foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 17. februāris
Cita pasaule
2019. gada 17. februāris, 05:00

Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 17. februāris

Jauns.lv

Izlasi, ko tev šodienai sola zvaigznes.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

AUNS
Ja vēlies jaunus iespaidus, ieceri kādu braucienu vai avantūru. Tikai nesteidzies notikumiem pa priekšu. Galvenais – skaidri formulē savas vēlmes un esi iecietīgs pret apkārtējiem.

VĒRSIS
Kāds mēģinās tevi ievilkt savu problēmu risināšanā. Lai izvairītos no apgrūtinošām saistībām, esi gatavs pateikt stingru, nepārprotamu nē.

DVĪŅI
Priekšroku dod praktiskai rīcībai, vāc un apstrādā noderīgu informāciju. Nepārspīlē ne ar pozitīvo, ne negatīvo, runā pēc būtības, ar skaistām frāzēm vien nesaskaņas nenovērsīsi.

VĒZIS
Nepalaid garām atpūtas izklaides un tūrisma industrijas piedāvātās iespējas. Paļaujies uz intuīciju un nežēlo naudu, lai piepildītu savas vēlmes.

LAUVA
Apmeklē pasākumus ne tikai tādēļ, lai izvēdinātu galvu, bet arī lai uzzinātu ko jaunu, smeltos svaigas idejas. Iespaidu netrūks, atliks tikai piefiksēt vērtīgākos.

JAUNAVA
Sabiedrisko rosību šodien nomainīs mierīgākas, uz iekšējās pasaules sakārtošanu vērstas aktivitātes. Izvērtē padarīto un saplāno turpmākās aktivitātes.

SVARI
Tavu apjukumu vai stingrības trūkumu mēģinās izmantot citi. Apmeklē kultūras un izklaides pasākumus, iesaisties sabiedriskajā dzīvē. Aktīva darbošanās vairos enerģiju.

SKORPIONS
Ticis pie lielākas naudas summas, neiztērē to sīkumos. Nekrāj aizvainojumu, neatliec nepatīkamu sarunu. Ja vēlies uzturēt labas attiecības, neizliecies un nemelo.

STRĒLNIEKS
Dodies ceļojumā, apmeklē kādu personības izaugsmes semināru vai organizē pieredzes apmaiņas braucienu. Pulcē ap sevi domubiedrus, izsakies pats un dod iespēju izteikties arī citiem.

MEŽĀZIS
Aizstāvi savas intereses ar diplomātiskiem paņēmieniem. Tu iegūsi jaunus draugus, taču viņi nerisinās problēmas, ar kurām pats netiec galā. Saņemies un beidzot saliec punktus uz visiem "i".

ŪDENSVĪRS
Pulcēsi ap sevi cilvēkus, kas gatavi iesaistīties tavu ideju īstenošanā. Meklē tādu ļaužu sabiedrību, kuru skatiens vērsts uz rītdienu, nevis kavējas pagātnē. Aktivizējies un brīvi izpaudies.

ZIVIS
Nelaid garām iespēju būt tur, kur notiek kaut kas nozīmīgs. Neidealizē sevi, neapvainojies, ja kāds tevi kritizē. Uzņem viesus, rūpējies par viņu komfortu.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās