foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Piektdiena, 14. decembris
Cita pasaule
2018. gada 14. decembris, 04:08

Tavs horoskops šodienai. Piektdiena, 14. decembris

Jauns.lv / LETA

Lai veicas, mīļie!

AUNS

Šodien bieži vien vajadzēs pieņemt ātrus lēmumus un rīkoties, daudz nedomājot par sekām. Tici sev, un tu varēsi svinēt mazas, taču vērtīgas uzvaras. Vakarpusē ļaujies galvu reibinošam seksam, kas stiprinās partnerattiecības.

VĒRSIS

Principi tev būs svarīgāki nekā iespēja saglabāt labas attiecības ar cilvēkiem, kuri nespēj būt godīgi paši pret sevi. Aizstāvēt savas intereses un izkļūt no kļūmīgām situācijām nebūs viegli. Vērtīgu atbalstu vari saņemt no domubiedriem.

DVĪŅI

Par tālām vai pat nereālām perspektīvām nedomā, - kad sapratīsi, cik tālu tavi sapņi ir no realitātes, būsi vīlies. Labāka saprašanās šodien būs ar pretējā dzimuma pārstāvjiem, jo ar “savējiem” var izraisīties intrigu pilnas situācijas dabiskās konkurences dēļ.

VĒZIS

Dodoties iepirkties, būs svarīgs noskaņojums un spēja turēties pretī kārdinājumiem, jo, gribēdams sevi palutināt, iztērēsi vairāk, nekā to pieļauj tavas finanses. Tikai nepazaudē realitātes izjūtu, neaizraujies ar utopiskām idejām.

LAUVA

Rūpējies par sirdsmieru. Meklē piepildījumu mīlestībā, piešķir attiecībām vairāk kvēles. Nepaliec malā, kad tiek risinātas sabiedrībā nozīmīgas tēmas. Neskatoties uz to, ka apkārt valdīs liela rosība un piedāvājumu netrūks, būs grūti izlemt, kur iepirkties, ko dāvināt.

JAUNAVA

Uzņemies atbildību par visu, ko dari. Tas vairos pašapziņu, būs vieglāk uzņemties iniciatīvu. Saspringtās situācijās lieliski mācēsi valdīt pār sevi, būsi disciplinēts, atturīgs, un, iespējams, tieši tas piesaistīs apkārtējo uzmanību un interesi.

SVARI

Tevi var aizskart tas, ka būtiski lēmumi tiks pieņemti tev aiz muguras. Apzinies savus plusus un mīnusus, izcel to, kas spodrina tavu personību, bet to, kas tai kaitē – atļaujies noklusēt. Saņemies, svētku tuvošanās būs labs iemesls, lai aizmirstu nesaskaņas un pievērstos kopīgām aktivitātēm.

SKORPIONS

Vērtīgu impulsu turpmākām aktivitātēm var dot tikšanās ar senu draugu vai skolasbiedru. Jaunas iepazīšanās ne tik veiksmīgas un siltas kā jau vecas, senas, pusaizmirstas draudzības. Skaudībai un aprunāšanai šodien kategorisks - nē.

STRĒLNIEKS

Iespējamas sīkas kļūdas un aplami pieņēmumi nekonkrētas informācijas dēļ. Pieņem lēmumus tikai tad, kad tavā rīcībā ir pietiekami daudz laika un informācijas. Vēlāk optimisma būs vairāk, taču uz to vien nepaļaujies – atrodoties pacilātības viļņa galotnē, viegli vari izdarīt pārgalvīgu izvēli.

MEŽĀZIS

Prasme orientēties mantisko vērtību pasaulē palīdzēs gūt ievērojamu labumu gan sev, gan tiem, kuriem uzskati par savu pienākumu palīdzēt. Risini ģimenes īpašumu jautājumus, apspried gaidāmos notikumus, plāno kopīgas aktivitātes.

ŪDENSVĪRS

Stiprini attiecības ar mīļoto cilvēku, nemēģini viņu ierobežot. Pašapziņa un ticība saviem spēkiem palīdzēs īstenot iecerēto. Taču piesargies no pārlieka optimisma, tas var pamudināt uz nevajadzīgu risku.

ZIVIS

Trauksme? To nebūs nemaz tik viegli novērst. Atrodi relaksējošu, prātu nomierinošu nodarbošanos. Palīdzēs tuvinieku attieksme: ja jutīsi, ka tavi centieni tiek atzinīgi novērtēti, saprašanās atgriezīsies ātrāk un ar mazāku piepūli.

Tēmas