foto: Vida Press
Skandaloza feministe prognozē, ka Megana ātri "aizlaidīsies" no Harija un dzīves karaļnamā
Kad Megana sapratīs, kāda ir patiesā dzīve britu karaļnamā, viņa aizmuks, – prognozē rakstniece Žermēna Grīra.
2018. gada 19. aprīlis, 05:15

Skandaloza feministe prognozē, ka Megana ātri "aizlaidīsies" no Harija un dzīves karaļnamā

Kasjauns.lv

Prinča Harija (piektā rindā uz Lielbritānijas troni) un Meganas Mārklas (seriāla „Suits” bijušās aktrises) kāzas notiks jau nākamajā mēnesī. Vieni ar nepacietību tās gaida un priecājas par saskanīgo pāri, turpretī citi neliek augstas likmes uz to, ka šī savienība būs noturīga.

foto: Vida Press
Rakstniece un feministe Žermēna Grīra.

TV šova „30 Minutes Australia” studijā nesen viesojusies skandalozi vērtēta rakstniece un feministe Žermēna Grīra. Viņa ir pārliecināta, ka Megana „aizlaidīsies” no prinča Harija tiklīdz apjautīs, kāda ir patiesā dzīve britu karaliskajā ģimenē (ko rakstniece dēvē par „firmu”).

„Cerēsim, ka viņi ir iemīlējušies. Ja nav, tad dzīve būs absolūti nepanesama,” Grīra norādījusi žurnālistei Tarai Braunai. „Viņa pieredzēs to bezgalīgo garlaicību, kas ir neticama. Manuprāt, spiediens, kāds radīts, lai aizmuktu no firmas, ir graujošs.”

foto: EPA/LETA
„Iespējams, ka Megana ir Harijā iemīlējusies. Viņš ir šarmants par spīti saviem rudajiem matiem,” prāto Grīra.

Jautāta, kādu rakstniece redz Meganas un Harija nākotni, Žermēna Grīra ir skarba un tieša: „Es domāju, ka viņa aizlaidīsies.”

„Viņa jau iepriekš ir aizlaidusies. Viņa aizgāja,” norāda Grīra, to adresējot uz Meganas 2013. gadā šķirto pirmo laulību no Trevora Ingelsona. „Es domāju viņa aizlaidīsies. Bet varbūt paņems arī Hariju līdzi.”

Princis Harijs un Megana Mārkla Edinburgā

Princis Harijs un Megana Mārkla Edinburgā

gallery icon
25

Kad rakstniecei vaicātas viņas domas par to, kāpēc viņasprāt veiksmīga televīzijas zvaigzne ir gatava atteikties no karjeras, lai ieprecētos karaliskajā ģimenē, Grīra atbild ar ironiju: „Kāpēc gan lai meitene, kas dzimusi trūkumā, apprecētu vīrieti ar 53 miljoniem mārciņu? Nevaru iedomāties neviena paša iemesla.”

Taču tad Grīra kļūst pielaidīgāka un piebilst: „Iespējams, ka viņa ir viņā iemīlējusies. Viņš ir šarmants par spīti saviem rudajiem matiem.”

Princis Harijs un Megana Mārkla saderinājušies

Meganas Mārklas pirkstā mirdz saderināšanās gredzens, kura dizainu veidojis princis Harijs pats. Savukārt tā tapšanā izmantoti briljanti no princeses Diānas ...

gallery icon
53

Megana Mārkla vizītē Notingemā

Dodoties pirmajā oficiālajā vizītē kā prinča Harija līgava, aktrise Megana Mārkla bija izvēlējusies zīmola „Strathberry” kolekcijas „Midi Tote” rokassomiņu ($ ...

gallery icon
35

Megana Mārkla ar vecākiem

Megana Mārkla ar vecākiem.

gallery icon
28