foto: Publicitātes foto
“Sievietes panākumi ir atkarīgi no iekšējā komforta pakāpes.” Ineses Galantes dzīves noteikumi
2018. gada 9. novembris, 11:58

“Sievietes panākumi ir atkarīgi no iekšējā komforta pakāpes.” Ineses Galantes dzīves noteikumi

Jauns.lv

Pirms gadu mijas Ineses Galantes fonds turpina ilggadīgās tradīcijas un gatavo klausītājiem īstu pirms Ziemassvētku dāvanu: 8. decembrī plkst. 19:00 Doma baznīcas īpašajā atmosfērā notiks ilgi gaidītais koncerts “Ziemassvētku prelūdija”, kurā skanēs klausītāju iemīļotās melodijas un uzstāsies spilgti Latvijas mūziķi, kā arī Ineses Galantes jaunie talanti.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Festivāla "Summertime – aicina Inese Galante" Galā koncerts un afterparty

12. augustā Dzintaru koncertzālē norisinājās tradicionālais, nu jau 14. starptautiskā mūzikas festivāla "Summertime – aicina Inese Galante" Galā koncerts – ...

gallery icon
181

Ir sievietes, uz kurām lūkojoties šķiet, ka tām pakļaujas laiks un gravitācija. It kā viņas zinātu kādu īpašu dzīves noslēpumu, un šīs zināšanas piešķir tām neticamu spēku. Kā saglabāt skaistumu un iekšējo harmoniju ikvienā vecumā? Vai var kļūt par draugu savam bērnam? Kur smelties iedvesmu? Uz šiem un citiem jautājumiem atbildēja pasaulē populārā operdziedātāja, izjustā soprāna īpašniece Inese Galante.

foto: Publicitātes foto

Mana diena sākas ar silta citronūdens glāzi tukšā dūšā, tas ir lielisks veids, kā iegūt mundruma lādiņu un bez agresijas “pamodināt” organismu.

Vairs neatceros precīzu brīdi, kad nolēmu kļūt par dziedātāju. Domāju, par to parūpējās daba. Dziedāšana vienmēr bija mans vaļasprieks, taču manā ģimenē šādu nodarbošanos vispār neuzskatīja par profesiju. Mamma bija pret, un viņa padevās tikai tad, kad autoritatīvi pedagogi pateica: “Jūsu bērnam ir talants, kas var izšķirt tā likteni.”

foto: Publicitātes foto

Ticu mīlestībai un draudzībai. Uzskatu sevi par uzticīgu cilvēku, kas var mīlēt tikai vienu. Kaut arī, protams, dzīve visu saliek savās vietās: vienā brīdī šķiet, ka mīli, bet pēc tam šīs jūtas pārtop draudzībā, zināmā pieradumā. Bet reizēm gadiem draudzējies, līdz kādā brīdī saproti, ka cilvēks nav draugs visos dzīves gadījumos. Taču ar dažiem cilvēkiem draudzējos jau vairākus desmitus gadu! Un esmu pateicīga viņiem par atbalstu un izpratni.

Jaunās tehnoloģijas – tas ir brīnišķīgi. Lietojiet tās. Un nav svarīgi, cik jums ir gadu – 15 vai 70. Ar to palīdzību vienmēr var būt līdzās tuviem un sirdij dārgiem cilvēkiem, pat tad, ja dzīve jūs ir aizvedusi uz dažādiem kontinentiem.

foto: Publicitātes foto

Vecākiem nav jābūt cerberiem. Manas attiecības ar meitu veidojās visai netradicionāli, jo viesizrāžu dēļ viņa bērnībā mani neredzēja tik bieži, cik, iespējams, savas mammas redzēja citas meitenes. Taču es ticu, ka vecākiem ir jābūt savu bērnu draugiem, nevis uzraugiem un dusmīgiem audzinātājiem. Un mums ar Diānu izdevās kļūt par īstam draudzenēm. Turklāt viņa ir mana vislielākā palīdze, un es viņu atbalstu visos veidos, kādi ir manos spēkos.

foto: Publicitātes foto

Sievietes panākumi ir atkarīgi no iekšējās brīvības pakāpes. Tajā slēpjas viņas skaistums. Par sevi pārliecinātu sievieti var redzēt kilometriem tālu. Sieviete, kas dzīvo harmonijā ar sevi, izstaro īpašus fluīdus un piesaista apkārtējo apbrīnu. Protams, mums ir jābūt stiprām, jo mūsu komforts ir tieši atkarīgs no līdzsvara starp veiksmīgu karjeru un laimīgu personisko dzīvi. Taču nav sevi jāizdzen, cenšoties apkārtējiem pierādīt, ka jūs esat daudzroku Šiva. Ir svarīgi saprātīgi novērtēt savas iespējas un dzīvot saskaņā ar tām.

Vīrieša skaistums slēpjas intelektā un humora izjūtā. Bet otrais parasti liecina par pirmo. Protams, bieži vien profesionālie panākumi piešķir vīrietim pārliecību un spārno viņu. Vīrietis ir skaists, ja viņš no sirds ir aizrāvies ar savu lietu. Bet, ja mēs runājam par iekšējo skaistumu, tad šajā gadījumā tā nav prioritāte. Taču, pateicoties harizmai, vīrietim var piedot daudzus trūkumus.

foto: Publicitātes foto

Laba garastāvokļa ķīla – mans mazdēls Laurents. Viņam vēl ir tas vecums, kad pat visvienkāršākās lietas spēj izraisīt neticamu prieku, un tas iedvesmo. Lūk, no kā būtu jāmācās spēju priecāties – no mazuļiem, kuri vēl nav saskārušies ar sūro ikdienu.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Cilvēkiem mūsdienās trūkst pozitīvu emociju un sarunu. Ir vērts izmantot ikvienu iespēju, lai būtu līdzās tiem, kas ir svarīgi. Taču, lai arī cik paradoksāli tas nebūtu, līdz ar digitalizācijas procesiem jaunieši visā pasaulē cieš no depresijas un vientulības. Jo mēs vairs neprotam sarunāsies ārpus ekrāniem.

Tehnoloģijas ir brīnišķīgs papildinstruments, taču tas nevar aizvietot dzīvas sarunas un to dvēseles siltumu, ko mēs no tām spējam iegūt. Ir vērts biežāk iet ārā, smaidīt, dāvināt citiem vienkāršu cilvēcisku sarunu un apskāvienu prieku.

foto: Publicitātes foto

Problēmas ir jārisina, nevis jābēdājas par tām. Ar man pašai tas ne vienmēr izdodas, tādēļ es patiesi apbrīnoju cilvēkus, kuri prot tā dzīvot. Apkārtējos es ļoti cienu pozitīvu domāšanu, asu prātu un humora izjūtu. Kas gan ar mums būtu noticis bez veselīgas pašironijas? Man šķiet, ka tā ir viena no dzīves panākumu atslēgām.

foto: Publicitātes foto

Mamma man vienmēr bija galvenā varone. Viss, ko es saku par īstu sievieti, tas ir par viņu. Viņa bija brīnišķīga un spēcīga personība. Gan man, gan Diānai (meitai – redakcijas piezīme) viņa rādīja lielu piemēru. Protams, mēs dzīvojam citā laikā, taču konkrētas morāles normas neviens nav atcēlis.

Mani iedvesmo apkārtējās pasaules skaistums, iespēja apmeklēt dažādus tās nostūrus, īpaši pilsētas, kurās kopā saplūst saule, pludmale un vēsture.

foto: Publicitātes foto