foto: Jauns.lv
Tavs horoskops šodienai. Otrdiena, 15. maijs
Cita pasaule
2018. gada 15. maijs, 04:40

Tavs horoskops šodienai. Otrdiena, 15. maijs

Jauns.lv

Labdien, dārgo lasītāj! Lūk, kas šodienai:

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

AUNS

Prāts itin nemaz nenesīsies uz darbiem, bet gan uz ķecerībām. Emocionāls virpulis, kas gluži kā degviela uzlādēs uz visu atlikušo nedēļu. Iekšējs nemiers prasīs saglabāt mērenību atklātībā. Dienas fons paģērēs saglabāt pieklājību un domāt līdzi, kam ko tava asā mēlīte saka. 

VĒRSIS

Spēcīga vilkme izdarīt ko tādu, kas sen nav darīts; tas var skart arī grēcības apcirkņus. Visādi citādi tik praktiskajam un stabilajam Vērsim šodien var paslīdēt kāja neceļos. Lai tā nenotiktu, vērts ierakties darbos līdz ausīm. Darba ziņā šī ir ļoti produktīva diena.

DVĪŅI

Uzmanīgi ar jaunu lielu līgumu parakstīšanu - visu jāpārlasa divreiz, īpaši to, kas starp rindiņām rakstīts. Līdz pat pievakarei emocionālu labsajūtu sagādās citi cilvēki, iespējams, satiksi kādu sen neredzētu un dvēseliski tuvu personu. Ļaujies saskarsmei!

VĒZIS

Vēzim viss kā vienmēr: viens solis uz priekšu, divi atpakaļ. Atpakaļrāpulība šodien var maksāt dārgi, iespējams palaist garām savu laimes mirkli vai kādu īpaši izdevīgu piedāvājumu. Lielākie notikumi risināsies Vēžu iekšpasaulē, taču tur tikai viņš pats orientējas, ne citi.

LAUVA

Šī ir absolūti tava diena, izmanto to! Darbā beidzot varēsi justies kā līderis un visus apkārtējos ievirzīt vēlamajā darbošanās gultnē. Arī attiecību negludumus viegli nokārtosi. Laiks sev paliks maz, bet arī tas tiks jēgpilni aizpildīts.

JAUNAVA

Neļaujies vainas apziņai, lai vai kas notiktu. Šodien saudzē sevi, savu dvēseli, savu ego. Labs laiks plānot ceļojumu, pelnītu atpūtu, aizmirstot par pienākumiem. Kopumā visai svārstīgas enerģijas diena. Klausi savai sirdij!

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

SVARI

Pazušanās un atkalatrašanās - kā dvēseliski, tā arī profesionāli. Ja grasies veikt krasu pavērsienu karjeras jomā - apdomā visu divtik labi, jo pastāv iespējamība, ka dzīvo iluzorā burbulī par gaidāmo spožo nākotni.

SKORPIONS

Labs laiks, lai nostiprinātu nesen atjaunotas attiecības, kuras dod personisku izaugsmi. Satikšanās ar draugiem, no kuriem vari ko mācīties - lieliski! Nožēlu par neizdošanos darbā atstāj dibenplānā un pievērsies savas nākotnes kaldināšanai.

STRĒLNIEKS

Ieklausies ļaužu runās. Cita starpā tur vari izdzirdēt kādu tev noderīgu padomu. Neļaujies paššaustīties un nosodīt sevi par agrāk pieļautām kļūdām. Laba diena lieliem, būtiskiem pirkumiem. Šodien noskatīts, piemēram, īpašums, sirdi nepametīs ilgi.

MEŽĀZIS

Padomā par citiem vairāk nekā par sevi. Egoisma izpausmēm šī nav piemērotākā diena. Darba jomā centies palīdzēt augt kādam svešākam cilvēkam, jo vēlāk šis pats cilvēks var "celt" tevi. Laba diena pirkumiem.

ŪDENSVĪRS

Maziskuma un intrigu, un sīkmanības brīžus centies korelēt ar cēlsirdību, kas Ūdensvīram pilnīgi noteikti piemīt! Ļoti duāla diena. Daudz izvēļu, daudz ceļu, pa kuriem iet. Ieklausies vecāku cilvēku padomos.

ZIVIS

Nestreb karstu, pat ja asinis mutuļo! Lēnprātība un viegluma piegājiens šodien atmaksāsies. Rupjība, raupjums, dusmas, naida uzplaiksnījumi - šodien tam, lūdzu, saki nē. Savaldies, lai vai kādas sarežģītas situācijas jārisina.