foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Piektdiena, 15. jūnijs
Cita pasaule
2018. gada 15. jūnijs, 04:21

Tavs horoskops šodienai. Piektdiena, 15. jūnijs

Jauns.lv

Lai izdevusies diena visiem!

AUNS

Enerģijas pieplūdums un vēlme izpausties mudinās paveikt lielas lietas, taču laika trūkums un mainīgie apstākļi diktēs savus noteikumus. Tas vairos stresu, sakāpinās emocijas, liks apšaubīt savu izvēli, tāpēc ir svarīgi, lai tu būtu pārliecināts par sevi.

VĒRSIS

Esi gatavs nepiekāpties grūtību priekšā. Centies saglabāt ierasto dzīves ritmu. Nesteidzies, nepārvērtē kāda notikuma nozīmi. Katru neveiksmi neuztver kā zaudējumu, jo mēdz teikt, ka tas, kas mūs nenogalina, padara stiprākus.

DVĪŅI

Lietas un cilvēki mēdz mainīties, arī tu, tavas domas un uzskati. Ne vienmēr viss notiks kā pa diedziņu vai pēc ierastā scenārija. Itin bieži cerētās atpūtas un izklaides vietā būs cītīgi jāpastrādā. Citu cilvēku neizdarība vai paviršība var negatīvi ietekmēt tavus nākotnes plānus.

VĒZIS

Uzturēt labas attiecības ar apkārtējiem nebūs viegli. Daudzi pārpratumi veidosies tāpēc, ka kāds kaut ko nebūs noklausījies līdz galam vai, balstoties uz maldīgiem pieņēmumiem, aplam iztulkojis otra rīcību.

LAUVA

Spriedzi saasinās kāds neveiksmīgs pirkums vai nekvalitatīvi veikts darbs. Priecājies, ja gadās atrast domubiedrus, taču galvenokārt rēķinies ar saviem spēkiem.

JAUNAVA

Viegli tiksi galā ar uzdevumiem, kur nav vajadzīga papildu iedziļināšanās, pieredze un zināšanas, grūtāk būs ar darbiem, kam nepieciešama papildu piepūle. Grūti būs koncentrēt spēkus un uzmanību skrupulozu darbu veikšanai, jo pietrūks motivācijas.

SVARI

Garastāvokļa svārstības nelabvēlīgi ietekmēs attiecības ar apkārtējiem. Pārlieku emocionāli reaģējot uz sīkām nebūšanām, vari zaudēt sirdsmieru.

SKORPIONS

Viegli iekarosi apkārtējo cilvēku simpātijas un apbrīnu, jo būsi atsaucīgs, labvēlīgi noskaņots un laipns. Domā, meklē kopsakarības, visticamākais, tieši tā atradīsi atbildes uz jautājumiem, kas tevi satrauc.

STRĒLNIEKS

Ar nožēlu secināsi, ka ļaudis, kuriem pašaizliedzīgi palīdzēji, izmantojuši to, lai iedzīvotos uz tava rēķina. Svarīgās lietās nepaļaujies uz mutisku vienošanos vien, esi burta kalps.

MEŽĀZIS

Turpmāk tavu darbošanos var apgrūtināt pārlieka kavēšanās pie sīkumiem. Nesaskaņas ģimenē nogurdinās, būs grūti īstenot kopīgas aktivitātes, katra jautājuma vai priekšlikuma apspriešanu pavadīs strīdi, neapmierinātība, savstarpēja neuzticēšanās.

ŪDENSVĪRS

Šodien domas no ikdienišķām lietām novērsīs kāda aizraušanās. Mācies atšķirt svarīgo no nebūtiskā. Daiļā dzimuma pārstāves tieši šodien var saņemt piedāvājumu kopdzīvei, laulībām, kā arī jaunai dzīvībai – bērnam.

ZIVIS

Iespējams, tu neredzi visu situāciju kopumā un viengabalaini, bet gan sazaroti. Tas var novest pie kļūdainiem lēmumiem. Ļaujies notikumu plūsmai, taču proties tos apturēt brīdī, kad jūti, ka zaudē kontroli.