foto: Geoff du Feu/ARDEA/Ardea/ Vida Press
Tavs horoskops šodienai. Otrdiena, 17. aprīlis
Cita pasaule
2018. gada 17. aprīlis, 04:26

Tavs horoskops šodienai. Otrdiena, 17. aprīlis

Jauns.lv

Izlasi, ko zvaigznes tev sola šodien:

AUNS

Diena daudziem Auniem var atnest ne pārāk patīkamu pārsteigumu saistībā ar attiecībām starp tuviniekiem. Ja vien iespējams, atpūties kopā ar tiem ļaudīm, ar kuriem tevi saista ciešas intelektuālas saites un humora izjūta.

VĒRSIS

Kompensēsi pagājušajā nedēļā nepadarīto. Steidzoties paveikt visu, vari attapties enerģijas apsīkumā un apnikumā. Vakarpusē izrunājies ar bērniem, jaunāko paaudzi. Ne viss būs tik skaisti kā iedomājies, tāpēc nebūvē ilūzijas.

DVĪŅI

Šis ir laiks, kad vari atgriezties pie attiecību risināšanas, būtisku lēmumu pieņemšanas, kā arī iepriekš plānotām skaistuma procedūrām un operācijām. Dienas galvenais centrs - privātās un mīlestības attiecības.

VĒZIS

Lielāko sāpi šodien var sagādāt materiālas dabas jautājumi un sajūta, ka te nauda bija, te - vairs tās nav! Daudziem var būt grūtības pielāgoties citiem cilvēkiem, tāpēc šodien nereaģē uz provokācijām un neiesaisties nekādos konfliktos.

LAUVA

Esi droša un nebaidies - ej uz priekšu izrieztām krūtīm. Šodien izdosies viss, kas citkārt nez kāpēc nebija pa spēkam tieši drosmes trūkuma dēļ. Pievakarē velti laiku sevis sakopšanai, dažādām procedūrām.

JAUNAVA

Ja kāds nodarījis pāri un par to sāp sirds, šodien smagumu līdzi centies nenest. Var nākties piedzīvot vilšanos kā citos, tā arī sevī. Priecīga diena tām Jaunavām, kuri saņemsies "nedaudz" patērēt savus finansu iekrājumus. Pirkumi būs veiksmīgi.

SVARI

Vari just mundruma un dzīvesprieka pieplūdumu. Vairāk laika veltot sevis pilnveidošanai, tieši šajās dienās vari atklāt kaut ko būtisku vai izšķirties par svarīgām izmaiņām savā dzīvē. Vari iesaistīties kāda plašāka projekta īstenošanā, uzņemties lielāku atbildību. Visu, ko darīsi, tev izdosies paveikt skaisti.

SKORPIONS

Attiecībās ar draugiem var nākties atgriezties pie to problēmu risināšanas, ko līdz šim izdevās veiksmīgi apiet. Neskaidrību būs daudz, taču, ejot soli pa solim, atrast kompromisu nebūs grūti. Centies nenovirzīties no kursa, tad arī daudz kas noskaidrosies, un būs vieglāk vienoties par turpmāko rīcību.

STRĒLNIEKS

Mēģini sabalansēt prāta lēmumus ar sirdi. Viens vai otrs pamatīgi "dos" pa galvu, un akli klausīt nevajag nevienam. Tiem Strēlniekiem, kas darbojas daiļradē, šī var izvērsties par finansiāla triumfa dienu. Citiem gan jāstrādā, galvu nepaceļot.

MEŽĀZIS

Nepārtrauktas izmaiņas. Jums vajadzēs rēķināties ar citu viedokļiem un sabiedrībā pieņemtajiem standartiem. Būs jāpielāgojas, ja situācija to prasa. Pats nemanot, varat izpļāpāt savus noslēpumus un nonākt ļoti kutelīgā situācijā. Nedariet neko slēpjamu, tas noteikti nāks gaismā.

ŪDENSVĪRS

Aktīva līdzdalība kultūras un izglītības procesos dos bagātīgu vielu pārdomām, kā arī palīdzēs uz ierastām lietām paskatīties mazliet citādāk. Dodoties izbraukumā, centies visu labi saplānot, lai nevajadzētu velti tērēt laiku, meklējot nepieciešamo informāciju plašajā piedāvājumu klāstā. Mēģini elastīgi reaģēt uz mainīgām situācijām.

ZIVIS

Tava veiksmes ķīla šajās dienās slēpsies spējā mācīties no visa un visiem. Rūpīgi analizē savas idejas un plānus. Kaut arī tavām domām var pietrūkt spožuma, toties racionālā prāta būs gana. Nebēdā, ja kāds izsaka nepelnītus pārmetumus. Veltot pietiekami daudz uzmanības atklātajiem trūkumiem, tev izdosies tos laikus novērst.