foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Piektdiena, 9. novembris
Cita pasaule
2018. gada 9. novembris, 04:44

Tavs horoskops šodienai. Piektdiena, 9. novembris

Jauns.lv

Uzzini, ko tev šai dienai sola zvaigznes.

AUNS
Nepārspīlē sīku problēmu nozīmi, nesaskati visur tikai slikto. Attiecības ar cilvēkiem, ar kuriem tevi saved kopā darbs un ikdienas rūpes, veidosies saskanīgākas, ja neslēpsi savus trūkumus un neizliksies labāks.

VĒRSIS
Darbā un biznesā noderīga izrādīsies ne vien racionāla rīcība, bet arī kāds riskantāks solis. Apņēmība un uzdrošināšanās būs veiksmes pamatā. Radi un draugi tevi atbalstīs.

DVĪŅI
Būsi ļoti noslogots un nevaļīgs, jo gribēsi, lai viss būtu teicami izdarīts, paviršība un nolaidība tevi kaitinās. Sekmēsies radoši darbi, arī prezentācijas un sporta sacensības.

VĒZIS
Apkārtējie beidzot novērtēs tavas spējas, ja vien nelāpīsi slinkumu un rīkosies mērķtiecīgi. Notiks pozitīvas pārmaiņas, varbūt tās nebūs uzreiz pamanāmas, taču – viss, kas notiek, ir uz labu.

LAUVA
Noskaņojies uz neatlaidīgu rīcību – ja rīkosies lēnām un apdomīgi, izdarīsi patiesi daudz. Vari piedalīties kādā sabiedriskā pasākumā vai uzņemties tā organizēšanu.

JAUNAVA
Tavam satraukumam par nestabilām partnerattiecībām nav nekāda pamata – rīkojies saskaņā ar sajūtām, un tu neko nenožēlosi. Ja ieņem vadošu amatu, rūpīgi seko padoto darba kvalitātei.

SVARI
Ja tev rūp karjera un profesionālā izaugsme, šo dienu izmanto, lai papildinātu savas zināšanas un prasmes. Ieguldi sevi par visiem simts procentiem! Ja pareizi visu izdarīsi, iegūsi kādu labvēli.

SKORPIONS
Dinamikas netrūks. Dažādi dīvaiņi un avantūristi mudinās doties pretī piedzīvojumiem un savām acīm pārliecināties par to, ko esi dzirdējis, bet neesi redzējis.

STRĒLNIEKS
Salīgsti mieru, bet, ja vien iespējams, nestrīdies vispār – pārmetumiem nokaitētā gaisotnē nejutīsies omulīgi. Vairāk uzmanības  velti tuviniekiem, viņi gaida tavu iniciatīvu.

MEŽĀZIS
Izdosies novērst nesaskaņas attiecībās ar sadarbības partneriem, jo viegli atradīsi kontaktu ar vajadzīgajiem cilvēkiem. Attiecībās esi gādīgs un romantisks, un tev atbildēs ar to pašu.

ŪDENSVĪRS
Mērķtiecība palīdzēs, gādājot gan par personīgo labklājību, gan psiholoģisko komfortu. Lai iepriecinātu mīļoto, piepildi kādu viņa vēlmi, tavi centieni nepaliks nenovērtēti.

ZIVIS
Labvēlīga diena, lai radoši izpaustos, īstenotu nestandarta idejas. Iespēju būs daudz, taču neizšķied enerģiju velti un izvēlies tikai vienu darbības virzienu.