foto: instagram.com/guswitzoe
Kā dzīvo bagātākais cilvēks Norvēģijā - 24 gadus vecais Gustavs Vitzoe
Gustavs Magnars Vitzoe ir dzimis Frojas salā Norvēģijā, taču viņam pie kājām ir visa pasaule.
2018. gada 11. aprīlis, 15:22

Kā dzīvo bagātākais cilvēks Norvēģijā - 24 gadus vecais Gustavs Vitzoe

Jauns.lv

Ierasts domāt, ka pasaules turīgākie cilvēki ir ļaudis brieduma gados. Tikai ne Norvēģijā. Šīs valsts bagātākais cilvēks ir Gustavs Magnars Vitzoe, kuram ir vien 24 gadi. Kas ir šis puisis, kā viņš ticis pie savām bagātībām, un kāda izskatās viņa dzīve?

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Gustavu Magnaru Vitzoe varētu saukt par lašu princi - viņam pieder 53% no Norvēģijas lašu ieguves kompānijas "SalMar", kas ir viens no vadošajiem lašu uzņēmumiem pasaulē.

Daļu no uzņēmuma puisim 19 gadu vecumā uzdāvināja viņa tēvs Gustavs Vitzoe, kurš joprojām ir viens no "SalMar" vadītājiem. Patlaban jaunieša bagātība, pēc "Forbes" datiem, jau sasniedz 1,9 miljardus ASV dolāru.

foto: instagram.com/guswitzoe
Gustavs Vitzoe ar tēvu.

Tas nodrošina, ka Gustavs Magnars Vitzoe ir ne vien bagātākais cilvēks Norvēģijā (puisis ir apsteidzis 74 gadus veco investīciju magnātu un filantropu Trondu Monu), bet arī trešais jaunākais miljardieris pasaulē. Starp citu, interesanta sakritība, ka 1. un 2. vietu arī aizņem norvēģietes - 21 un 22 gadus vecās māsas Aleksandra un Katarina Andresenas, kuras mantojušas "Tiedemanns" tabakas koncernu.

foto: instagram.com/guswitzoe

Gustavs Magnars Vitzoe ir dzimis Frojas salā Norvēģijā, taču viņam pie kājām ir visa pasaule. Tā ka 24 gadus vecā Gustava rīcībā ir pasakaini lieli finanšu līdzekļi, viņš sev neliedz baudīt visas izklaides, par kādām citi viņa vienaudži var vien sapņot. Viņš daudz ceļo, interesējas par modi, tetovējumiem un golfu, un visu to labprāt atrāda sociālajos tīklos. Sociālajā tīklā Instagram viņam ir vairāk nekā 40 tūkstoši sekotāju.   

foto: instagram.com/guswitzoe

Un, kaut arī Gustava ģimene darbojas zivsaimniecības nozarē, viņu pašu vairāk saista informācijas tehnoloģijas (viņš arī investē norvēģu jaunuzņēmumos) un nekustamie īpašumi.

foto: instagram.com/guswitzoe
Gustavs Vitzoe "Louis Vuiton" kolekcijas prezentācijā.

Starp citu, izskatīgais puisis sava prieka pēc strādā arī par modeli - viņš darbojas vienā no lielākajām Norvēģijas modeļu aģentūrām "Team Models".

Skaties galerijā, kāda ir 24 gadus vecā Gustava ikdiena.

Mirkļi no Norvēģijas bagātākā cilvēka, zivsaimniecības impērijas mantinieka 24 gadus vecā Gustava Vitzoe dzīves

gallery icon
23
Gustavas Magnaras Witzøe yra iš Frojos salos, tačiau jam po kojomis – visas pasaulis. Valdydamas neįsivaizduojamai didžiulį turtą, 24-erių Gustavas leidžia sau mėgautis visomis pramogomis, apie kurias jo bendraamžiai gali tik pasvajoti: daug keliauja, mėgsta madą, tatuiruotes, golfą, ir visa tai noriai rodo socialiniuose tinkluose („Instagram“ tinkle turi 36 tūkst. sekėjų).

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/vardai/naujiena/pasaulis/turtingiausias-norvegijos-zmogus-24-eriu-gustavas-witzoe-kaip-gyvena-lasisu-verslo-paveldetojas-1052-941398
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās