Debesmanna - kā tavā bērnībā
Debesmannu rotā ar avenēm un pasniedz ar pienu.

Debesmanna - kā tavā bērnībā

Jauns.lv

Ēst jāgatavo ar tīrām domām, tīrām rokām, labu enerģiju un pareizu attieksmi – tā ir viena no meistarības rozīnītēm, ko TV3 raidījumā Garšīgi dzīvojam atklāj Jāņa Ozola viesis, restorāna EkoCatering šefpavārs Rihards Frīdenbergs-Kalniņš. Šoreiz – kā pagatavot debesmannu, tikpat gardu, kāda padevās tavā bērnībā mammai.

Debesmanna - kā tavā bērnībā...

4 personām

Pagatavošana – 30 minūtes

200 g dzērveņu

130 g cukura

70 g mannas

Rotāšanai 70 g aveņu

Piens

Puslitram vāroša ūdens katliņā pievieno cukuru un ber dzērvenes. Vāra 10 minūtes. Tievā strūkliņā, intensīvi maisot, ber mannu. Kad katliņa saturs sāk sabiezēt, liek atdzesēties. Gandrīz atdzisušu sakuļ stingrās putās. Liek šķīvjos, rotā ar avenēm, pasniedz ar pienu.

Anda Leiškalne/ Publicitātes foto

Tēmas