foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 16. decembris
Cita pasaule
2018. gada 16. decembris, 04:13

Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 16. decembris

Jauns.lv

Lai silti un mīļi visiem!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

AUNS

Izvēlies saturīgas izklaides. Nepiedalies riskantā pasākumā tikai tāpēc, ka tev pietrūkst asu izjūtu. Padomā, vai no tā būs arī kāds praktisks labums. Veiksmīgākas būs biznesa aktivitātes, jo tur būs grūti kaut ko pārprast vai sajaukt. Vakarā interesantāka un piesātinātāka kļūs personīgā dzīve.

VĒRSIS 

Darbs dzīs darbu, līdz ar to nebūs laika visu rūpīgi saplānot. Dažbrīd cits nekas neatliks, kā paļauties uz prasmi improvizēt. Pēcpusdienā spēku un enerģiju ieguldi mājas darbos. Sapratīsies ar tuviniekiem. Šodien neveic lielus darījumus, neslēdz ilglaicīgus līgumus, neuzņemies jaunas saistības.

DVĪŅI 

Lielāku uzmanību velti partnerattiecībām. Vienlaikus izteiktāka kļūs arī vēlme pēc patstāvības, neatkarības, ne vienmēr uzskatīsi par vajadzīgu apspriest savu rīcību un lēmumus ar apkārtējiem. Lai samazinātu spriedzi, esi gatavs meklēt ceļu, kā aizstāvēt personīgās intereses, nesabojājot attiecības ar partneriem.

VĒZIS 

Dalies pieredzē, pamāci, palīdzi izvairīties no kļūdām, novērst pārpratumus. Nedēļas nogalē norobežojies no apkārtējiem un kal slepenus plānus. Intensīvs iekšējais dialogs palīdzēs atrast atbildes uz jautājumiem, kas tevi tirda un nomāc.

LAUVA 

Lai nesarežģītu sev dzīvi, laikus paveic visu ikdienišķo, kam augsts domas lidojums nav vajadzīgs, taču neiztikt bez pašdisciplīnas. Turpinājumā radīsies iespējas iekarot apkārtējo simpātijas, sākt jaunas mīlas attiecības.

JAUNAVA 

Nevienam neko nesoli un papildu saistības neuzņemies. Ar labi padarīta darba sajūtu ļaujies atpūtai un izklaidei. Pozitīvas emocijas sniegs ceļojums, arī tad, ja nebūsi tam gatavojies. Paplašini redzesloku ceļojot vai izglītojoties.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

SVARI

Līdz pievakarei savus plānus var nākties pakārtot neatliekamam braucienam un lietišķām sarunām. Lai darbi ritētu raiti, bez aizķeršanās un sarežģījumiem, neturi ļaunu prātu uz tiem, kas tevi kritizē. Neatraidi nevienu, kas vēl tev labu un mēģina pasargāt no kļūdām.

SKORPIONS

Veiksmīgi risināsies ar labklājību saistīti jautājumi. Iespējami impulsīvi, tomēr noderīgi pirkumi. Konkrētu darbošanos tuvākajās dienās piebremzēs filozofisks noskaņojums. Prātojumi būs saistīti gan ar garīgām, gan materiālām vērtībām.

STRĒLNIEKS

Strīdīgas situācijas būs saistītas ar ienākumiem un materiālo labklājību. Nežēlojies, ja uz taviem pleciem tiek uzvelta liela atbildība. Viss, ko tuvākajās dienās paveiksi, padarīs tevi stiprāku un neatkarīgāku. Viegli iekarosi apkārtējo simpātijas un kaismīgi aizstāvēsi savas intereses.

MEŽĀZIS 

Būs grūti nepamanīt tavu aizrautību un spēju iepatikties cilvēkiem. Darbs sagādās prieku, uzlabosies saskarsme ar augstākām amatpersonām. Brīžiem izjutīsi diezgan augstprātīgu un neiecietīgu attieksmi. Kāds no sastaptajiem cilvēkiem var modināt romantiskas jūtas.

ŪDENSVĪRS 

Draugi palīdzēs novērst ne vienu vien pārpratumu. Grūtāk būs saprasties ar laulāto draugu – viņš nebūs noskaņots pacietīgi uzklausīt tavus ierosinājumus. Vērienīgām iecerēm piemērotāka ir nedēļas nogale. Tavā rīcībā būs gan pietiekams materiālais nodrošinājums, gan izdarīgi palīgi.

ZIVIS

Tu mācēsi gūt labumu no katras situācijas. Uzlabosies attiecības ar dzīvesdraugu, kas būs ne vien tavs nopelns, bet arī partnera izlēmīgas, mērķtiecīgas rīcības rezultāts. Neatkāpies no savām tiesībām, taču dari to mierīgi, savaldīgi, nepaceļot balsi, tad tevi sadzirdēs.