foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Ceturtdiena, 14. jūnijs
Cita pasaule
2018. gada 14. jūnijs, 04:19

Tavs horoskops šodienai. Ceturtdiena, 14. jūnijs

Jauns.lv

Ar ko būs zīmīga šodiena katram no mums:

AUNS

Īsteno jau iesāktas un labi zināmas lietas. Lai nepieļautu neatgriezeniskas kļūdas, veicot naudas darījumus un finanšu operācijas, nesteidzies, ievēro likumus, vienošanās. Pirms kaut ko apgalvo, pārliecinies, ka tavā rīcībā esošā informācija ir patiesa.

VĒRSIS

Attiecības ar tuvākajiem radiniekiem būs sarežģītas. Izvēlies būt skolnieks, klausītājs, mazāk citu pamācītājs. Draugi viegli uztvers idejas un palīdzēs tās realizēt.

DVĪŅI

Seko izjūtām, pēkšņam impulsam, nebaidies pamēģināt kaut ko pilnīgi jaunu un līdz šim neiepazītu. Ļaujoties mirkļa idejām, būs lielākas iespējas piedzīvot neparastas pārvērtības.

VĒZIS

Seko savām interesēm, īsteno drosmīgas idejas. Sastaptie cilvēki būs saprotoši, pretimnākoši, veidosies jauni kontakti, nostiprināsies esošie.

LAUVA

Esi uzmanīgs, izvirzot augstas prasības, pretendējot uz jaunu amatu vai nosakot prioritātes. Iespējami kļūdaini pieņēmumi, subjektīvi vērtējumi un nepamatotas cerības.

JAUNAVA

Pirms sāc aktīvi rīkoties, tiec vaļā no bezrūpības, tā traucēs sasniegt iecerēto. Izvēlies padomdevējus un palīgus, kas ideāliem seko ne tikai vārdos. Nav ieteicams slēgt finanšu darījums vai veikt ieguldījumus.

SVARI

Attīsti sev piemītošos talantus, tiecies pēc atzinības, publisko radošus veikumus. Ļaujies jauniem izaicinājumiem, tie padarīs dzīvi krāšņāku. Procesi, kuriem nespēsi izsekot līdzi, vairos nedrošības izjūtu.

SKORPIONS

Attiecības ar apkārtējiem neveidosies gludi. Lai neradītu labvēlīgu augsni strīdiem, atturies no senu rēķinu kārtošanas. Nepārmet citiem viņu neizdarību. Pret nejauši sastaptiem paziņām esi piesardzīgs.

STRĒLNIEKS

Esi atvērts dažādiem jauninājumiem. Krasi pavērsieni iespējami profesionālajā dzīvē. Ambiciozus plānus aizstāj ar radošām aktivitātēm, tiecies pēc maiguma un mīlestības.

MEŽĀZIS

Ietaupīsi ne vien līdzekļus, bet arī varēsi izpausties radoši un gūt morālu gandarījumu. Turpmāk centies uzturēties tur, kur notiek kaut kas nozīmīgs. Par vietu zem saules cīnies enerģiski.

ŪDENSVĪRS

Rūpējies par psiholoģisko komfortu, vairies no saskarsmes ar cilvēkiem, kas kritizē citu trūkumus, taču paši ar augstiem morāles principiem lepoties nevar. Lai no tā neciestu tavi nākotnes plāni, esi apdomīgs, neko nesasteidz.

ZIVIS

Nerīkojies mirkļa emociju iespaidā! Ja jūti, ka briest konflikts, centies visu nokārtot pēc iespējas mierīgākā ceļā. Par radošu ideju trūkumu sūdzēties nevarēsi.