foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Ceturtdiena, 13. decembris
Cita pasaule
2018. gada 13. decembris, 04:21

Tavs horoskops šodienai. Ceturtdiena, 13. decembris

Jauns.lv

Ko šodien?

AUNS

Jaunas idejas iedvesmos un mudinās pēc iespējas ātrāk ķerties pie to īstenošanas. Tava piepūle tiks atalgota ar cieņu un ievērību. Pat tad, ja tavos plānos neietilpst darba vai dzīvesvietas maiņa, auto iegāde vai kāds cits liels notikums, svarīgi saprast, ar ko savā dzīvē esi apmierināts, bet ko jāmaina.

VĒRSIS

Nepieļauj, ka tavās domās un sajūtās valda sajukums un nenoteiktība. Varbūt tev pašam šķitīs, ka esi pietiekami zinošs, taču atliks notikumiem iziet ārpus ierastām sliedēm, lai saprastu, ka tev vēl daudz kas jāiemācās un jāapgūst.

DVĪŅI

Pievērsies sevis pilnveidošanai, esi gatavs mainīt dzīves uztveri un attieksmi pret ierastām lietām. Rezultāts būs ieguldīto pūļu vērts – tu spēsi iet līdzi laikam, elastīgāk pielāgoties jaunām dzīves tendencēm.

VĒZIS

Ja tev padomā kāds vērienīgāks projekts, pieaicini palīgus, sadarbojies. Ierasta vide un labi zināmi cilvēki iedrošinās, vairos paļāvību saviem spēkiem un zināšanām. Aktīvi iesaisties sabiedriskajā dzīvē, veido jaunus kontaktus, apliecini organizatoriskās spējas.

LAUVA

Novērs ar mantojumu vai nekustamo īpašumu saistītas neskaidrības, paplašini ģimenes biznesu. Šodien iespējami izdevīgi profesionāli darījumi ārzemēs. Ja nevēlies, ka tavi plāni kādam kļūst zināmi, neizpaud tos nevienam.

JAUNAVA

Notikumi var attīstīties straujāk, iespējami negaidīti situāciju pavērsieni. Ja iešaujas prātā dibināt domubiedru grupu vai biedrību ar mērķi dalīties zināšanās un smelties jaunu pieredzi, rīkojies – esi soli priekšā citiem!

SVARI

Seko savam aicinājumam, taču vairies no galējībām domās un rīcībā. Neuzticies aplinkus runām. Noskaidro patiesību sarunā ar cilvēku, kura rīcībā ir fakti un informācija. Šovakar liela loma tava viedokļa un attieksmes veidošanā būs garīgām aktivitātēm.

SKORPIONS

Dienas bīstamība slēpjas tajā, kā tu spēsi uztvert un traktēt kritiku. Tā būs, turklāt no vairākām pusēm. Droši uzņemies riskus! Sāc ko jaunu, negaidītu, neprognozējamu. Lieliskas idejas birs gluži vai no pārpilnības raga, un vairākām no tām solās būt spoža tālejoša nākotne.

STRĒLNIEKS

Labi padosies darbošanās sabiedrības cēlu mērķu labad. Vakarpusē siltumu dos dvēseliskas sarunas ar mīļiem cilvēkiem. Mākslas jomā nodarbinātajiem šī var izvērsties par lielisku dienu, lai savu vārdu pierādītu un gūtu autoritāšu atzinību.

MEŽĀZIS

Vari saņemt spēcīgu protekciju, kas gluži vai rozēm kaisīs tālāko ērkšķu ceļu. Īpaši laba diena sieviešu dzimuma cilvēkiem, jo personības harizma mirdzēs, un vīrieši nespēs turēties pretī tavam valdzinājumam.

ŪDENSVĪRS

Pievērs pastiprinātu uzmanību pašiem tuvākajiem. Iespējams, kāds par savu nelaimi vai sāpi klusē, taču cer uz tavu palīdzību un atbalstu. Kritiku, ko vari saņemt no kolēģiem par it kā slikti izdarītu darbu, labāk laid gar ausīm, lai neiegrimsti nevajadzīgos kompleksos par savu personu.

ZIVIS

Pārbaudi un testē cilvēkus, ar kuriem tev piepeši sāksies sadarbība. Kuram katram neuzticies, sabiedrotos atlasi pēc intuīcijas un arī reputācijas. Zināšanas savā jomā papildini dienas pirmajā daļā; vēlāk gudrības tik viegli neķersies.