foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 11. februāris
Cita pasaule
2019. gada 11. februāris, 04:44

Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 11. februāris

Jauns.lv

Uzzini, ko tev šodienai sola zvaigznes.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

AUNS
Pateicoties rūpībai un precīzi izplānotai dienas kārtībai, spēsi panākt labus rezultātus. Galvenais – nezaudē apņēmību un ticību sev.

VĒRSIS 
Ja tavu uzmanību saista kāds pretējā dzimuma pārstāvis, meklē veidu, kā iepazīties vai iepatikties viņam. Patiesība un godīgums veicinās jebkuru attiecību noturību.

DVĪŅI 
Nebojā noskaņojumu, strīdoties ar cilvēkiem, kas līdz sirds dziļumiem ir pārliecināti, ka rīkojas pareizi. Labāk atloki piedurknes un ķeries pie saimnieciskiem darbiem.

VĒZIS
Dari to, kas ir svarīgs, taču neieslīgsti tikai un vienīgi darbā. Velti uzmanību arī atpūtai, tā ir labas pašsajūtas sastāvdaļa, tāpēc neaizmirsti to.

LAUVA
Šodien turi ausis un acis vaļā. Sadarbība, kas sākumā šķitīs finansiāli izdevīga, vēlāk var kļūt apgrūtinoša. Mēģini visu pareizi saprast un izskaitļot.

AUNAVA
Kā mežā sauc, tā atskan! Nebrīnies, ja brīžiem pārņem deja vu sajūta. Atgriešanos pie reiz notikušas sarunas uztver kā zīmi, ka laiks izrunāt to, kas palicis nepateikts.

SVARI
Šodien labākais atbalsts sev būsi pats. Centies ar visu tikt galā saviem spēkiem, pārmērīga paļaušanās uz palīgiem var radīt papildus sarežģījumus.

SKORPIONS
Nesteidzies priecāties par negaidītiem priekšlikumiem. Pirms izdari kādus secinājumus vai izšķiries par rīcību, vairākkārt pārbaudi saņemto informāciju.

STRĒLNIEKS
Spēja savākties un koncentrēties darāmajam veicinās panākumus. Ja jādara kaut kas tāds, kas tev ne visai patīk, mēģini to iemīlēt.

MEŽĀZIS 
Nonākot grūtas izvēles priekšā, nenervozē, neļaujies panikai, un viss nostāsies savās vietās. Draugi palīdzēs saprast to, kas tevi mulsina vai pat šokē.

ŪDENSVĪRS
Tu maldies, domādams, ka nav tavos spēkos ko mainīt. Atliks tikai izrādīt stingrību, un tie, kas gudri pamācīja, varēs no tevis ņemt piemēru.

ZIVIS 
Šodien padomā par karjeru – vai viss ir tieši tā, kā vēlies? Ja jūti, ka esi sevi izsmēlis, apsver iespēju mācīties ko papildus vai pilnīgi no jauna.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās