foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Piektdiena, 15. februāris
Cita pasaule
2019. gada 15. februāris, 04:42

Tavs horoskops šodienai. Piektdiena, 15. februāris

Jauns.lv

Uzzini, kas labs tev šodien rakstīts zvaigznēs.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

AUNS
Šodien dzīve burtiski mutuļos, un tu būsi nepārtrauktā kustībā. Ja skaidri zināsi mērķi, plānosi savu rīcību un daudz strādāsi, rezultāti būs.

VĒRSIS
Lai izvairītos no rutīnas attiecībās ar tuviniekiem, atver sirdi un dvēseli, nekautrējies runāt par savām vēlmēm. Atbrīvojies no domām, kas nomāc prātu un sirdi.

DVĪŅI
Noderīgi izrādīsies seni kontakti un pazīšanās, iepriekš sākti darbi vai pieņemti lēmumi dos augļus. Vari uzņemties aizstāvja lomu, palīdzēt citiem īstenot viņu ieceres.

VĒZIS
Iespējamas jaunas iepazīšanās, var veidoties noderīgi lietišķie kontakti. Būs grūti nepamanīt tavu aizrautību un spēju iepatikties cilvēkiem.

LAUVA
Mazāk runā par sevi un nākotnes iecerēm, vairāk ieklausies citos. Beidzot uzausīs skaidrība, kā un ko mainīt, lai dzīve kļūtu patīkamāka, harmoniskāka.

JAUNAVA
Darbs sagādās prieku un būs ražīgs, ja netrūks jaunu ideju un iedvesmas tās īstenot. Kāda nodarbe var kļūt par tavu vaļasprieku un būtisku dzīves sastāvdaļu.

SVARI
Šī ir diena, kad tevi var piemeklēt pasivitātes uzplūdi, taču draugi neļaus dzīvot bezdarbībā. Viņi atmodinās tevī interesi par dzīvi. Tiecies ar cilvēkiem, izklāsti savas idejas un nākotnes vīzijas.

SKORPIONS
Apkopojot zaudējumus un ieguvumus, secināsi, ka esi ieguvis vērtīgu pieredzi, taču tava materiālā situācija nav uzlabojusies. Apdomā, kur esi nošāvis greizi.

STRĒLNIEKS
Tavi plāni, iespējams, būs grandiozi, taču rīkoties saskaņā ar tiem būs grūti. Gribēsi drīzu rezultātu, taču radīsies sarežģījumi, būs jāpārvar grūtības un jānovērš neskaidrības.

MEŽĀZIS
Pietiks ar mazām sadzīviskām veiksmēm un panākumiem darbā, un dzīve šķitīs droša un stabila. Paplašini redzesloku, ceļojot vai izglītojoties.

ŪDENSVĪRS
Šovakar neliedz sev atpūtu. Dzīve nav tikai rūpes un pienākumi. Piekrīti draugu piedāvājumiem izklaidēties, baudi dzīvi!

ZIVIS
Centies saglabāt skaidrību naudas lietās. Netici dāsniem solījumiem, nepaļaujies uz mutisku vienošanos. Iepriecinās draugi un mīļotais cilvēks.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās