foto: insight media/ Vida Press
Princim Džordžam pirmā skolas diena!
Princis Džordžs savu jauno klasi skolā devās apskatīt, cieši turoties pie rokas tētim princim Viljamam un skolas direktorei Helēnai Haslemai.
Bērni
2017. gada 7. septembris, 13:21

Princim Džordžam pirmā skolas diena!

Kasjauns.lv

Mazliet satraukts, turoties tētim princim Viljamam pie rokas, mazais britu princis Džordžs šodien ieradās ekskluzīvajā Tomasa sākumskolā Londonā, lai uzsāktu skolas gaitas.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Prinča Džordža pirmā skolas diena

Princis Džordžs ieradās skolā, cieši turoties tētim princim Viljamam pie rokas. Diemžēl mamma hercogiene Ketrīna nevarēja būt dēlam līdzās šajā ...

gallery icon
20

Prinča Džordža mamma Kembridžas hercogiene Ketrīna ļoti gribēja būt dēlam līdzās, pavadot viņu uz skolu pirmajā dienā, taču trešās grūtniecības izraisīto rīta nelabumu dēļ bijusi spiesta palikt mājās un ievērot gultas režīmu. Ketrīnai cieš no smagas grūtniecības toksikozes, kas izraisa vemšanu līdz pat 50 reizēm dienā.

foto: insight media/ Vida Press
Princis Džordžs savu jauno klasi skolā devās apskatīt, cieši turoties pie rokas tētim princim Viljamam un skolas direktorei Helēnai Haslemai.

Četrus gadus vecais topošais Anglijas karalis pirmajā skolas dienā izskatījās glīts un piemīlīgs. Princis bija ģērbts skolas formā, kas sastāv no mācību iestādes oficiālā tumši zilā džempera ar sarkano logo, ziliem „Bermuda” šortiem, zilām īsajām zeķītēm un kurpēm bez šņorēm.

foto: Vida Press
Princis Viljams skolas gaitas uzsāka pirms 30 gadiem. Viņu pirmajā dienā uz skolu pavadīja mamma princese Diāna.

Princis Džordžs Tomasa skolā Londonas dienvidos ieradās no Kensingtonas pils. Tētis viņu atveda ģimenei piederošajā „Range Rover” automašīnā un mazais princis sēdējā aizmugurējā sēdeklī, piesprādzēts bērnu sēdeklītī.

Skola, kurā karaļbērns uzsācis mācības, izmaksā 20 000 sterliņu mārciņu gadā.

Princis Džordžs skolā ieradās, cieši turoties tētim pie rokas. Tieši tāpat kā pirms trīsdesmit gadiem princis Viljams, turoties pie rokas savai mammai princesei Diānai.

Prinča Viljama pirmā skolas diena

Princi Viljamu pirmajā dienā uz skolu pavadīja mamma princese Diāna. Viņš mācības uzsāka „Wetherby” sākumskolā Notinghilā Londonā 1987. gada janvārī.

gallery icon
7

Ierodoties skolā Džordžu sagaidīja skolas direktore Helēna Haslema, kura sasveicinājās ar savu jauno audzēkni, paspiežot roku kā lielam vīram. Mācību iestādes telpās princis devās, turoties pie rokas tētim un skolas direktorei.

Klasesbiedriem princis būs zināms kā Džordžs Kembridžs.

Lai gan šī ir viena no prestižākajām Londonas skolām, tajā kārtība nav tik strikta kā „Wetherby” sākumskolā Notinghilā, kuru savulaik apmeklēja Džordža tētis princis Viljams un onkulis princis Harijs.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās