foto: Vida Press
Tavs horoskops šodienai. Ceturtdiena, 24. janvāris
Cita pasaule
2019. gada 24. janvāris, 04:32

Tavs horoskops šodienai. Ceturtdiena, 24. janvāris

Jauns.lv

Ko varam gaidīt no šodienas?

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

AUNS

Iekšējā harmonija garantēs panākumus attiecībās ar līdzcilvēkiem un profesionālajā jomā, nebūs grūti atrast cilvēkus, kas tevi saprot un atbalsta. No satiktajiem cilvēkiem uzzināsi daudz interesanta un noderīga.

VĒRSIS

Nostiprināsies sakari darbā un biznesā. Tavas idejas gūs plašu rezonansi, pozitīvas atsauksmes priecēs un iedvesmos turpmākām aktivitātēm. Ļaujies iedvesmai! Laba diena publicitātei masu medijos.

DVĪŅI

Daudzveidīgs un dinamisks dzīves ritms palīdzēs uzturēt labu fizisko un emocionālo formu, bet tikšanās ar dažādu pārliecību cilvēkiem dos bagātīgu vielu pārdomām. Neapspried savas ieceres un plānus ne ar draugiem, ne kolēģiem.

VĒZIS

Grūtības var sagādāt ar profesionālo izaugsmi saistītu jautājumu risināšana. Svarīgi būs izdarīt pareizus secinājumus, nevis kļūdaini pieņemt vēlamo par esošo. Pēcpusdienā iespējas satikt cilvēku, kas var kļūt par mīlas partneri.

LAUVA

Tu maldies, ja uzskati, ka apkārtējie vainojami tavās neveiksmēs. Ja mēģināsi viņiem uz to norādīt, paldies tev neviens neteiks. Lai novērstu domas no sasāpējušiem lietišķo attiecību jautājumiem, tiecies ar draugiem.

JAUNAVA

Iesaisties sabiedriskās aktivitātēs, apmeklē kultūras pasākumus. Dejas, teātris, kino, randiņi – pastāv tik daudz iespēju saturīgi pavadīt laiku. Šī ir prieka un līksmības diena daudziem no jums.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

SVARI

Emocionāla rīcība bojās ne tikai tavu reputāciju, bet arī attiecības ar apkārtējiem. Balsties uz konkrētiem faktiem, nevis varbūtībām. Ja netiec galā ar kādu jautājumu, met kautrību pie malas un lūdz padomu zinošiem cilvēkiem.

SKORPIONS

Tava panākumu atslēga slēpsies prasmē komunicēt – atrodot kopīgu valodu ar darījumu partneriem, izredzes gūt panākumus palielināsies. Pielūko, lai izklaižu dēļ neciestu pārējās dzīves jomas.

STRĒLNIEKS

Neiekavē darbus, atlicini laiku ģimenei un esi taupīgs. Nepamatota pašpaļāvība var izprovocēt tevi uz disciplīnas pārkāpumiem. Komandējumi un braucieni ar konkrētu mērķi būs veiksmīgāki par tiem, kuros piedalīsies kompānijas vai sagadīšanās pēc.

MEŽĀZIS

Lielākās rūpes un svarīgākie notikumi var būt saistīti ar personīgo labklājību, ģimeni, mājām. Ja māc finansiāla rakstura problēmas, tās labāk risināt strukturēti un vadoties pēc principa “gudrais mācās no citu kļūdām”.

ŪDENSVĪRS

Esi uzmanīgs, risinot ar nekustamo īpašumu saistītus jautājumus. Īpaši brīžos, kad viss rit neticami gludi – pārlieks optimisms traucēs saskatīt šķēršļus. Tiec galā ar vienu uzdevumu un tikai pēc tam ķeries pie nākamā.

ZIVIS

Attiecībās ar partneri vēlams būt elastīgākam savos uzskatos. Nevajadzētu stingri turēties pie priekšrakstiem – tas nepalīdzēs virzīties uz priekšu un īstenot to, kas tevi interesē. Privātajā dzīvē šodien iespējamas krasas izmaiņas.