foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Otrdiena, 22. janvāris
Cita pasaule
2019. gada 22. janvāris, 04:42

Tavs horoskops šodienai. Otrdiena, 22. janvāris

Jauns.lv

Lai spoža diena!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

AUNS

Daudz laika paies, risinot ikdienišķas, sadzīviskas situācijas, kārtojot formalitātes, pārvarot ierobežojumus, novēršot dažādas nepilnības un trūkumus. Uzmanības centrā būs darbs, ģimene, mājas, kolēģi, kaimiņi.

VĒRSIS

Pacietība un punktualitāte palīdzēs sasniegt mērķi. Ja šodien viss nerit tik gludi, kā gribētos, nezaudē optimismu. Jebkuros apstākļos centies būt nosvērts un mierīgs. Rīta pusē vērts veikt iepirkumus.

DVĪŅI

Radošu aktivitāšu, ceļojumu un aizraujošu piedzīvojumu laiks. Dēkas varēsi meklēt visdažādākajās situācijās – tās būs visur... Var pat sanākt iesaistīties seksuālās orģijās. Vakarpuse būs tavs laiks.

VĒZIS

Vai nu dodiet ceļojumā, vai iesaisties kādā aizraujošā pasākumā. Tomēr, lai cik vilinoši liktos piedāvājumi, iepriekš izvērtē iespējamos riskus. Azarta vai kaislību dēļ galvu nezaudē! Vakarpusē var aizsākties kaislīgas attiecības.

LAUVA

Pašpārliecinātība un vēlme diktēt toni attiecībās ar apkārtējiem var izraisīt ne vienu vien strīdu. Izdarīt tev pa prātam būs grūti, jo vienmēr atradīsi, ko kritizēt un pārmest. Nespried par cilvēkiem pēc vienas tikšanās.

JAUNAVA

Netērē enerģiju, tiecoties pēc kaut kā neparasta vai tev nepiemērota. Velti uzmanību remontam, labiekārtošanas darbiem, atrodi izmantojumu jauniem interjera priekšmetiem. Sarežģījumu netrūks, taču tie visi būs novēršami.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

SVARI

Būsi par sevi diezgan labās domās, tevi būs grūti pārliecināt, ka patiesība, lai arī ir viena, tomēr ir katram sava. Situācija kļūs spiedīgāka tad, kad atskārtīsi, ka mākoņi neizklīst, bet kļūst aizvien biezāki.

SKORPIONS

Nesteidzini notikumus, neprasi ātrus risinājumus. Draugiem un kolēģiem, no malas raugoties, būs vieglāk ieraudzīt nianses, kas tavam nākotnes vīziju pārņemtajam skatam paslīdēs garām.

STRĒLNIEKS

Piekrist citu cilvēku viedoklim nebūs viegli, īpaši saistībā ar profesionālajām lietām. Neidealizē sevi, pacelies pāri personīgajam svarīgumam. Turpinājumā neatliec uz vēlāku laiku izdevību ieviest savā saimniecībā ko jaunu un neierastu.

MEŽĀZIS

Ar lēmumu īstenošanu nevedīsies tik gludi, kā gribētos. Pirms kaut ko uzsāc, pajautā sev – kāds ir tavs mērķis? Vai gribi tikai sevi parādīt, vai tev tiešām rūp rezultāts? Pārlieka dedzība un entuziasms itin viegli var kļūt par iemeslu domstarpībām.

ŪDENSVĪRS

Piemērots laiks ceļojumam uz kādu nostāstiem apvītu vietu, kultūras dzīvei, jaunu domubiedru piesaistei. Būs vajadzīgi pareizi vārdi un intonācija, lai panāktu, ka tevī ieklausās.

ZIVIS

Ja arī kāds gribēs palīdzēt, tad tas vairāk atgādinās deguna bāšanu tavās darīšanās nekā palīdzību. Situācija mainīsies, ja arī radīsies kādas grūtības, tās nebūs ilglaicīgas, tāpēc nemet plinti krūmos, tiklīdz kaut kas nenotiek kā vajag.