt ar potenciāliem labumiem. Viegli panākumi var dārgi izmaksāt.

STRĒLNIEKS

Talantam vajadzīgi atbalstītāji, tāpēc domā, kā panākt lielāku apkārtējo ieinteresētību un atsaucību. Izklāsti savu viedokli tā, lai nerastos pārpratumi un neveiklas situācijas. Izmanto radošā pacēluma brīdi, lai pievērstos kādam vērienīgākam projektam.

MEŽĀZIS

Parādi sabiedrībai, uz ko esi spējīgs! To izdarīt būs vieglāk, ja vide, kurā uzturies, netraucēs izpausties. Vairāk laika pavadi ar savējiem, palīdzi ar padomu vai praktiski, rūpējies un gādā par saskanīgu dzīvošanu.

ŪDENSVĪRS

Strīdus un neveiksmes neņem pārāk tuvu pie sirds, labāk padomā, ko darīt, lai tie neatkārtotos. Veiksmīgi būs dažādi labiekārtošanas darbi, pārkārtojumi. Vairies no intelektuālas spriedzes, neļauj sev uztraukties.

ZIVIS

Attiecībās ar mīļoto tiecies pēc vienkāršības un sirsnības. Tavu panākumu atslēga – veiksmīga komunikācija un spēja sastrādāties. Nebaidies, esi drošs par saviem spēkiem, cīnies par to, kam tici! Brīžos, kad rodas domstarpības, saglabā mieru.