foto: Alex Cousins SWNS
Tavs horoskops šodienai. Piektdiena, 22. februāris
Cita pasaule
2019. gada 22. februāris, 04:27

Tavs horoskops šodienai. Piektdiena, 22. februāris

Jauns.lv

Sveiki piektdienā!

AUNS

Darbs, kurā ieliksi sirdi, tiks arī augstākstāvošo novērtēts. Ļoti vērts censties labākas nākotnes vārdā. Ja nekontrolēsi savu valdonīgumu un vēlmi diriģēt notikumus, vari sastapties ne tikai ar maigām norādēm par savu raksturu, bet pat krietnu kvēlojošu niknumu no citu puses.

VĒRSIS

Pieskati, ko runā un kā izsakies par citiem cilvēkiem. Arī sienām ir ausis, to atceries. Vari droši iesākt jaunus projektus, kas pašai pat šķiet ārkārtēji lieli un būtiski. Viss debesjums ir ar tevi, fortūna ir tavā pusē.

DVĪŅI

Sievietēm vakarā iespējama nejauša satikšanās ar agrāk tuvu cilvēku. Ko sēji, to tagad pļausi. Ļoti skumji, ja tev nāksies sadzīvot ar sagrauztu sirdsapziņu, taču tieši tā šodien var notikt, ja iesi nepareizu ceļu.

VĒZIS

Savas ilgas noreducē uz garīgu bagātināšanos vienatnē. Riskanta diena jebkādiem naudas darījumiem. Toties ļoti labi piemērota, lai apmierinātu savas estētiskās prasības - vaksācija, epilācija, frizieris - tas viss būs jebkādas izdotās naudas vērts.

LAUVA

Paklusē, nogaidi, ļauj citiem iekarot skatuvi savā vietā. Priekšplānā - attiecību jautājumi. Vientuļajiem pat laikapstākļi nebūs šķērslis, lai dotos publikā un meklētu kādu, kurš uzklausīs, kurš gribēs un varbūt varētu iemīlēt.

JAUNAVA

Cenšoties aizstāvēt savu šķietamo taisnību un patiesību, vari iekļūt nelabās ļaužu valodās. Iespējams, allaž tik loģiskā un taisnīgā Jaunava tomēr kaut ko līdz galam īsti nesaprot, taču izteikties gribas gan.

SVARI

Ja plāno aizņemties līdzekļus, rūpīgi izlasi līguma nosacījumus. Kaut kur tālu tāl vīd vīzija par notikušu sapni, tomēr var arī nākties attapties ar seju dubļu grāvī. Šodien Svariem vispār ļoti jāuzmanās.

SKORPIONS

Gluži kā uz burvja mājiena kaut kas šodien var mainīt tavas ierastās gaitas. Cita lieta, vai impulsam ļauties. Vakara cēliens daudz košāks un ražīgāks nekā rīta darbi. Naudas lietas maisīsies pa galvu tā, ka ne uz ko citu pat nebūs iespējams koncentrēties.

STRĒLNIEKS

Ja apkārt esošā publika vairs nesniedz gandarījumu, bez sirdsapziņas pārmetumiem nomaini šo loku! Jauni cilvēki, jauna vide var ienest pavasari tavā dzīvē ātrāk nekā cerēts. Pārgurums, pienākumi, rutīna... To visu var neitralizēt kāda nejaušība šodien.

MEŽĀZIS

Vakarpusē atlicini laiku svētai vienatnei, personiskām pārdomām. Tie, kuri meklē savu otro pusīti, var sastapties ar nelāgu atziņu: ne tur meklēju, ne tur skatos. Runa ir par vidi, kurā pati apgrozies.

ŪDENSVĪRS

Baudpilnos hobijos atradīsi vajadzīgo nieku enerģijas. Kārtīgu uzrāvienu gaidi citudien. Izteikta vēlme pēc muguras sajūtas, komandas, kas stipra kā klints. Ar savu entuziasmu tu visu vari vērst par labu.

ZIVIS

Šodien pats sev būsi lielākais ienaidnieks, lai gan tā vien gribēsies nebūšanās vainot citus. Jā, vakar un aizvakar vējā palaistās iespējas ir zaudētas un tik drīz vairs nebūs. Meklē mierinājumu iemīļotās nodarbēs.