foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Sestdiena, 12. janvāris
Cita pasaule
2019. gada 12. janvāris, 04:30

Tavs horoskops šodienai. Sestdiena, 12. janvāris

Jauns.lv

Lai notiek, kas notikdams:

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

AUNS

Kavēšanās savā jūtu pasaulē, fantāzijās, vēlmēs - nu, viss, kā jau parasti. Šodien neveic krasus soļus, no rimtās labklājības neatsakies. Darbā izvairies no konfrontācijām! Rīta pusē darbi veiksies labāk nekā pēcpusdienā.

VĒRSIS

Cauras kabatas nav iemesls depresijai; labklākjība jau drīz būs atpakaļ. Šodien ielāgo teicienu "ir aitas, ir cirpēji", jo pastāv risks nonākt aitas statusā. Visu divreiz pārbaudi. Vakarpusē, ja iespējams, nododies savam hobijam, lai nomierinātu saspringtos nervus.

DVĪŅI

Var rasties konflikts ar dzīvesbiedru. Vēlams izvairīties no medicīniskām manipulācijām. Tāpat arī gājieni pie astrologiem un zīlniekiem šodien nav vēlami - jāizvairās no jebkādas iejaukšanās savā biolaukā.

VĒZIS

Neļaujies kolēģu spiedienam, ja tādu jūti. Kam droši vari pakļauties: dzīvnieku mīlestībai un maziem bērniem. Pirms saki citam skarbus vārdus, palūkojies uz sevi. Šodien ir risks izdarīt neatgriezeniskus soļus, sevišķi attiecībās ar mīļoto.

LAUVA

Šķiršanās? Vai tiešām? Labāk nogaidi pavasari, kad atbildes uz daudziem jautājumiem atnāks dabiski, nevis piespiedu režīmā (kā tagad). Ko iesēsi šodien, to pļausi pēc mēneša. Īpaša uzmanība jāpievērš partnerattiecībām un to kvalitātei.

JAUNAVA

Ne viss ir tā, kā izskatās. Iespējams, tev tiek melots. Strukturē savu tuvāko nākotni tieši šodien. Laba diena (lai arī ir sestdiena) jauna darba pārrunām, spēsi atstāt vajadzīgo iespaidu. Ar potenciālajiem sadarbības partneriem vislabāk tikties neformālā vidē.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

SVARI

Smagās domas pierimsies pēcpusdienā. Līdz tam jāstrādā ar sevi pašu, cik jaudas. Izdarītais tiks novērtēts pat no visskaudīgāko kolēģu puses, un tas glaimos tavai pašapziņai. Šodien gan iespējamas arī sirdssāpes.

SKORPIONS

Ja jāpieņem atraidījums vai pazemojums, klusē un pieciet, neļaujies skarbām bultām pretī. Nesteidzies ar lēmumiem. Nogaidi, pirms saki savu galavārdu kādai jaunai idejai. Vakarpusē konflikti ģimenē var rasties itin kā uz līdzenas vietas.

STRĒLNIEKS

Lieli plāni būs emociju plīvurā, pazaudējot saturu un satvaru. Šodien velti sevi attiecībām ar asinsradiniekiem, izklaidēm ar bērniem lielisks laiks. ...Kā negribas, lai pienāk rīts... Darba kaudzes un pienākumu važas.

MEŽĀZIS

Centies sevi (kaut vai mākslīgi) ielikt miera un rezignētības rāmjos, tas būs veselīgāk. Pazust, pazaudēties. Lai pēcāk atgrieztos ar jaunu duku. Daudziem draud iestigšana savu kaislību un fantāziju pasaulē.

ŪDENSVĪRS

Šodien saki krasu Nē alkoholiskajiem dzērieniem. Dvēseli atlaid jebkā citādi, taču ar bohēmu neaizraujies. Pastāv traumu un avāriju risks. Ja plāno ceļojumu, šī ir lieliska diena izvēlēties maršrutu un to arī apmaksāt, bet ne tajā šodien doties.

ZIVIS

Kopumā jebkādām naudas darbībām pozitīva - uz tavu izdevīgumu - tendēta diena. Lietas, kas ar pirmo piegājienu neizdodas, atstāj nepadarītas un ķeries tām klāt jaunnedēļ. Brīnumiem netici, lai cik stipri gribētos.