foto: Vida Press
Tuvojoties karaliskajām kāzām, kļūst zināms: tajās piedalīsies arī Meganas Mārklas šķirtie vecāki
Princis Harijs ar līgavu Meganu Mārklu.
2018. gada 5. maijs, 06:02

Tuvojoties karaliskajām kāzām, kļūst zināms: tajās piedalīsies arī Meganas Mārklas šķirtie vecāki

Jauns.lv

Aktrises Meganas Mārklas un prinča Harija kāzās 19. maijā piedalīsies arī abi līgavas vecāki, kuri ir šķīrušies, ziņo "The Daily Mail". Turklāt tiek vēstīts, ka dažas dienas pirms ceremonijas viņi tiksies ar karalieni Elizabeti.

foto: Vida Press
Princis Harijs ar līgavu Meganu Mārklu.

Jogas skolotāja Dorija Raglenda un bijušais Holivudas gaismu mākslinieks Tomass Mārkls Lielbritānijā ieradīsies apmēram nedēļu pirms 19. maijā Vindzoras pilī paredzētajām kāzām.

foto: Vida Press

Meganas šķirtie vecāki iepazīsies ar karaliskās ģimenes locekļiem, kuru vidū būs princis Filips, princis Čārlzs, Kornvolas hercogiene un Kembridžas hercogi. 

Turklāt tagad ir kļuvis zināms, ka princis Harijs vēl nav saticis savas iecerētās tēvu - viņi iepazīsies tikai pirms kāzām. Tiek vēstīts, ka pagaidām nav skaidrs, vai 96 gadus vecais princis Filips piedalīsies kāzās, jo 4. aprīlī viņam tika veikta gūžas operācija.

Megana Mārkla ar vecākiem

Megana Mārkla ar vecākiem.

gallery icon
28

36 gadus vecā Megana Mārkla ir darījusi zināmu: viņa vēlas, lai viņas vecākiem kāzās ir svarīga loma. Godinot ilggadējās tradīcijas, meitu no automašīnas uz kapelu pavadīs viņas māte Dorija. Tur viņu sagaidīs tēvs un aizvedīs pie altāra. 

Kensingtonas pils izplatītajā paziņojumā presei vēstīts: "Pirmais, ko vēlētos paziņot, ir, ka princis Harijs un Megana Mārkla ar nepacietību gaida mis Mārklas vecākus, kuri ieradīsies, lai piedalītos kāzās."

"Tomass Mārkls un Dorija Raglenda Lielbritānijā ieradīsies nedēļu pirms kāzām, un viņiem būs laiks satikt prinča Harija ģimeni, ieskaitot karalieni, Edinburgas hercogu, Velsas princi, Kornvolas hercogieni un Kembridžas hercogus. 

Jaunlaulāto vecākiem kāzās būs svarīgi pienākumi. Kāzu rītā Dorija Raglenda kopā ar meitu dosies uz Vindzoras pili. Viņa pavadīs meitu uz kapelu, kur Meganu Mārklu sagaidīs viņas tēvs. Līgava ļoti priecājas, ka šajā svarīgajā dienā varēs būt abi vecāki."

Princese Diāna. Foto retrospekcija

Princese Diāna. Foto retrospekcija.

gallery icon
117

Princis Harijs ir parūpējies, lai kāzās netiktu aizmirsta arī viņa mātes Velsas princeses Diānas ģimene. Kāzās piedalīsies arī Diānas brālis un māsas ar ģimenēm: Ērls Spensers, Džeina Felovsa un Sāra Makorkudeila. Princi Hariju mīlestībā un cieņā pret mirušās mātes ģimeni atbalsta arī britu karaļnams.

Briti piemin pirms 20 gadiem bojā gājušo tautas princesi Diānu 2017. gadā

31.augustā aprit 20 gadu kopš autoavarijā gāja bojā Velsas princese Diāna. Gadadienā pie Kensingtonas pils briti nolika ziedus, svecītes un ...

gallery icon
52

Princeses Diānas māsas

Princeses Diānas māsas.

gallery icon
34