foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Otrdiena, 12. jūnijs
Cita pasaule
2018. gada 12. jūnijs, 04:48

Tavs horoskops šodienai. Otrdiena, 12. jūnijs

Jauns.lv

Foršu un ražīgu dienu mums visiem!

AUNS

Ja paiesiet nedaudz malā un ļausiet, lai jūsu veiksmīgi padarīto darbu sev pieraksta citi, bet par nebūšanām rājienu saņemat jūs, būsiet ieguvēja lomā. Lai arī jums ir ļoti labi ar mīļoto divatā, tomēr neignorējiet publiskus pasākumus.

VĒRSIS

Jūs nepaliksiet nepamanīti! Bet - ne katrs jaunievedums ir derīgs. Šodien atturieties no novitātēm, iznākums ir neprognozējams. Stipru nervu īpašnieki un avantūristi lai dara, kas ienāk prātā.

DVĪŅI

Ja jums ir draugi, būsiet zirgā, ja nav, ātri vien ļoti nepatīkamā veidā pārliecināsieties par to. Meklējiet domubiedrus, bez tiem šodien neiztikt. No melnās svītras pāriesiet uz balto.

VĒZIS

Daudzas lietas ar dievpalīgu vai mistiskā veidā iegrozīsies tā, kā pat neiedrošinājāties cerēt. Paļaujieties uz veiksmi. Piedodiet sev un citiem, neieciklējieties, citādi iedzīvosieties mazvērtības vai citos kompleksos.

LAUVA

Šodien vērts ielūkoties nākotnē ar astrologa vai gaišreģa palīdzību, taču šim padomam nav jāseko akli - rūpīgi pārbaudi, kam uzticies. Jums ir jāizstrādā paļaušanās uz sevi un ticība saviem spēkiem.

JAUNAVA

Palīdzība no malas būs neefektīva. Viss ir jūsu rokās, un tas ir jūsu spēks. Jāsaprot, ka ideālu patiesajā dzīvē nav. Iespējams, jums pūš miglu acīs, jo negribas domāt, ka esat tik tuvredzīgi. Ja apgrozāties mākslinieku vidē, situācija ir labvēlīgāka.

SVARI

Nolaidieties no saviem augstumiem un nenonieciniet nevienu darbu, kas darāms. Jo melnāks darbs, jo vairāk būs nepieciešama jūsu līdzdalība šajā procesā. Īpaši ar jums rēķināsies un palīdzību lūgs radinieki. 

SKORPIONS

Neatkāpieties no saviem nodomiem un nenonieciniet savu vērtību skalu. Tikai tā spēsiet, nezaudējot pašcieņu, iziet no jebkuras situācijas ar paceltu galvu. Ja jūti, ka kādam jāatvainojas - dari to nekavējoties, vislabāk līdz plkst. 14:56.

STRĒLNIEKS

Izšķiršanās, kam dot priekšroku: īslaicīgai labsajūtai vai tālejošai, ilglaicīgai labklājībai, kas gan prasa piepūli. Rēķinies ar īstermiņa ieguvumiem. Tālejošiem plāniem šis nav labākais brīdis.

MEŽĀZIS

Rūpīgi pārdomā, ko saki sev mīļiem un tuviem cilvēkiem; asi vārdi šodien var ļoti atspēlēties. Aktivitāti attiecībās novērtēs visi iesaistītie. Lūdz, un tev tiks dots. Šī ir diena, kad var piepildīties sen kārotas vēlmes.

ŪDENSVĪRS

Tīri sadzīviska palīdzība pēc tava lūgumu var veiksmīgi realizēties. Ikdienas sīkumainībai neļaujies, strādā pie savas morālās stājas un skaidri nosaki pieļaujamības robežas ikvienā jomā.

ZIVIS

Laba diena, lai tiktos ar nepazīstamiem cilvēkiem un kaut vai domās sākt būvēt tālākās nākotnes plānus. Starp svešiem cilvēkiem negaidīti vari atklāt īstenu "savējo". Mīlestības diena un gatavošanās jaunam sākumam.