foto: REUTERS/SCANPIX
FOTO: tā izskatās rūpnīca Kambodžā, kurā top veikala "H&M" apģērbi
"H&M" rūpnīca Kambodžā.
Mode
2018. gada 16. decembris, 17:27

FOTO: tā izskatās rūpnīca Kambodžā, kurā top veikala "H&M" apģērbi

Jauns.lv / LETA

Apģērbu rūpniecības nozare ir viena no Kambodžas ekonomikas pamatiem un nozare, kurā strādā lielākais sieviešu skaits valstī - kopumā apmēram 500 dažādās apģērbu rūpnīcās Kambodžā nodarbināti gandrīz 500 tūkstoši sieviešu.

Kambodža ir viena no valstīm, kurā atrodas vairākas iecienītā apģērbu tirdzniecības veikala "H&M" rūpnīcas. Piedāvājam ielūkoties vienā no daudzajām rūpnīcām, kurā top produkti, ko varam iegādāties arī Latvijā.

Rūpnīca Kambodžā, kurā top veikala "H&M" apģērbi

gallery icon
10

Latvijā pirmie "H&M" veikali durvis vēra 2012.gada rudenī.

Zviedrijas apģērbu mazumtirdzniecības kompānijas "Hennes and Mauritz" ("H&M") meitasuzņēmuma Latvijā SIA "H&M Hennes&Mauritz" iepriekšējā finanšu gadā, kas ilga no 2015.gada 1.decembra līdz 2016.gada 30.novembrim, apgrozījums bija 28,434 miljoni eiro, kas ir par 4,3% vairāk nekā iepriekšējā finanšu gadā, bet kompānijas peļņa samazinājusies divas reizes - līdz 705 682 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

"H&M" darbība kopumā Latvijā ir bijusi veiksmīga. Patlaban uzņēmums pārvalda astoņus veikalus, kuru telpas tiek nomātas, kā arī pērn atklāto tiešsaistes veikalu.

Turpmāk "H&M" Latvijā plāno stabilu attīstību, turpinot sākto darbu veikalos Rīgā. Uzņēmums neizslēdz iespēju arī paplašināt veikalu tīklu turpmākajos gados. Nākamajos gados plānots strādāt ar peļņu.