foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 10. decembris
Cita pasaule
2018. gada 10. decembris, 04:53

Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 10. decembris

Jauns.lv

Sveiki pirmdienā! Uz priekšu!

AUNS

Lietām būs sava attīstība neatkarīgi no tavām vēlmēm un vajadzībām. Dažas sakritības vai nejaušības liks aizdomāties, kāpēc kaut kas notiek tieši tā un ne citādi un kāpēc tieši ar tevi. Sajūtas teiks priekšā vienu, loģika – pavisam ko citu.

VĒRSIS

Darbojies čakli, taču nepārvērtē ne savus spēkus, ne tehnikas iespējas. Apkārtējie tevi nesapratīs, būsi kā svešais starp savējiem. Dienu sāc ar kādu skaistu apņemšanos. Nav ieteicams naudu aizņemties un naudu aizdot.

DVĪŅI

Ja līdz šim uzskatīji, ka nekas nav vienkāršāk kā izlemt un rīkoties, tad turpinājumā itin bieži pieķersi sevi šaubāmies un meklējam dažādas atrunas. Rezultāts būs pārsteidzošs – izrādīsies, ka tevi interesē pavisam kas cits, ka domās esi izlolojis idejas, kas līdzinās neiespējamajai misijai.

VĒZIS

Apvaldi dedzību, neiedomājies diktēt savus noteikumus vai kontrolēt citu rīcību, attiecībām par labu tas nenāks. Gandarījuma un atzinīgu vārdu trūkums darbā var kļūt par iemeslu neapmierinātībai un bažām par nākotni.

LAUVA

Jutīsies nenovērtēts, pietrūks motivācijas pārvarēt grūtības, padarīt ikdienas darbu pievilcīgāku, sirdij tīkamāku. Esi piesardzīgs, kad tev kaut ko uztic vai pats ko uztici citiem. Neuzticies aizdomīgi vilinošiem priekšlikumiem.

JAUNAVA

Neatbalsti negodīgu rīcību, pat ja tā ir tev izdevīga. Apstākļi būs labvēlīgi tam, lai iepazītos, atrastu kopīgu valodu un izveidotu noturīgas attiecības ar cilvēkiem, kuru personība tevi neatstāj vienaldzīgu.

SVARI

Mazāk veiksmīgi būs tāli ceļojumi. Produktivitātes pietrūks jaunu zināšanu apguvē un sevis pilnveidošanā. Pietrūks konkrētības, viegli vari apmaldīties neskaidrību un aptuvenību labirintā. Uzdrošinies lauzt stereotipus!

SKORPIONS

Piekrīti kādam izaicinājumam, ko tev, iespējams, izteiks patīkams pretējā dzimuma pārstāvis. Iepazīšanās, ko uzskatīji par nejaušu un neveiklu, var tālāk izveidoties par tālejošām sirsnīgām attiecībām.

STRĒLNIEKS

Sev par lielu pārsteigumu, palīdzību vai noderīgu padomu saņemsi no cilvēkiem, kuri iepriekš ar atsaucību neizcēlās. Esi saprātīgs, nepārspīlē ar dedzību, domā reāli!

MEŽĀZIS

Liela atbildība un neskaitāmi pienākumi būs nopietns pārbaudījums tavai izturībai. Nekādas atrunas vai aizbildināšanās nepalīdzēs izvairīties no solījumu un saistību izpildes. Iesāktais būs jānoved līdz galam.

ŪDENSVĪRS

Ieguvumi un panākumi gandarīs tikai tad, ja labi apzināsies, ka tas ir tavs nopelns. Vakarpuse piemērota mīlas attiecību izrunāšanai, ja jūti, ka neesi īsti mierā ar notiekošo, - tevi uzklausīs un sapratīs.

ZIVIS

Daudz laika var nākties pavadīt, risinot domstarpības ar laulāto draugu, tuviniekiem. Nesaskaņu iemesli pārsvarā būs sadzīviski, taču pat tad, ja zināsi, ka tava rīcība var izraisīt strīdus, būs grūti atteikties no savu nodomu īstenošanas.