Cita pasaule
2018. gada 14. februāris, 04:41

Tavs horoskops šodienai. Trešdiena, 14. februāris

Kasjauns.lv

Uzzini, kas tevi sagaida šodien.

AUNS
Brīžos, kad pamani, ka tiec iesaistīts aizkulišu spēlēs, esi stingrs savā nostājā. Tad arī apkārt virmojošās kaislības tevi daudz neskars. Ja arī kaut kas mainīsies, tad tikai uz labo pusi.

VĒRSIS
Saskarsmē ar seniem paziņām nonāksi pie atklāsmēm, līdz kurām pats nebūtu aizdomājies. Ne visu, ko ieplāno, tu spēj paveikt, bet citreiz izdodas sasniegt virsotnes, kas nebija iecerētas.

DVĪŅI
Diskusijās ar citādi domājošiem esi racionāls un parēķini, kas ir izdevīgāk – klusēt un ietaupīt savu enerģiju vai iztērēt spēkus un pārliecināt oponentu. Ne visās situācijās būsi noteicējs, tāpēc esi gatavs negaidītiem pavērsieniem.

VĒZIS
Dodoties tālākā braucienā, seko līdzi savām mantām un transporta atiešanas laikiem. Pierādi savu varēšanu, uzturi sportisku garu, un tev nebūs iemesla sūdzēties par garlaicību un enerģijas trūkumu.

LAUVA
Netērē laiku strīdiem ar cilvēkiem, kas viegli maina viedokli. Ja velti šķiedīsi enerģiju, pietrūks spēka svarīgākām sarunām. Vairāk laika velti privātām lietām, mazāk ziedo sevi darbam.

JAUNAVA
Nemaini savus plānus tikai tādēļ, lai kādam izdabātu. Ja pēc kāda pārgalvīgāka soļa šķiet, ka dzīve sagriežas kājām gaisā, nedaudz piebremzē, aprodi ar situāciju un tad izlem, kā turpmāk rīkoties.

SVARI
Esi tāds, kāds esi, dari to, kas tev padodas un tev nebūs jāpārvar neskaitāmi šķēršļi. Seko savām interesēm, tā tu izvairīsies no garlaicības un vienveidības. Apvieno izklaidi ar kaut ko lietderīgu.

SKORPIONS
Darbā tavs virzītājspēks būs paša pārliecība un ticība, ka vari panākt savu ieceru veiksmīgu realizāciju. Ja arī prasi padomu, tad ņem to vērā, lai pēc tam nav jāklausās piezīmes par paviršu attieksmi.

STRĒLNIEKS
Tava pašdisciplīna iedvesmos arī citus rīkoties atbildīgi. Attiecībās būtisku lomu nospēlēs pozitīva personiskā attieksme. Tikai nepārspīlē, neuzskati par draugiem visus, ar kuriem iznāk pārmīt kādu vārdu.

MEŽĀZIS
Meklē iespēju kompensēt to pozitīvo emociju un pārdzīvojumu trūkumu, ko izjutīsi šajās dienās. Veiksmīgi būs nelieli braucieni, lietišķas tikšanās.

ŪDENSVĪRS
Lieki netērē ne naudu, ne enerģiju. Neuzņemies vairāk pienākumu, nekā vari paveikt, jo, nespējot sadalīt atbildību, sagādāsi sev liekas problēmas.

ZIVIS
Esi piesardzīgs! Dokumentos viegli var ieviesties kļūdas, neprecizitātes, kas tevi no ieguvēja negaidīti var pārvērst zaudētājā. Samēro vēlmes ar iespējām, neveic riskantus ieguldījumus.