Cita pasaule
2019. gada 23. janvāris, 04:18

Tavs horoskops šodienai. Trešdiena, 23. janvāris

Jauns.lv

Siltu un saulainu šo dienu!

AUNS

Eksperimentē, izmēģini ko jaunu. Nelaid garām iespēju rīkoties un virzīties uz priekšu. Daži no līdzcilvēkiem nelabprāt atzīs savus trūkumus un kļūdas.

VĒRSIS

Apslāpē vēlmi kliegt brīdī, kad saskaries ar netaisnību vai bezkaunību – cilvēki dažkārt neapzinās savus trūkumus. Ja mēģināsi viņiem uz tiem norādīt, paldies tev neviens neteiks.

DVĪŅI

Tavi centieni viņus nostādīt fakta priekšā lielu atsaucību negūs. Šodien nebūs viegli paspēt izdarīt visu, kas iecerēts vai ko esi apsolījis izdarīt. Turies pretī rutīnas valgiem.

VĒZIS

Virzību pa karjeras kāpnēm apgrūtinās tālredzības trūkums, kā arī neprasme vai nevēlēšanās izdabāt, izpatikt priekšniecībai. No rīta apstākļi kļūs lietišķām aktivitātēm labvēlīgāki.

LAUVA

Draugi iedrošinās un palīdzēs nepalikt pusceļā, tava iniciatīva noteikti tiks atbalstīta. Negaidītas tikšanās un nejaušas iepazīšanās veicinās radošu domu apmaiņu, modinās romantiskas jūtas.

JAUNAVA

Lai cik daudz būtu darāmā, pacenties nenonākt laika trūkumā, jo steigas dēļ viegli vari iekulties nepatikšanās, kļūt aizmāršīgs, haotisks, pārlieku pārgalvīgs. Novērtēts tiks tavs talants, radošums un redzesloka plašums.

SVARI

Neliec cerības uz to, ka veiksies spēlēs, izlozēs vai loterijās, nelolo. Radoši izpausties vari attiecībās ar draugiem un mīļoto cilvēku – apspriediet nākotnes plānus, dodieties kopīgos piedzīvojumos.

SKORPIONS

Nemēri visu pēc vienas mērauklas – tā ne vienmēr būs pareizākā pieeja. Pārkāpt pāri aizvainojumiem un nonākt pie konstruktīva risinājuma būs vieglāk, ja būs kāds vienojošs mērķis, kopīgi veicams uzdevums.

STRĒLNIEKS

Atzinīgi tiks vērtēta atteikšanās no kāda principa augstākas idejas vai kopīgu mērķu vārdā. Esi korekts un precīzs, rūpējies par to, lai nevajadzētu labot steigas un paviršības radītās kļūdas.

MEŽĀZIS

Atturies no sarunām par mantojumu, atbildību, pienākumu sadali un citām tēmām, kas var izraisīt asas diskusijas ar radiniekiem – panākt vienprātību būs grūti. Rūpējies par saticību un saskaņu ģimenē.

ŪDENSVĪRS

Šodien atbildes uz svarīgiem jautājumiem saņemt būs vieglāk. Konfliktu būs mazāk, ja mācēsi atšķirt brīdi, kad runāt, un kad – labāk paklusēt. Straujas, neapdomīgas rīcības rezultāts var sagādāt vilšanos.

ZIVIS

Atceries, ka neviens nav nevainojams, un nepārdzīvo, ja, par spīti apņēmībai, kaut kas paliek pusdarīts vai rezultāts nav tāds, uz kādu cerēji. Finansiālā situācija būs pietiekami stabila, ikdienas tēriņi raizes nesagādās.