foto: LETA
Tavs horoskops šodienai. Trešdiena, 20. februāris
Krokusi mūsu zemītē jau vairs nav aiz kalniem!
Cita pasaule
2019. gada 20. februāris, 04:26

Tavs horoskops šodienai. Trešdiena, 20. februāris

Jauns.lv

Diena pēc superpilnmēnss arī ir diena :)

AUNS

Darbs nav cirka arēna, tāpēc lēti triki neies cauri. Žonglēšana ar skaitļiem un faktiem nevienu nepārliecinās. Radiet par sevi stabilu un pragmatisku iespaidu. Ja jūs ļoti kaitina draugs/draudzene, kādu laiku nevajadzētu satikties.

VĒRSIS

Iziešana sabiedrībā šovakar ir teju obligāta - tur tad arī sāks risināties visi notikumi, un tava dzīve var mainīties pavisam radikāli. Dažiem būs grūtības saprast, ko jūti, grūti orientēties visos iekšējos impulsos.

DVĪŅI

Diena piemērota biznesam. Pat ja esat tikai iesācējs un nav lielas sajēgas par šo nozari, laimēsies izdevīgi pārdot kādu sev nederīgu mantu. Liec aiz auss, ka kaprīzes un tendencioza uzvedība nav savienojama ar sirsnīgām jūtām.

VĒZIS

Netici visam, ko saka mīļotā cilvēka draugi un radi. Šodien tieši starp tuviem cilvēkiem vari kļūt par strīdus un aprunāšanas objektu. Taču jūs esat nepārspējams menedžeris un lietu bīdīšanas meistars.

LAUVA

Nepārtrauktas izmaiņas. Vajadzēs rēķināties ar citu viedokļiem un sabiedrībā pieņemtajiem standartiem. Būs jāpielāgojas, ja situācija to prasa. Nemanot var gadīties izpļāpāt savus noslēpumus, - to pēcāk var nākties nožēlot.

JAUNAVA

Pastāv risks nonākt ļoti kutelīgā situācijā. Nedariet neko slēpjamu, tas noteikti nāks gaismā! Pilnmēness ietekmi jutīs daudzi. Apstājieties savā skrējienā, atskatieties uz paveikto.

SVARI

Domājiet, domājiet... Raizēsieties par tuvākajiem, mīļākajiem cilvēkiem, jo tikai viņi spēj pa īstam apbēdināt, pieļaudami kļūdas un neadekvāti uzvedoties. Savu pozīciju paudiet nepārprotami, bet taktiski.

SKORPIONS

Ja kaut kas nesanāk un gribas visu mest pie malas, noskaitiet līdz desmit un sāciet visu no gala! Tikai pacietīgajiem un lēnprātīgajiem uzsmaidīs veiksme. Nespēsiet saprasties ar sievietēm.

STRĒLNIEKS

Nelielieties, jo pēc laimes parasti nāk ne tik saulainas dienas. Pacenties būt pieklājīga pat tad, ja jāsastopas ar primitīvu rupjību vai izsmalcinātu "uzmetienu". Ignorance būtu vislabākais, kā vari reaģēt uz sev netīkamu situāciju.

MEŽĀZIS

Naudas lietas šodien labāk necilā. Nedēļas beigās tam būs zaļāka gaisma. Šodien, ja gudri un pareizi "izkalposies" simpātijai, vari iegūt desmitkārtīgu labsajūtu. Caur došanu citam vari gūt laimi.

ŪDENSVĪRS

Izpelnīties piedošanu, uzlikt ķirsīti uz jau esošas laimes, izdzirdēt bildinājumu - tas šodien var notikt ar Ūdensvīriem. Mēģini sabalansēt prāta lēmumus ar sirdi. Viens vai otrs pamatīgi "dos" pa galvu, un akli klausīt nevajag nevienam.

ZIVIS

Paša izveidotajā karalistē pēkšņi var justies kā pieslēgti pie elektriskā krēsla. Kaut kas nogājis greizi, milzīgs stress, bet iemeslu uzreiz nespēsi ieraudzīt. Mātēm šī var izvērsties par īstenu šoka dienu. Pilnmēness ietekme.

Tēmas